- Reaksiyon puanı
- 57
G3 donanım olarak cok yeterli olucak. Flexin + sı büyük ekran ve kavisli olması. Ben olsam Flex alırdım. Sonuç olarak iki telefonda yıllarca götürücektir hem Flexin tasarımına aşık oldum. Kimine göre berbat kimine göre cok güzel.
aliexpress yada ebay kokusu alıyorum
Emin ol G3 ün tüm özelliklerini öğrendim ama paylaşmam yasak. G2 ile aralarında aşırı derecede bir fark yok. Elbette g3 daha iyi olucak ama tasarım olarak g2 halen en iyisi diyebilirim. Performans bakımından G2 de donmuyor G3 te. Gözle görülür bir performans artışı malesef yok.
Bu performans farkı 1 2 sene sonra belli olur. Arka arkaya çıkan iki amiral gemisi uç şekilde farklı olmaz. Biraz daha iyi özelliklerle gelir o kadar.
Bu performans farkı 1 2 sene sonra belli olur. Arka arkaya çıkan iki amiral gemisi uç şekilde farklı olmaz. Biraz daha iyi özelliklerle gelir o kadar.
G2 10 aylık bir telefon neredeyse 1 yıl olmuş inş. G3 ün 2k ekran pili çok harcamaz
Harcamaz ? bence 2 K çözünürlük daha cok güç ister diye düşünüyorum yanlısmı ?
Tamamen aynı değil tabikide G3'ün performansı g2 ye göre cok daha iyi ama G2 ninde performansı cok kötü değil. Yani her iki cihazda uzun süre kullanıcıları idare edebilecek kapasitede. İsteyen parasına kıyar g3 alır isteyen parasına kıyar g2 alıraşırı derecede bir fark yok yani. Sadece G2'de olmayan bir kaç özellik getirilmiş yani bana söylenilen özellikler sınırlıydı belki daha yeni özellikler vardır bunlar lansmanda anlatılır. G3 de ki bazı özellikler yazılım güncellemesi ile g2'ye de getirebilinir şeyler olduğunu düşünüyorum.
Katılıyorum. Benimde demeye çalıştığım g2 kullanıyoken g3e gerek yok. Meraklısı alsın tabi. Yalnız g3 ten en büyük isteğim iyi bir kamera. Diğer özelliklerde g2 yolundan gitseler yeter zaten![]()
Kamera aynı geliyor 13Mp.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
ama 4 K FHD video çekebilirmi onu bilmiyorum sormadım ama %80 ihtimal gelmesi gerekiyor nerdeyse yen icıkan tüm telefonlar 4k video cekme özelliği var.
Megapiksel değil önemli olan. Ben kameranın normal çekimini beğeniyorum zaten. Flaslı çekim, gece çekimi, ışığın değiştiği çekimlerde başarısız. Işık değişince odaklamada çok geç kalıyor. Umarım bu ışık olayına bir çözüm bulurlar.
Valla benimde bozuldu yaf iphone 4 ya 500 liralık cihaz inanılır gibi değil.Cihaz servise gitsin gelsin ilk işim elden çıkarmak olacak daha da lgye bulaşmam.9ay bir yakınım note 2 kullandı sonra ben aldım 5 ayda ben kullandım hiçbir sıkıntı olmadı 14 ayda ısınma hariç telefon hiç teklemedi en az 3 kez de düştü hiçbirşey olmadı.Almayacam diyorum ama illa samsung alacaz çaresi yok bir işe girer girmez ilk işim s5 alacağım tabi o zamana z2 compact çıkarsa istediğim gibi oda olabilir htclere bakmıyorum bile zaten z2 desen cebe sığmaz z1dende büyük lg zaten bidaha tövbe kalıyor samsung ile sonynin compact telefonları artık kısmet.moralimi bozdun yaa valla![]()
Valla benimde bozuldu yaf iphone 4 ya 500 liralık cihaz inanılır gibi değil.Cihaz servise gitsin gelsin ilk işim elden çıkarmak olacak daha da lgye bulaşmam.9ay bir yakınım note 2 kullandı sonra ben aldım 5 ayda ben kullandım hiçbir sıkıntı olmadı 14 ayda ısınma hariç telefon hiç teklemedi en az 3 kez de düştü hiçbirşey olmadı.Almayacam diyorum ama illa samsung alacaz çaresi yok bir işe girer girmez ilk işim s5 alacağım tabi o zamana z2 compact çıkarsa istediğim gibi oda olabilir htclere bakmıyorum bile zaten z2 desen cebe sığmaz z1dende büyük lg zaten bidaha tövbe kalıyor samsung ile sonynin compact telefonları artık kısmet.
