Çekim örnekleri XDA dan
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2673226&page=21
Beğendiniz mi beğenmediniz ben pek anlamadımOha deli fotoğraf çekio 40 mp 50 mp hikaye sony lensin dibine vermiş iso 100 le gece çekimine bi bakın derim sonra lumia 1020 yle 1520 yle çekin farkı görün muhteşem gerçekten
daha 4 k çözünürlükte 120 fps işleyebilecek işlemci yok Prorat Amca4K'da mı 120 FPS?
Beğendiniz mi beğenmediniz ben pek anlamadım
Fakat ben sondan bir önceki fotoğrafı pek beğenmedim açıkçası biraz az detay yakalamış gibi geldi bana özellikle sonraki 800 ISO verilen fotoğrafta belli oluyor.
Kamera daha çok manuel modla iyi işler çıkarıyor gibi gözüküyor özellikle fotoğraflarda.
Otomatik moduda görmek lazım gerçi ama Z serisinde genelde manuel modlar başarılıdır
Bayıldım ya otomatikte bile süper çekmiş
Türkiye sürümünde de Dock DK36 çıkıyor. Cihazın kutu içeriği şu şekildedir. Şarj cihazı Dönüştürücü Ara kablo Dock DK36 (Yedek) NC kulaklık
hocam bu bilgiyi nerden aldınız acaba??
dock ve nc kulaklık kesin mi?
Evet ilk parti ürünlere dikkat etmek gerek cihazı alır almaz alınan mağazada kasa açıklığı ölü piksel vs kontrolü gerekliTelefoncu arkadaşım var. Geçen uğradığımda kendisi bir tane açıp kullanmaya başlamıştı D6503 nolu model de yukarı da söylediklerim çıkıyor.
İlk parti ürünleri kesinlikle almayın. Cihaz da ciddi derece de kasa açıklığı var. 4K video çekimi de sorunlu.
Bu konuda da söylemiştim.
http://forum.shiftdelete.net/sdn-haberleri-makaleleri-yeni/371468-xperia-z2-turkiye%27ye-geliyor.html#post3334625
Onu kutu açılım videosu vs olmadan bilemeyizKötü bi haber veriym size... Hepsisony.com da kutu içeriği standart kulaklik yaziyo... Yani nc kulaklik vermicekler...
Baskan kutu iceriginde dock veya nc kulaklik yok , aksesuar olarak satilacak. Resmi sony tr mailidir. Cikan kulaklik mh750 midir 700 mudur ole bisi. Vodafone ne zaman satisa basliyor belki onlar smartwatch falan verir z1 de yapmislar onu.Onu kutu açılım videosu vs olmadan bilemeyiz
Paralellerde docklu ve nc kulaklıklı çıkıyor özellikle büroteknikte olmazsa oradan almak daha mantıklıBaskan kutu iceriginde dock veya nc kulaklik yok , aksesuar olarak satilacak. Resmi sony tr mailidir. Cikan kulaklik mh750 midir 700 mudur ole bisi. Vodafone ne zaman satisa basliyor belki onlar smartwatch falan verir z1 de yapmislar onu.