Bloother
Rektör
- Reaksiyon puanı
- 2,327
Satisa sunulsun Gold ve quick circle siparisi vericem![]()
Bana da alsana

Satisa sunulsun Gold ve quick circle siparisi vericem![]()
Bana da alsana![]()
Ben sana destek çıkarım.O kadar param yok![]()
Henüz bakamadım. Çarşamba eve dönünce bakacağım.Hocam bahsettiğiniz Custom romun linki varmı. Gpro2den ona geçeyim. Ayrıca hangi özellikler gidiyor.
Bence boşver.Beklemedeyim hocam![]()
Elbette. En beğendiğim cihaz. G3'ten bile güzel.Arkadaşlar LG G2 Almayı düşünüyorum.Özellikleride iyi gözüküyor fakat telefonu henüz kullanmadım.Tavsiye edermisiniz? Beğenmediğiniz bir şeyi var mı?
Nisanliydin sanirim. Bence yengeyle halledebilirsin bu alisverisiBen sana destek çıkarım.![]()
Nisanliydin sanirim. Bence yengeyle halledebilirsin bu alisverisiG2 ni yenge alirsa ortak bi G3 alabilirsiniz
![]()
Zaten alırsam ya G3'ü ona alcam ya da G2'yi ona verip kendime G3 alcam.G2 de sıfır gibi çiziksiz zaten.
![]()
Ben sana destek çıkarım.
Henüz bakamadım. Çarşamba eve dönünce bakacağım.
Bence boşver.
Elbette. En beğendiğim cihaz. G3'ten bile güzel.
Gereksiz yük.![]()
Gereksiz yük.![]()
[MENTION=381829]A.canal[/MENTION] sende marketteki google launcher vardı demi ?
Napcaz bunları hepsini kutcaz mı hocam
Google now launcherden bahsediyorsan evet vardi. Ama nerede suan bilmiyorum![]()
Ewet bnce hava durumu widget calismdi diğerleri çalışıyor
Bu arada sana bişey sorcaktım dün internet üzerinden respawnables oynadım 1,5 2 saat cihazda ısınma yok denecek kadar azdı sonra birazda drift yapıyım dedim 100 mb lık oyun telefonu ateş gibi yaptı neden olaki![]()
biliyorum benim telefonda ALLAH a şükür sorun sıkıntı yokIsınma olayı zaten yazılımsal. Bazı oyunlar optimize edilmemiştir. O oyunlar telefonu fazla ısıtırlar. Bu, senin cihazında ısınma sorunu olmadığını gösterir. Sorun sende değil oyunda.
kullandın mı nasıldı ?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
tamamdır hocam teşekkür ederim![]()
Aviate launcher varken baska launcher onermem![]()
dostum bu resmen htc yaptı cihazı bi dene derim![]()
hıh hemen bi aksi konuş hemen bi dil falan çıkart suç bende ben sana neden dene dedimki tamam sana launcherinle mutluluklarHtc olsun istesem htc alirdimaviate her launcherden cok cok daha iyi. Sade ve sık. Ve yormuyor telefonu.
hıh hemen bi aksi konuş hemen bi dil falan çıkart suç bende ben sana neden dene dedimki tamam sana launcherinle mutluluklar![]()
Ahahaha kendini begenmis ukala herifin tekiyim ya![]()