LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Reaksiyon puanı
1
hayır yasamassın eğer sırf oyun icin alıyosan yasarsıdan diğer hem biraz oyun facebook twitter mesajlasma felan icin alıyosan hic sıkıntı yasamassın zaten fotoları vs . seyleri otomatik yedekliyor yani bu cok güzel bişey hic yer sıkıntısı yasatmıyor ben aldığımdan beri yaklasık 5 6 ay oldu 16 gb 1255 foto yedeklemisim ekran görüntüsü haric onlarda 50 olsa yani baya var hic bu güne kadar yer sıkıntısı cekmedim

zaten sık sık fotoğrafları bilgisayara atıp telefondan silen biriyimdir o yüzden hiç yaşamam diye düşünüyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

G3 bekle bence. 1~2 aya cikar. Para biriktirirsin.

o kadar bekleyemem şuan nokia 301 kullanan biriyim telefonumu suya düşürdüm 5 ay önce artık bunaltı geldi bir an önce almam gerek

Vatandan mı alacaksın indirimde şuan görmediysen söyleyeyim,10 gb kapasite yeter mi sen bileceksin çok video foto çekerim felan dersen yetmez ama biraz oyun biraz foto dersen yeter
istanbul bilişimden alcam ordan çok daha ucuz

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
zaten sık sık fotoğrafları bilgisayara atıp telefondan silen biriyimdir o yüzden hiç yaşamam diye düşünüyorum

o kadar bekleyemem şuan nokia 301 kullanan biriyim telefonumu suya düşürdüm 5 ay önce artık bunaltı geldi bir an önce almam gerek

istanbul bilişimden alcam ordan çok daha ucuz
tavsiye ederim sen bana bakma forumda mesajlarımı felan görmüşündür belki benim takıntılarım var bu sarj konusunda felanda :D herkes artık çaktı bunu :D

berk4545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler LG G2 almayı düşünüyorum. Uzun süredir telefonum bozulmuştu.garantiye yolladım garantiye dahil olmadığı için tamir etmediler. uzun zamandır telefonsuzum.G3'le G2 arasında ne gibi farklar olur sizce illa ki beklemelimiyim yoksa G2'yi alayım mı ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Beyler LG G2 almayı düşünüyorum. Uzun süredir telefonum bozulmuştu.garantiye yolladım garantiye dahil olmadığı için tamir etmediler. uzun zamandır telefonsuzum.G3'le G2 arasında ne gibi farklar olur sizce illa ki beklemelimiyim yoksa G2'yi alayım mı ?

Bütçe varsa G3.

SahabMert

Doçent
Reaksiyon puanı
0
tuby8atu.jpg
slimarmorlarim geldi :)

Hayırlı olsun güle güle kullan. Şimdi tanesi ne kadara geldi birde orjinal değil mi?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Hayırlı olsun güle güle kullan. Şimdi tanesi ne kadara geldi birde orjinal değil mi?

Orjinalligini bilmiyorum ama kaliteli kiliflar gercekten gittigidiyorda 50 tlye satilan slimarmorlardan farkli olacagini sanmiyorum düşünen olursa 1 tanesini 20 tl ye gonderebilirim birisi yetecek gibi güzel kiliflar. Siyahi yada beyazi fark etmez (ben ucuza aldim ama gelmesi icin ortalama 26 gün Takip ettim) düşünen olursa ozelden ulassin.

Subserosa

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar bana parmak izi bırakmayan parlak jelatin önerebilir misiniz?

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ya bu ana ekrandaki duvar kagidini sabit yapamiyoz mu ya ekranla birlikte kaymasini istemiyom yani :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
6utagy8u.jpg
anca bu kadar oluyor ama napalim idare edicez [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

SGvn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Slm . Arkadaşlar Lg G2 almaya karar verdim ama kime desem Lg den uzak dur diyo piyasası yok fln fişman şeyler söylüyo. Siz kullanıcılar olarak ne dersiniz . almalımıyım ?

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Statusbarda ustteki simgeler (veri -yer -wifi) vb olan yer samsungdaki gibi sabitlenebiliyor mu acaba

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
Status bari cekince ustteki simgeleri gormek icin asagi yukari yapmak gerekiyor ama samsungda sabitti..

seyithan42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Slm . Arkadaşlar Lg G2 almaya karar verdim ama kime desem Lg den uzak dur diyo piyasası yok fln fişman şeyler söylüyo. Siz kullanıcılar olarak ne dersiniz . almalımıyım ?

Kardesim zaten hangi sifir tlfnu alirsan al piyasasi olmaz ikinci ele distumu bitmustir bence hem bu gune kadar ki en iyi tlfn g2 benim icin herseyin en iyisi bunda yani parasida iyi hic dusunme pisman lmazsn merak etme

burakkaman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar yeni takip ediyorum sizi..Bende lg almaya karar verdim.. yalnız ilk önce lg g2 araştırdığımda fiyat performans bakımından çok içime sindi..Daha sonra paralel ithalatın fiyatları görünce kafam karıştı.. Sizce paralel ithalata güvenip alayımmı? Sorun yaşayan oldumu paralel ithalat alışverişinde ?