seyithan42
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 0
Ya arkadaslar d h nleyin buff kirilmaz ekran koruyucu taktirdim ve doknmada sanki biraz takikir gibi oluyo kullanan varmi ?
aga root attığın dosya nedir banada atarmısın dosyayı aga ya vallahi bir sürü dosya indirdim birini attım genede calısmadı rootlanmadıgermany 20d yukledim knock code kulaniyordum root attim ve twrp kurdum sonra nedense knock code calismamaya basladi...ne knock code ne.cift tiklamaa siyah ekranda ikiside calismiyor ....illa arkadan tusa basmak gerekiyor sonra acilan ekranda knock code girince calisiyor....lutfen yardim edin
kardesim aynısı hic sorun etme aynısı tıpkısı ciddiden böyle devam etcek yapcak bişey yokbeyler kitkat tan sonra telefon ısınmaya başladı ve sarj eskisi gibi çok gitmiyor ne yapmalıyım sizlerdede aynısı oluyor mu acil yardımm
eyvallahhttp://downloads.codefi.re/autoprim...://downloads.codefi.../LG/ioroot/ioroot25.zip
2.Zipi bir klasöre çıkartıyorsunuz.
3.Geliştirici seçeneklerinden USB debuggingi(USB hata ayıklama) açıyorsunuz.
4.Telefonu pc'ye bağlıyor, sadece şarj eti seçiyorsunuz.
4.Root.bat adlı dosyayı çalıştırıyorsunuz, telefon ekranında yetki isteyecek, telefondan yetkiyi verin.
5.Sonrasında telefon kapanacak sizi stock recovery'e atacak.
6.Ses tuşlarıyla aşağı inip power tuşuna basarak apply update from adb yi seçiyorsunuz.
7.Telefon işlem yaparken beraberinde root.bat dosyanızı çalıştırdığınızda çıkan cmd ekranında da bir kaç kez enterlamanız gerekiyor. root dosyasını flashlaması için bilgisayardaki komut ekranında enter yapmanız gerekiyor.
7.İşlem bitince yine recovery menüsünden reboot diyorsunuz.
8. Uygulamalarda Superuser uygulamasını göreceksiniz
9.Telefonunuz artık rootlanmıştır. Hayırlı olsun. (Alintidir)
dayanamıyorum G3 M3 bekleyemem yarın Vatan Computerden 16 Gb G2 alıyorum [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
801 İşlemci 2K Ekran gerek duymuyorum şahsen olsada abartı olur 2K ekran ama 800 ve 801 işlemci arasında sadece 0.20 GHz fark var 800 = 2.26 801= 2.46 yani bence biraz gereksiz kalıyor gibiBiraz daha dayan ki sonra pişman olma.
801 İşlemci 2K Ekran gerek duymuyorum şahsen olsada abartı olur 2K ekran ama 800 ve 801 işlemci arasında sadece 0.20 GHz fark var 800 = 2.26 801= 2.46 yani bence biraz gereksiz kalıyor gibi
yazılımla G2'de eklenir onlarHiç artı bir özelliği olmaz mı ki? Mesela S5'e ultra güç tasarrufu eklendi. G3'e de yeni ayarlar falan gelmez mi ki? Son pişmanlık fayda etmez, diyim ben sana. Hem G2'nin desteği de G3'ten önce kesilir.
Ya arkadaslar d h nleyin buff kirilmaz ekran koruyucu taktirdim ve doknmada sanki biraz takikir gibi oluyo kullanan varmi ?
Beyler ben telefona 4.4.2'yi indiriyorum ama 3 saatte %60 ilerledi.İnternette 50 mbs.Sorun var mı ? Yoksa herkeste mi böyle ?
dayanamıyorum G3 M3 bekleyemem yarın Vatan Computerden 16 Gb G2 alıyorum [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
yazılımla G2'de eklenir onlar
Su temani bi upload etsene![]()