LG G2 Kullanıcıları Kulübü

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kocaman1321 dogru anlamissinda benimkisi heralde biraz fazla galiba sonuçta lgnin de kendine gore çizgileri var yine de sağol tavsiyen icin
Redevil siralamayi biliyrum da bahsettigim o değildi.

Onemli deil bu arada ses ve parlaklık kısmıda kalkmıyor heralde onu bende başaramadım

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar esimde iphone 5 var gecen gun.degistik.telefonlari yaa abi.yok g2 den.sonra baska telefona alismak.cok hemen.geri istedim.telefonu biraz tartismali gecti ama sonunda g2 me.kavustum yani yok boyle telefon :))

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar esimde iphone 5 var gecen gun.degistik.telefonlari yaa abi.yok g2 den.sonra baska telefona alismak.cok hemen.geri istedim.telefonu biraz tartismali gecti ama sonunda g2 me.kavustum yani yok boyle telefon :))

G2 den sonra şuan piyasada olan hangi telefonu elime aldıysam oyuncak gibi geliyor ya o yüzden değiştirecek olsam G serisi forever ❤ I love LG Design. 😀

Ozzynight

Doçent
Reaksiyon puanı
12
Samsung tüm serisini kullandım Oyuncak gibi htc biraz telefon gibi Sony Z1 kumanda gibi
Lg G2 oyun konsolu ve telefondan üstün laptop gerek yok tüm işimi görüyorum.
Ben diğer firmaları kötülemiyorum Lg G2 alışmışım bir kere.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

💫😃 bu ifadeler arkadaşa gönderirken multi mesaj oluyor neden acaba?

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Samsung tüm serisini kullandım Oyuncak gibi htc biraz telefon gibi Sony Z1 kumanda gibi
Lg G2 oyun konsolu ve telefondan üstün laptop gerek yok tüm işimi görüyorum.
Ben diğer firmaları kötülemiyorum Lg G2 alışmışım bir kere.

💫😃 bu ifadeler arkadaşa gönderirken multi mesaj oluyor neden acaba?

Bende olmuyor , sizde neden öyle bir bilgim yok

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,128
tarayıcı anlık sapıtıyor s.s. kaynaklı olabilir dnsleri kurcaladıklarında oluyor olabilir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
@The Originals Verdiğin dosyayı indirdim sorun çözüldü sana ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim ilgilendiğiniz için :)

Rıca ederim. Bugun yaklaşık 4 saat önce telefona hard reset atmıştım ve aynı hatayı bende aldım. Sonra burdaki size yazdığım mesaj geldi aklıma ve denedim düzeldi. Sizinde düzelmiş o zaman sayfamda paylaşmalıyım dedim :) https://www.facebook.com/LGG2TR/posts/641761289251209

Büyük ve küçük çaplı problemlemlerinizde sayfama mesaj atarsanız daha hızlı cevap vermeye çalışırım. Forumu pek kontrol edemiyorum çünkü cok bildirim geliyor tek tek okumak işkence :)

berk4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Manisa'da yaşıyorum.Gün içersinde LG G2'yi almayı düşünüyorum.Garantisinin LG Türkiye olmasını istiyorum.Almam için önerebileceğiniz mağazalar var mı ?

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Şu taşınabilir şarj aletlerinden alsam alsam g2nin pili bozar mıyım :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Vatandaki de mediamarkt deki de lg türkiye garantili

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Asıl MediaMark'tan almak daha mantıklı. MediaMark resmi garanti ile satıyor, Vatan ithalatçı firma.

umuryqe8.jpg
buyrun vatan bilgisayarın sitesi.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
ACER marka hiçbir ürün almayın arkadaşlar.. Acer teknik servis, garantili laptopımın içinden parça çaldı. Sizin de başınıza farklı şeyler gelebilir. Zaten 2 tane Acer laptop kullandım ikisi de sorunlu çıktıydı. Uzak durun.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Valla bendede acer var. Titreme sorunu bilmem ne laptopun icinde ekran karti yok onboard birdaha tovbe kesinlikle almam.:hammer::hammer::hammer:

berk4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
An itibariyle LG G2 kullanmaya başlamış bulunmaktayım :)

Yeni aldığım LG G2 Sarjı %75 olarak geldi.Şu an sarjda %100 olmuş.8 saat sarj etmemiz gerekiyor mu ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
An itibariyle LG G2 kullanmaya başlamış bulunmaktayım :)

Yeni aldığım LG G2 Sarjı %75 olarak geldi.Şu an sarjda %100 olmuş.8 saat sarj etmemiz gerekiyor mu ?

Hayir dostum o eskidendi :) istedigin gibi kullanabilirsin,sadece %100 olduktan sonra bi yarim saat-bir saat falan daha sarjda bekletip sarj simgesinin gitmesini bekle batarya durumunu gosteren bolgeden ondan sonra sarjdan al.
Hayirli olsun simdiden kazasiz belasiz insallah :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bu hafif uyku ne halta yarıyo yani ben acsam onu ne olur kap takmasamda acık olurmu yani sensör onunde

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben Vatan Bilgisayar'ın mağazasından aldım, LG Türkiye garantiliydi.

Bu arada arkadaşlar KitKat'tan sonra telefonun daha fazla ısındığını dün ilk defa kendim de tecrübe ettim. Kendi internet tarayıcısını kullandığım halde arkadaki butonların olduğu kısım neredeyse el yakacak seviyedeydi. Chrome'u da kullanmıyorum. Neden böyle acaba?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben Vatan Bilgisayar'ın mağazasından aldım, LG Türkiye garantiliydi.

Bu arada arkadaşlar KitKat'tan sonra telefonun daha fazla ısındığını dün ilk defa kendim de tecrübe ettim. Kendi internet tarayıcısını kullandığım halde arkadaki butonların olduğu kısım neredeyse el yakacak seviyedeydi. Chrome'u da kullanmıyorum. Neden böyle acaba?
aynı sorun bendede var kardesim kitkatta daha cok ısınıyo yani 3g actığım an bi whatsaap yada faceye girem ısınmaya baslıyo 1 saat kullanırsam elimi yakıyo tam işlemcinin olduğu bölüm o arka buton yeri ama genede anormal

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim telefon oyun oynamadığım sürece buz gibi. Yaz geldi bakalım yazın sıcağında ne kadar ısınacak.