LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Almanya 20d kurdum ısınma baya azaldı herşey açık 1 saattir elimden düşmüyo ve sıcaklık normal , şarja yarın bakicam , arayüz türkiye 20b ye göre daha hızlı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hocam şarjda işaret gidene kadar bekletiyorum çekiyorum bi faceye girsem 15 dakika sonra düşüşe bir başlıyor ki hiç sorma ne yapabilirim :biggrin:

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
20b yi flashtool ile yuklemistim 20d ye pc suite ile guncelledim. Guncelleme alma konusunda herhangi bi sıkıntı olmadi

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Bnce de olmaması lazım sonuçta resmi sürüm. .

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
20 d su an sadece almanya da mı var orta asya pazarına gelmedi mi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
20b yi flashtool ile yuklemistim 20d ye pc suite ile guncelledim. Guncelleme alma konusunda herhangi bi sıkıntı olmadi

pc suite ile değil dostum OTA ile diyorum. OTA ile güncelleme aldıysan bilemem. söyle biz de bilelim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Acaba güncelleme gelmediği icin mi alamiyoruz yoksa hic mi alamıyor sonucta misal almanya 20d yuklu bende yeni bir sürüm gelmedi daha gelir de biz alamazsak o zaman net olur

Mesela ben Almanya 10E kurdum ama 20B güncellemesi gelmedi. Ben de elle kurdum.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
pc suite ile değil dostum OTA ile diyorum. OTA ile güncelleme aldıysan bilemem. söyle biz de bilelim :)

O kisma dikkat etmemisim :) OTA ile guncellenmiyo :)

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91

Bu konuda emin değilim ama almanyanın bir romunu kurmuştum otadan güncelleme geldi 20D için. Tam emin değilim o aralar cok rom yüklemiştim belki TR romudur karıştırıyor olabilirim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
O değil de G3 teması baya güzelmiş. Telefonda aradığım sadelik. Duvarkağıdı çok şık duruyor.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Flash tool ile başka rom yüklerseniz OTA ile güncelleme alamıyorsunuz artık. Ben alamıyorum. Aynı şekilde diğer arkadaşlar da alamıyor. Alan var mı bilmiyorum ama ben şimdilik duymadım.

Ben 2 ay önce yapmıştım geri eski rom döndüm ota ile alıyorum. Yazdım ama inşallah konu farklı değildir

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar G2 çok güzel bir özellik var Slim Port bağlayın mouse takin ekranda gezinin usb kablosuz klavye bağlayın mesaj yazın Android kendini geliştiren bir program usb dosya atın film müzik izle dinle keyfini sen yönlendir :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
umumu5uv.jpg

Almanya 20d ile aldığım ekran süresi :) bu telefonu seviyorum

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Arkadaşlar G2 çok güzel bir özellik var Slim Port bağlayın mouse takin ekranda gezinin usb kablosuz klavye bağlayın mesaj yazın Android kendini geliştiren bir program usb dosya atın film müzik izle dinle keyfini sen yönlendir :)

Slimport dionda öyle kolay bulunmuyor :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Ben slimport getirtsem 30 tlden kac kişi ister bana ozelden ulasin ona göre sipariş vereyim (antalyadayim ama kargo ile de gonderebilirim )

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Ben slimport getirtsem 30 tlden kac kişi ister bana ozelden ulasin ona göre sipariş vereyim (antalyadayim ama kargo ile de gonderebilirim )

İsmail abi diye tanıdığım birisi 40TLye aldı. Zaten Ankaradan İstanbula kargo 8 10 tl falan yapar belki daha fazla.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327

Antalya'daysan ben elden alırım senden. 30liradan getirteceksen ben talibim. :)

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Tamam ama manavgattayim bilgin olsun bir kac gun gecsin baska isteyen olursa toplu siparis veririm ama 20 gun falan sürüyor gelmesi