LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gun icinde genelde 3g acik, ufak birkac oyun var biraz onlari oynarim, face, twitter da cok takilmam, maillere bakarim. Ama oyle gun icinde asiri kullanan biri değilim. Telefonu pek oynamazsam 2 gun, biraz fazla kullanirsam 1 gun ancak gidiyor sarji. Oneriniz var mı? (Geceleri de telefonu kapatıyorum)

3G açıksa biraz fazla yemesi normal. Ben 8.5 saat ekran süresini sadece wifi kullanarak aldım. Oyun da 20dk falan oynadım. Bir de 3G kullanarak ekran süresi test ederim bi ara. Ama 6 saatten fazla göreceğimi sanmıyorum.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar nereye yazim bilemedim..... kitkat 20D sürümünü yükledim ama şu hard reset olayını bir türlü yapamadım denemediğim kombinasyon kalmadı yemin ediyorum 4 saattir şununlar uğraşıyorum cinnet geçirecem günümün içine etti.
Bazı arkadaşlar açma kapama tuşu ile ses kısmaya aynı anda bas logo geldiğinde ses + - tuşlarına bas desede yok olmuyor varmıdır bunu bileniniz ALLAH rızası için bir yardım lütfen gerçekten kelleyi sıyıracam

Tam tersini yap telefonu kapa power+ses kısma ya basılı tut lg logo gelince ses kısma+ses açmaya basılı tut

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
3845#*802# yap telefondan bi menu gelcek menuden en aşada factory reset var

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Hard reset atamayan arkadaşlar en önemli nokta hızlı olmak lg logosu gelir gelmez basmanız lazım tuşlara yoksa atmaz.

lakoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 kullanıcısıyım. Fakat benim ilginç bir sorunum var.
Telefon Wifi ye bağlıyken Facebook ve Twitter uygulamalarında sorun çıkarıyor haber kaynağı ve tweetler yükleniyor diyor fakat bi türlü güncellenmiyor. Ama yine wifi ile bağlıyken Chrome ile internette rahatça gezinebiliyorum.
Tek sorun Facebook ve Twitter uygulamalarında yani. İnternette ki DNS değiştirme yöntemlerini denemedim fakat olmadı.

Ayrıca Wifi yi kapatıp mobil veriyi açtığımda hiçbir problem yok Facebook ve Twitter da.
Çözüm önerinisi olan varsa çok iyi olur .

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Arkadaşlar LG G2 kullanıcısıyım. Fakat benim ilginç bir sorunum var.
Telefon Wifi ye bağlıyken Facebook ve Twitter uygulamalarında sorun çıkarıyor haber kaynağı ve tweetler yükleniyor diyor fakat bi türlü güncellenmiyor. Ama yine wifi ile bağlıyken Chrome ile internette rahatça gezinebiliyorum.
Tek sorun Facebook ve Twitter uygulamalarında yani. İnternette ki DNS değiştirme yöntemlerini denemedim fakat olmadı.

Ayrıca Wifi yi kapatıp mobil veriyi açtığımda hiçbir problem yok Facebook ve Twitter da.
Çözüm önerinisi olan varsa çok iyi olur .

Büyük ihtimal kurcaladığınız DNS ayarlarınızdan kaynaklanıyordur.

Sayfamda paylaştığım: Telefondan DNS ayarı değiştirme videomu izleyip aynılarını uygularsanız sanırım düzelebilir. https://www.facebook.com/photo.php?v=642366885857316&set=vb.598943253533013&type=3&theater

lakoli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ihtimal kurcaladığınız DNS ayarlarınızdan kaynaklanıyordur.

Sayfamda paylaştığım: Telefondan DNS ayarı değiştirme videomu izleyip aynılarını uygularsanız sanırım düzelebilir. https://www.facebook.com/photo.php?v=642366885857316&set=vb.598943253533013&type=3&theater

Tam olarakta bunu daha önce denemiştim ama yine hallolmadı sorun. Tek problem Facebook ve Twitter da.
Chrome ile internette gezindiğimde hiçbir sorun yok. Kaç gündür çözemedim bu sorunu.

@HendrixinGıtarı başka Wifi ile bağlanmayı hiç denemedim onuda bi denerim evet.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91

Tam olarakta bunu daha önce denemiştim ama yine hallolmadı sorun. Tek problem Facebook ve Twitter da.
Chrome ile internette gezindiğimde hiçbir sorun yok. Kaç gündür çözemedim bu sorunu.

@HendrixinGıtarı başka Wifi ile bağlanmayı hiç denemedim onuda bi denerim evet.

Aklımda bir sürü şey var mutlaka aralarından birisidir ama saymakla bitmez. Bu arada forum kurallarına göre yazıların normal renkte olmalı. Hepsini siyah renk yapmak veya kalınlaştırmak yasak. Uyarı alırsın.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şu g2nin ozelliğini gosteren sekmeyi silebilioz mu kitkatta

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Şu ana ekrandaki özellik sayfasını diyosunuz sanırım,ayarlar-ekran-ana ekran burada kapatmak için bir kısım vardı.

You Know? gibi bir seçenek vardı tam yazılanı hatırlamıyorumda Know kesin yazıyordu. Yanındaki tiki kaldırdığımız zaman en son sayfaya geldiğimizde ekranımızda o seçenek kalkıyordu.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaş hava atıyodu biraz önce s5 almış cebimden siyah inci g2mi bi çıkardım bi knock code açılış yaptm eleman s5i kıracaktı :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Aynısı mı kaptan kimisi vietnam demis falan

Aynı satıcı ben 16 gb almıştım aynı açıklama bendede vardı benimkinde eur yazıyor değişeceğini sanmıyorum ama ginede iyi araştırın.
e6etageg.jpg

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
You Know? gibi bir seçenek vardı tam yazılanı hatırlamıyorumda Know kesin yazıyordu. Yanındaki tiki kaldırdığımız zaman en son sayfaya geldiğimizde ekranımızda o seçenek kalkıyordu.

Aynen,türkiye romunda yok o eskiden almanya romu vardı bende ordan biliyorum tam hatırlayamadım adını.