G2yle Sony Experıa Ultra Takas Mantıklımı ?

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum LG G2 telefonum var 32 gb ve ekranı büyük olmasından dolayı sevdiğim için sony experıa ultrayla takas etme düşüncem var telefon çok büyük 6.4 inç dünyanın en büyük en geniş full hd ekranlı telefon özellikleri hemen hemen g2yle aynı yalnız kamera kısmı beni düşündüren flash yok ve 8mp G2 13 MP

sony_xperia_z_ultra_vs_lg_g2.jpg

alibaran43

Asistan
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar kullanmakta olduğum LG G2 telefonum var 32 gb ve ekranı büyük olmasından dolayı sevdiğim için sony experıa ultrayla takas etme düşüncem var telefon çok büyük 6.4 inç dünyanın en büyük en geniş full hd ekranlı telefon özellikleri hemen hemen g2yle aynı yalnız kamera kısmı beni düşündüren flash yok ve 8mp G2 13 MP

sony_xperia_z_ultra_vs_lg_g2.jpg
büyük ekran istiyorsan kesinlikle al xperia kalitesi bir başka :)

Kaya26

Profesör
Reaksiyon puanı
550
İlk olarak experia değil Xperia. Eğer büyük ekran istiyorsanız Xperia Z Ultra ile takas edin, piyasa değeri daha yüksek G2'den.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Xperia Z ultra ile G2 kullanıyorum. Kamera olarak G2 Ekran olarak Z Ultra. Ben olsam g2yi tercih ederim. Z Ultraya şarz dayanmıyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Xperia Z ultra ile G2 kullanıyorum. Kamera olarak G2 Ekran olarak Z Ultra. Ben olsam g2yi tercih ederim. Z Ultraya şarz dayanmıyor.

ultranın bataryası ne kadar

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Büyük ekran yerine kamera tercih edecekseniz takas etmeyin o zaman. Burada hangisinin ekranı benim işime daha çok yarayacak diye sormalısınız kendinize.

benim için kamerada çok önemli ne var sanki ultranın kamerasınıda z1 gibi yapsalarmış