Sony Xperia Z & Lg G2 Sizce Hangisi?

Sony Xperia Z vs Lg G2

• Sony Xperia Z

Kullanılan: 6 42.9%
  • Lg G2

Kullanılan: 8 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    14
  • Anket kapatılmış .

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar ben yazın yeni bir telefon almayı planlıyorum.
Beklentilerim:
1-Hızlı Bir İnternet
2-Güçlü Oyunları Oynatıcak Performans
3-Film İzlemek İçin Uygun
4-İkisinin Kamerasıda Aynı Gerçi Ama İyi Bir Fotoğraf Çekebilme.
Siz Hangisini Önerirsiniz. Bu Telefon Dışı öneri Yapıcaksanız(700₺-1400₺ Arası Olursa Sevinirim).

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Beklentilerim:
1-Hızlı Bir İnternet
Siz Hangisini Önerirsiniz. Bu Telefon Dışı öneri Yapıcaksanız(700₺-1400₺ Arası Olursa Sevinirim).

G2,Z'nin değil Z1'in rakibidir,ama Z1'i o fiyata bulmak zor bu yüzden Z1 compact alabilirsin kucuk ekrani dert etmiyorsan tabi,Compact 'ın performansı hepsinden iyi.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beklentilerim:
1-Hızlı Bir İnternet

Z1'le G2'yi karşılaştırsan anlarım da, Z nedir abi? Kesinlikle G2 al.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Fiyata göre karşılaştırma yaptım bende g2 nin iyi olduğunu biliyorum ama z kullananlar çok öneriyor diyebilirim. z2 satışa sunulunca z1 bu fiyata düşerse alabilirim bu arada g3 de çıkıcak g2 de ucuzluyacak.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Z'nin ekranı fiyasko,dediğim gibi Z1 compact düsünebilirsin hem ekranı da ips panel.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevabı basit küçük ekran seviyorsan z1 compact bide daha iyi kamera var compactta büyük ekran istersen g2 zaten film izleyeceksen daha iyi g2 ya kameradan ya filmden birinden taviz vermen gerek oda sana kalmış bir durum.Dığer konularda da aynılar fakat ben sonynin walkman albüm track id gibi kendine has uygulamalarını daha hoş buluyorum kişisel tercih tabi.Şu var bide g2nin önden görünüşü hiçbir telefonda yok elde tutuşu güzel ve cebe sığıyor bazı 4.5" cihazlarla aynı boyutta.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z1 compact da bu fiyatlarda fakat bende fotoğraf makinesi var tabiki taşınablirlik olarak telefon daha iyi ama 4,5''den büyük 5,5''den küçük bir telefon arıyorum. compact 4,3'' de küçük gibi sanki sizcede öyle değil mi?

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
z1 compact da bu fiyatlarda fakat bende fotoğraf makinesi var tabiki taşınablirlik olarak telefon daha iyi ama 4,5''den büyük 5,5''den küçük bir telefon arıyorum. compact 4,3'' de küçük gibi sanki sizcede öyle değil mi?
Telefonun ekranının küçük ama kendisinin o kadarda küçük olmadığını söylüyorlar bu arada senin g2 alman bu durumda daha mantikli alirsan 32 gb ve bence siyah al beyaz ön taraftan hoş durmuyor siyah daha bi asil duruyor tavsiye ederim.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexusu önerenleri anlamıyorum aynı fiyata daha kötü bir telefon almak salakça tek +sı saf android başkada yok.

Reaksiyon puanı
1
Sadece saf android mi ? Salakca mi ? Kardesim guncellemeyi ilk alan telefon nexus. Androidde stabilite ve hiz konusunde en ustun telefon nexus. Zaten senin gibiler degilde program yazanlar androidi android gibi kullananlar icin yapilan telefon o amaci en iyi olmak degil zaten

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Xperia Z eskidi üstüne 2 tane amiral gemi çıktı ama LG G2 daha yeni sayılır ve çoğu konuda Xperia Z'den daha iyi.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 nin16gb olanında 10gb lik kullanım alanı varmış ben telefonumda eskiden 8 gb lik hafıza kartı vardı 360p lik filmler bulunduruyordum yetiyordu şimdi 360p kesmiyor beni 720p izliyorum 16 gblik G2 nin hafızası yetermi sizce?

onurturan78

Asistan
Reaksiyon puanı
6
aslında ben Z derim. bende G2 ile arasında kararsız. kaldım ve Z aldım.
benim için dayanıklılık ve ekran önemliydi. tabi içerik de unutmamak lazım LG yalnızca ekran parlaklığı ve işlemcisi hızlı.
diğer konuda Z hertürlü daha iyi
tavsiyem Z alman. Xperia pişmanlık değildir !

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 nin16gb olanında 10gb lik kullanım alanı varmış ben telefonumda eskiden 8 gb lik hafıza kartı vardı 360p lik filmler bulunduruyordum yetiyordu şimdi 360p kesmiyor beni 720p izliyorum 16 gblik G2 nin hafızası yetermi sizce?

32GB G2, lg satış mağazasında 1530lira. Daha da ucuza paralel ithalat ürünü alabilirsin. 32GB tavsiye ederim. Xperia Z'den her konuda üstün.

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sizce Z1c nasıl ekranı biraz küçük ama bunlardan iyi heralde ne diyorsunuz?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
32GB G2, lg satış mağazasında 1530lira.

Benim G2 alma ihtimalim var. Alırsam büyük ihtimal 32 GB'lik alacağım. Bizim tek güvendiğimiz site Hepsiburada. Orada da 32 GB'lik LG G2 1400 TL. Ama paralel ithalat işte. Alırsam da kesin Hepsiburada'dan alacağım. LG'nin RESMİ sitesi varsa güveniriz elbette. İnternetten satış varsa link atar mısın?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Google'da lg satış mağazası diye aratınca çıkıyor da güvenilirliğine bir şey diyemicem. Biraz araştırırsanız bilgi toplarsınız hemen. Ya da bulunduğunuz şehirdeki lg mağazasına gidin eğer varsa.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Google'da lg satış mağazası diye aratınca çıkıyor da güvenilirliğine bir şey diyemicem. Biraz araştırırsanız bilgi toplarsınız hemen. Ya da bulunduğunuz şehirdeki lg mağazasına gidin eğer varsa.

Teşekkürler. 1400 TL'ye 32 GB'lik LG G2 almak mantıklı mı?

danger_raso

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler. 1400 TL'ye 32 GB'lik LG G2 almak mantıklı mı?
ben ce mantıklı bende ya Lg G2 32 gb yada Z1c alıcağım. Bizim buradada 32gb olanı 1400 tlye satılıyor sadece türkiye için üretilmemiş olan diyorlar yani garantisi türkiyede sadece bir kaç büyük şehirlerdemi ne varmış.