Sony Xperia Z2 Kullananlar Kulübü | Xperia Z2 Teknik Detay Sorun ve Çözümleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paralellerde docklu ve nc kulaklıklı çıkıyor özellikle büroteknikte olmazsa oradan almak daha mantıklı
Evet ki paralelin fiyatı resmi girişten sonra 1800 leri rahat görecektir. Hemde kutu içinde dock ve nc kulaklık çıkıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Sony den böle bişi beklemezdim. kutu içeriği nasıl ülkelere göre farklı olur anlamıyorum. hem herkesden pahalı al, hemde içeriği eksik olsun. ufak kazançlar hesaplayarak bence çok kişiyi kaybedecekler.
Sony TR çok çok kötü bu konuda .. O yüzden insanlar paralel ithalata yönleniyorlar hemde kutu içeriği zengin oluyor. Fiyatıda 10 güne çok makul seviyeye gelecektir paralel ithalatın.

What The Hell

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Evet ki paralelin fiyatı resmi girişten sonra 1800 leri rahat görecektir. Hemde kutu içinde dock ve nc kulaklık çıkıyor.

Sony TR çok çok kötü bu konuda .. O yüzden insanlar paralel ithalata yönleniyorlar hemde kutu içeriği zengin oluyor. Fiyatıda 10 güne çok makul seviyeye gelecektir paralel ithalatın.

Sony TR şubesine bu kötü durumu bildirirseniz belki Sony'e baskı yapabilir TR'yi önemsemeleri için. Türkiye Şubesini göreve çağırıyoruz. lol

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Kulaklık için alıyorlardı zaten cihazı
Trollere itibar etmeyin :lol:

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Killer yine piyasaya çıkmış :)))))))

evet 54 sterlin ingilterede .
Kılıfta acaba bir connection noktası falan mı var
Kılıf gerektirmesi biraz garip olmuş
Killer 30 günlük Apple tatiline çıkmıştı oradan geliyor seyahat yorgunu hocam :lol:

berke03

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
beyler hepsiburada da z2 için 5 gün içinde teslimat var.

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kılıfta acaba bir connection noktası falan mı var
Kılıf gerektirmesi biraz garip olmuş
Killer 30 günlük Apple tatiline çıkmıştı oradan geliyor seyahat yorgunu hocam :lol:
hocam sanırım dediğiniz şekilde bir connection noktası var veya cihazı koruyor sadece o kılıf akım sırasında :S
http://www.clove.co.uk/sony-wch10-wireless-charging-plate > bu fiyatı
http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/wireless-charging-plate-wch10/ .

Killer asıl 2 haziranda çoşacak vahh forumun halinee vahh.

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
hocam sanırım dediğiniz şekilde bir connection noktası var veya cihazı koruyor sadece o kılıf akım sırasında :S
http://www.clove.co.uk/sony-wch10-wireless-charging-plate > bu fiyatı
http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/wireless-charging-plate-wch10/ .

Killer asıl 2 haziranda çoşacak vahh forumun halinee vahh.
Dockta olabilir bu da olabilir kararsız kaldım şimdi hocam
Hocam aramızda kalsın bir duyuma göre Killer 2 Haziranda forum ahalisine elma dağıtacakmış :lol:

O zaman
http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/wireless-charging-cover-wcr12/specifications/#tabs
http://www.sonymobile.com/tr/products/accessories/style-cover-stand-scr10/specifications/#tabs
arasında sadece wireless charge özelliği dışında bir fark yok

