LG G2 Kullanıcıları Kulübü

slhgokbel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 Almayı düşünüyorum.Özellikleride iyi gözüküyor fakat telefonu henüz kullanmadım.Tavsiye edermisiniz? Beğenmediğiniz bir şeyi var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O kadar param yok :(
Ben sana destek çıkarım. :P
Hocam bahsettiğiniz Custom romun linki varmı. Gpro2den ona geçeyim. Ayrıca hangi özellikler gidiyor.
Henüz bakamadım. Çarşamba eve dönünce bakacağım.
Beklemedeyim hocam :-)
Bence boşver. :P
Arkadaşlar LG G2 Almayı düşünüyorum.Özellikleride iyi gözüküyor fakat telefonu henüz kullanmadım.Tavsiye edermisiniz? Beğenmediğiniz bir şeyi var mı?
Elbette. En beğendiğim cihaz. G3'ten bile güzel.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] sende marketteki google launcher vardı demi ?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada sana bişey sorcaktım dün internet üzerinden respawnables oynadım 1,5 2 saat cihazda ısınma yok denecek kadar azdı sonra birazda drift yapıyım dedim 100 mb lık oyun telefonu ateş gibi yaptı neden olaki :)

Isınma olayı zaten yazılımsal. Bazı oyunlar optimize edilmemiştir. O oyunlar telefonu fazla ısıtırlar. Bu, senin cihazında ısınma sorunu olmadığını gösterir. Sorun sende değil oyunda.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Isınma olayı zaten yazılımsal. Bazı oyunlar optimize edilmemiştir. O oyunlar telefonu fazla ısıtırlar. Bu, senin cihazında ısınma sorunu olmadığını gösterir. Sorun sende değil oyunda.
biliyorum benim telefonda ALLAH a şükür sorun sıkıntı yok :) demekki oyundan oluyormuş