Moto g, Nexus 4, Huawei p6

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bunlardan birini kesin alıcam ama kafayı yicem kararsızım. nexus özellik olarak iyi. p6 görünüş olarak. moto g de çok stabil saf android.çok kararsızım. veya baska önerisi olan bi segmentte

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Ben kullanıyorum benim gibi sürekli internette gezerseniz 4.30 saat ekran süresi alırsınız internetle pek uğraşmazsanız 1 gün rahat götürür

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Android hakkında pek bilgin yok sanırım. Nexus 4 saf androiddir moto g'de safa yakındır. P6 ise dışı güzel işlemcisi malesef yetersiz bir cihazdır. Müzik internet vs için işini görecektir ama paranın karşılığını en uzun süre verecek olan yine nexus 4'tür bunlar arasında.

Ayrıca pek birbirlerine rakip değiller çünkü fiyatlarıda farklı. İndirimleri yakalayamazsan nexus 4 hala 1100-1200 lira civarında ee o parayada nexus 5 varken nexus 4 almak saçmalık. Yani nexus 4 alacak durumunuz varsa nexus5 alın keyfinize bakın. p6 moto g fantezisi yapmayın.

moto g ile p6 arasında kalsam p6 beni tatmin etmeyeceği için moto g alırdım ama senin işini görecekse ki günlük kullanım için gayet yeterlidir tasarımıda güzel pişman olmassın. Anladığım kadarıyla güncellemeylede pek işin olmayacak.

3 telefonda ortalama pil süresine sahip çok abanmazsanız günü çıkartır.

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Android hakkında pek bilgin yok sanırım. Nexus 4 saf androiddir moto g'de safa yakındır. P6 ise dışı güzel işlemcisi malesef yetersiz bir cihazdır. Müzik internet vs için işini görecektir ama paranın karşılığını en uzun süre verecek olan yine nexus 4'tür bunlar arasında.

Ayrıca pek birbirlerine rakip değiller çünkü fiyatlarıda farklı. İndirimleri yakalayamazsan nexus 4 hala 1100-1200 lira civarında ee o parayada nexus 5 varken nexus 4 almak saçmalık. Yani nexus 4 alacak durumunuz varsa nexus5 alın keyfinize bakın. p6 moto g fantezisi yapmayın.

moto g ile p6 arasında kalsam p6 beni tatmin etmeyeceği için moto g alırdım ama senin işini görecekse ki günlük kullanım için gayet yeterlidir tasarımıda güzel pişman olmassın. Anladığım kadarıyla güncellemeylede pek işin olmayacak.

nexus 5 ve lg g2 den bırını kesın alıcam karar verdım. ama hangısı bılmıyorum. şarj önemli benım ıcın. zaten çalışıyorum yanı butun gun tel elımde olmıcak. top eleven oynarım ve tel hızlı olmalı.

feza08

Asistan
Reaksiyon puanı
0

arkadaşın söylediklerini söylemek için girdim. adam çok haklı beyler.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

g2 nin pili çok iyi. o yüzden g2 diyorum. yalnız lg türkiye işportacı gibi, telefon bozulursa yandın. muhattap dahi bulamazsın.

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
nexus 5 ve lg g2 den bırını kesın alıcam karar verdım. ama hangısı bılmıyorum. şarj önemli benım ıcın. zaten çalışıyorum yanı butun gun tel elımde olmıcak. top eleven oynarım ve tel hızlı olmalı.

Nexus 5'in G2'ye tek artısı hızlı güncelleme almasıdır. G2'yi gönül rahatlığıyla alabilirsin ama bütçe varsa G3'ü bekle. Küçük ekran seviyorsan Z1 Compact'ta alabilirsin.

erdiozgor0747

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nexus 5'in G2'ye tek artısı hızlı güncelleme almasıdır. G2'yi gönül rahatlığıyla alabilirsin ama bütçe varsa G3'ü bekle. Küçük ekran seviyorsan Z1 Compact'ta alabilirsin.
hepimiz en iyi telefonu almak isteriz. alınca sankı çok büyük işler ypcakmışız gibi :D elimde c5-03 var suan ve 3-4 senelk dokunmatık bozuldu ıyıce. g2 yi alıcam inşallah. henuz olumsuz yorum yapan olmadı telefona

bytekno

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Üç telefonunda özellikleri birbirine çok yakın.
p6: ince hafif, geniş ekran, 2GB ram,
nexus 4: geniş ekran, 2 GB ram, mini sd yuvası var, DC-HSDPA (42 Mbps)
moto g: Corning Gorilla Glass 3

Diğer özellikler birbirine çok yakın diyebiliriz.
Daha ayrıntılı bakmak için: http://hadikiyasla.com/komper/1/127,119,88

TakeRisks

Asistan
Reaksiyon puanı
0
nexus 4 ün şarj süresi berbat uzak dur derim(şahsi fikrim kullanıcısı olarak).

tercihini moto g'den yana kullanmanı tavsiye ederim

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648