Virility
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 119
Almanya 20d kurdum ısınma baya azaldı herşey açık 1 saattir elimden düşmüyo ve sıcaklık normal , şarja yarın bakicam , arayüz türkiye 20b ye göre daha hızlı
Hemen yukarıdaki caps'e bak.
ayrıca Ben 9 saat 50dk ekran süresi aldım 4.4.2'de.
20 d su an sadece almanya da mı var orta asya pazarına gelmedi mi
20b yi flashtool ile yuklemistim 20d ye pc suite ile guncelledim. Guncelleme alma konusunda herhangi bi sıkıntı olmadi
Acaba güncelleme gelmediği icin mi alamiyoruz yoksa hic mi alamıyor sonucta misal almanya 20d yuklu bende yeni bir sürüm gelmedi daha gelir de biz alamazsak o zaman net olur
pc suite ile değil dostum OTA ile diyorum. OTA ile güncelleme aldıysan bilemem. söyle biz de bilelim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mesela ben Almanya 10E kurdum ama 20B güncellemesi gelmedi. Ben de elle kurdum.
Bu konuda emin değilim ama almanyanın bir romunu kurmuştum otadan güncelleme geldi 20D için. Tam emin değilim o aralar cok rom yüklemiştim belki TR romudur karıştırıyor olabilirimpc suite ile değil dostum OTA ile diyorum. OTA ile güncelleme aldıysan bilemem. söyle biz de bilelim
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Mesela ben Almanya 10E kurdum ama 20B güncellemesi gelmedi. Ben de elle kurdum.
O değil de G3 teması baya güzelmiş. Telefonda aradığım sadelik. Duvarkağıdı çok şık duruyor.
http://forum.shiftdelete.net/showthread.php?t=348655
Link burada ilk mesajda. İçinden G3 temasını bulup indir![]()
Flash tool ile başka rom yüklerseniz OTA ile güncelleme alamıyorsunuz artık. Ben alamıyorum. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da alamıyor. Alan var mı bilmiyorum ama ben şimdilik duymadım.
Ben 2 ay önce yapmıştım geri eski rom döndüm ota ile alıyorum. Yazdım ama inşallah konu farklı değildir
Arkadaşlar G2 çok güzel bir özellik var Slim Port bağlayın mouse takin ekranda gezinin usb kablosuz klavye bağlayın mesaj yazın Android kendini geliştiren bir program usb dosya atın film müzik izle dinle keyfini sen yönlendir![]()
Slinport dionda öyle kolay bulunmuyor![]()
Burada parayı güvenceye alabiliyor muyuz? Sahtekârlara karşı onay sistemi falan var mı?
Ben antalyadayım![]()
Ben slimport getirtsem 30 tlden kac kişi ister bana ozelden ulasin ona göre sipariş vereyim (antalyadayim ama kargo ile de gonderebilirim )
Hocam bu aralıkta telefonu kullanmamışsın ki?![]()
Almanya 20d ile aldığım ekran süresibu telefonu seviyorum
Ben slimport getirtsem 30 tlden kac kişi ister bana ozelden ulasin ona göre sipariş vereyim (antalyadayim ama kargo ile de gonderebilirim )