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şimdi cihazı nerden alacaksınız ? sony center mı , p.ithalat mı ? wireless charging tercihimdir ;) bide kılıf mis. Kılıf hem koruyucu hemde sarj için .
Killerda pek o tip yok ama dağıttığı elmada ısırık var nsl olacak ?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Güzel hoş cihazda şu fiyatı beni hasta ediyor olsa da sağım solum belli olmaz cihazı kendi gözümle bi göreyim bakayım nasıl :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Disbritör ilk tercihim olur ama şu kulaklık ile dock olayı canımı sıkmadı değil
Dock olmasada NC kulaklık olması gerek bence
Satışa sunulsun duruma göre karar vericem hocam
Banada Wireless daha mantıklı geliyor :)
Paralel ithalatlarda da büroteknik falan veriyor bildiğim kadarıyla dock + nc kulaklık ( Taiwan ile Singapur dan geliyor yanlış hatırlamıyorsam)
Hepsiburada ile bizdeuygun a da bakmak gerek
İşin garip yanı bunlar disbritör fiyatına satmaya başladı inş düzene girer disbritör satışıyla beraber
Hatta bizdeuygunda 2.248 lerdeydi en son

M.Schumacher

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hocam taiwan ve singapur cihazlarında açıklık ve ısınma olayı var ilk parti olduğu için .. Tabi Türkiyeye gelen parti ne durumdadir cuma günü öğrenecez. Sony centerla görüştüm cuma satışa çıkarıyoruz dedi. Bi kısmet olursa inceleriz cihazi .

Güzel hoş cihazda şu fiyatı beni hasta ediyor olsa da sağım solum belli olmaz cihazı kendi gözümle bi göreyim bakayım nasıl :)
Tabi bir görün deneyimlerinizi burda paylaşırsanız çok iyi olur.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Belki gene türkcell aracılığı ile bir hafta deneme şansı bulurum z1'de olduğu gibi :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Evet 30 Mayıs - 02 Haziran arası satışa başlanacak hocam

okzer35

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki arkadaşlar sizce z1 in üzerine 700lira verip z2 almaya değer mi o aradaki fark?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar isinma problemi yasayan yok mu hic? ben yaklasik 10 gun once aldim ve cihaz deli gibi isiniyo. sadece 4K video çekerken isiniyo diyolardi ama grafigi yüksek bi oyun actiginizda bile cok fena halde isiniyo. isindiginda da kamera calismiyo. bu sorunu yasayan tek ben miyim?

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Türkiye'de bugün satışa çıkıyor.

Fiyatı: 2199 TL

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaslar isinma problemi yasayan yok mu hic? ben yaklasik 10 gun once aldim ve cihaz deli gibi isiniyo. sadece 4K video çekerken isiniyo diyolardi ama grafigi yüksek bi oyun actiginizda bile cok fena halde isiniyo. isindiginda da kamera calismiyo. bu sorunu yasayan tek ben miyim?

Günümüz telefonları iyi bir soğutma sistemine sahip olmadıkları için özellikle 4K video çekiminde ısınıp işlemi sonlandırıyorlar. işlemin sonlandırılmasının nedeni telefonun zarar görmemesi için yapılmış bir uygulama.

S5 de 4K video çekimi 5 dakika ile sınırlı tutulmuş, 5 dakikanın üzerinde bir 4K video çekimi yaptığınız zaman telefon aşırı ısınmadan dolayı işlemi sonlandırıyor.

Bu oran Z2 de başlar da 3 dakikaydı Sony'nin çıkardığı yeni güncelleme ile bu oran 5 dakikanın üzerine çıktı. Bazı kullanıcılar klima soğutması ile 10 dakika bir 4K video çekmeyi başarmışlar.

Sony'nin bugün yaptığı açıklamada Z2 kullanıcılarının birkaç dakikadan fazla 4K video çekimi yapmamalarını istemiş, Bunun zararlarını da şöyle açıklamış, Fazla 4K video çekiminin telefonun batarya ve işlemcisine zarar vereceğini belirtmiş.

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Hızlıalda 500₺ bile ucuz olsa oradan almam alana da neden aldın demem o ayrı..

BIuE

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Gold Bilgisayarda Telefonun özelliklerini okurken
Kullanım Amacı diye bir sutun koymuşlar onada " Şık Olsun Son Model Olsun Her İşimi Görsün Eşime Hediye (Bayan) Eşime Hediye (Bay) " diye yazmış adamlar. Baya iyimiş :biggrin: