LG G2 Kullanıcıları Kulübü

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaslar d h nleyin buff kirilmaz ekran koruyucu taktirdim ve doknmada sanki biraz takikir gibi oluyo kullanan varmi ?

Eko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
beyler kitkat tan sonra telefon ısınmaya başladı ve sarj eskisi gibi çok gitmiyor ne yapmalıyım sizlerdede aynısı oluyor mu acil yardımm

burak_xd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
germany 20d yukledim knock code kulaniyordum root attim ve twrp kurdum sonra nedense knock code calismamaya basladi...ne knock code ne.cift tiklamaa siyah ekranda ikiside calismiyor ....illa arkadan tusa basmak gerekiyor sonra acilan ekranda knock code girince calisiyor....lutfen yardim edin

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
germany 20d yukledim knock code kulaniyordum root attim ve twrp kurdum sonra nedense knock code calismamaya basladi...ne knock code ne.cift tiklamaa siyah ekranda ikiside calismiyor ....illa arkadan tusa basmak gerekiyor sonra acilan ekranda knock code girince calisiyor....lutfen yardim edin
aga root attığın dosya nedir banada atarmısın dosyayı aga ya vallahi bir sürü dosya indirdim birini attım genede calısmadı rootlanmadı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

beyler kitkat tan sonra telefon ısınmaya başladı ve sarj eskisi gibi çok gitmiyor ne yapmalıyım sizlerdede aynısı oluyor mu acil yardımm
kardesim aynısı hic sorun etme aynısı tıpkısı ciddiden böyle devam etcek yapcak bişey yok

Eko06

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pc suite de olan yükseltme hatalarını gider ne işe yarıyor biraz cahil kaldık :hammer:

burak_xd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
http://downloads.codefi.re/autoprim...tık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (Alintidir)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://downloads.codefi.re/autoprim...://downloads.codefi.../LG/ioroot/ioroot25.zip
2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi(USB hata ayıklama) açıyorsunuz.
4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
7.Telefon işlem yaparken beraberinde root.bat dosyanızı çalıştırdığınızda çıkan cmd ekranında da bir kaç kez enterlamanız gerekiyor. root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında enter yapmanız gerekiyor.
7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
8. Uygulamalarda Superuser uygulamasını göreceksiniz
9.Telefonunuz artık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (Alintidir)
eyvallah :)

burak_xd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Knock code icin mi soylediniz bunu basta calisiyordu root twrp yaptim artik ekran kararinca fiziksel tus haric bisey calismiyor

Ya bana da benzeri oldu germany 20d yukledim knock code kulaniyordum root attim ve twrp kurdum sonra nedense knock code calismamaya basladi...ne knock code ne.cift tiklamaa siyah ekranda ikiside calismiyor ....illa arkadan tusa basmak gerekiyor sonra acilan ekranda knock code girince calisiyor....lutfen yardim edin

AneztesiPardusu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
dayanamıyorum G3 M3 bekleyemem yarın Vatan Computerden 16 Gb G2 alıyorum [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
801 İşlemci 2K Ekran gerek duymuyorum şahsen olsada abartı olur 2K ekran ama 800 ve 801 işlemci arasında sadece 0.20 GHz fark var 800 = 2.26 801= 2.46 yani bence biraz gereksiz kalıyor gibi

Hiç artı bir özelliği olmaz mı ki? Mesela S5'e ultra güç tasarrufu eklendi. G3'e de yeni ayarlar falan gelmez mi ki? Son pişmanlık fayda etmez, diyim ben sana. Hem G2'nin desteği de G3'ten önce kesilir.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben telefona 4.4.2'yi indiriyorum ama 3 saatte %60 ilerledi.İnternette 50 mbs.Sorun var mı ? Yoksa herkeste mi böyle ?

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Beyler ben telefona 4.4.2'yi indiriyorum ama 3 saatte %60 ilerledi.İnternette 50 mbs.Sorun var mı ? Yoksa herkeste mi böyle ?

kaynağı yavaş ondan öyledir amatör film sitesi gibiyse eve aldığı internet ile upload ediyor birileri kendi çapında yada çapsızca...
ayrıca enbüyük erdem sabırdır [MENTION=335841]AneztesiPardusu[/MENTION] sabreden derviş muradına ermiş.

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Buff sıkıntılı kalın olduğu için bazen algilamada sıkıntı oluyor ama yok ben telefonu düşürmem diyorsan normal ince ekran koruyucu takdir

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
y9ujy9un.jpg

Widget'ım nasıl? :)

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Ya beyler ben de root atamıyorum nedense,rootbat açıyorum enter yapınca hemen kapanıyo ,iroot25 ile yapıyorum rootu,yardımcı olabilecek var mı?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bluetooth Mouse bağladım. :)

Ekran kapalıyken mouse'un sol tuşuna çift tıklayınca açılıyor telefon. Yani knock on mouse ile de çalışıyor. Tabi bunlar G2'ye özel değil. Bunu tüm android telefonlarda yapabilirsiniz sanırım. :) Mesela Galaxy Note 10.1'e de bağladım çalıştı ama G2'nin bir avantajı var, tuşların ekranda olması. Tüm kontrolü mouse ile yapabiliyoruz o yüzden ama Note 10.1'de geri dönmek için tabletin geri tuşuna elimizle basmamız gerek.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
hala bluetooth fare yapıyorlar? hayret abuk sabuk sinyal kullanmaya çok meraklıydılar bizde klavye,fare seti çöp oldu ondan cacık olmaz crea'nın verdiği set...