Hava teması sildim telefon yeniden başlattım Teme güncelle tıklıyorum güncelleme merkezi açılıyor fakat güncellemeler arasında yok ne yapmam lazım ?LG ile alakalı genel olmayan bir problemlemi karşılaştınız ? LG ye bulaşmama sebebiniz nedir ? acıklarsanız bizde bulaşmayalım?
Ayarlar > Genel > Uygulamalar 'dan Hava temasını silin. Telefonu kapatıp açın. Ardından ekrandaki Widget daki görsel gidicektir üstüne tıkladığınızda güncelleme isteyecektir ardından güncelleyin. Eğer düzelmesse pro. Tuna reyiz ilgilenir![]()
İlk bende sürekli klavye durduruldu hatası veriyordu güncelleme sonrası düzeldi sonra kamera bağlantısı yapılamıyor hatası verdi sonra oda gitti simdi de otg ile dosya aktaracağım aktaramiyorum hata veriyor bugün de kamerasinin iphone 4ten kötü sonuç vermesi tam bir rezalet yaf 3 yillik telefon daha iyi çekiyor müzik calari berbat arada cizirdama oluyor baska muzik calarda sikinti olmuyor cihazi 1500e aldim simdi satmaya kalksan 900 lira bile verirler mi muamma hani arkadaki logoda düştü kamera lensinde de cizik olmuş yeni fark ettim.Kisaca performans ekran ve pil hariç ortalama altında kalmış.İnanılır gibi değil belkide karaladığımı düşünüyorsunuz ama hataların ssleri var bende yani.Tam dedim ne güzel telefon sıkıntı yok satmaya gerek yok artık kullanırım en azından bu yıl sonuna kadar sonra bunlar oldu illa dediğimin tersi olacak yani hiç istisnası olmadı bu durumunLG ile alakalı genel olmayan bir problemlemi karşılaştınız ? LG ye bulaşmama sebebiniz nedir ? acıklarsanız bizde bulaşmayalım?
Ayarlar > Genel > Uygulamalar 'dan Hava temasını silin. Telefonu kapatıp açın. Ardından ekrandaki Widget daki görsel gidicektir üstüne tıkladığınızda güncelleme isteyecektir ardından güncelleyin. Eğer düzelmesse pro. Tuna reyiz ilgilenir![]()
İlk bende sürekli klavye durduruldu hatası veriyordu güncelleme sonrası düzeldi sonra kamera bağlantısı yapılamıyor hatası verdi sonra oda gitti simdi de otg ile dosya aktaracağım aktaramiyorum hata veriyor bugün de kamerasinin iphone 4ten kötü sonuç vermesi tam bir rezalet yaf 3 yillik telefon daha iyi çekiyor müzik calari berbat arada cizirdama oluyor baska muzik calarda sikinti olmuyor cihazi 1500e aldim simdi satmaya kalksan 900 lira bile verirler mi muamma hani arkadaki logoda düştü kamera lensinde de cizik olmuş yeni fark ettim.Kisaca performans ekran ve pil hariç ortalama altında kalmış.İnanılır gibi değil belkide karaladığımı düşünüyorsunuz ama hataların ssleri var bende yani.Tam dedim ne güzel telefon sıkıntı yok satmaya gerek yok artık kullanırım en azından bu yıl sonuna kadar sonra bunlar oldu illa dediğimin tersi olacak yani hiç istisnası olmadı bu durumunAma yollayacam servise inşallah düzeltirler hiç umudum yok ama bakalım.
Dediklerinin hiç birini yaşamadım. Emin ol G2 İphone 4 5 e fark atar. Yaşadığın problemler yazılımsal görünüyor. Servise vermeyi neden denemiyorsunuz ? verin aynı hataları alıyorsanız yenisi ile değiştirmek zorundadırlar. Herkesin telefonu 4 4lük olcak diye bişi yok demekki sizin şansınız yokmuş. Belki teknik desteğin çözebileceği bizim çözemeyeceğimiz bişidir. Belki donanımsaldır. Bi garantiye verin baktınız devam ediyor değişim talep edin.
Knock code'li, rootlu,20b sarj kullanimim.
Ani sarj dususleri var sanirim?
Neden oldu acaba o düşüşler. Kapatıp açtınız mı?
artık yüklenmiyor mu hava durumu?
Evet widget oluşturuyorum güncelleme için dokunun yazıyor fakat güncelleme merkezinde kalıyor gözükmüyor