LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ahaha sen daha karar veremedinmi dostum :D Bataryası 3000 olsa nexus 5 düşünürdüm ama şimdi düşünmüyorum :D

İster 3000 olsun ister 5000 sen ne kadar kullanırsan o kadar gider sarjı. Bu kadar büyütmeyin bence. Fiyat ve performans bakımında hangisi iyiyse onu alın.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ahaha sen daha karar veremedinmi dostum :D Bataryası 3000 olsa nexus 5 düşünürdüm ama şimdi düşünmüyorum :D
Ben kesin nexus alıcam çok hızlı ve stabil.Batarya olayını da şöyle yapıcam g2 ye vereceğim paradan arta kalan 200 liraraya ttec easycharge 5600 mah alıcam o zaman oh miss :DDD

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben kesin nexus alıcam çok hızlı ve stabil.Batarya olayını da şöyle yapıcam g2 ye vereceğim paradan arta kalan 200 liraraya ttec easycharge 5600 mah alıcam o zaman oh miss :DDD

Şimdiden hayırlı olsun tarık bey ama o taşınabilir Şarj Ünitesi o kadar para değil. Aynı marka üniteyi Çok daha uyguna alanlar biliyorum. Biraz daha araştırın 200 lira vermeyin.

TARIK KFY

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şimdiden hayırlı olsun tarık bey ama o taşınabilir Şarj Ünitesi o kadar para değil. Aynı marka üniteyi Çok daha uyguna alanlar biliyorum. Biraz daha araştırın 200 lira vermeyin.
5000 mah dan sonra fiyatlar yukseliyor.3000 mah a kadar 80 tl en fazla

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Bak şimdi aklımı karıştırdın :D
Nexus al keyfine bak derim hem de paran cebinde kalır yani

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
O bataryanın zararı olurmu uyumlumu yani ?

Alicaksan 32 gb al derim cok kullanmiyorum sadece arama nette surf yapiyorum diyorsan 16gb yeterli telefon. Ha oyunu cok oynuyorum diyorsan eger isindigi zaman tribe girerim diyorsan farkli model al bu telde.fazla oyun isiniyor telefon tercih konusunda ne alayim dersen metal kasalara yonel isiyi yaydigi icin bu tel kadar isinmaz. Ben oyun oynamiyorum hic telde gunluk kullanim surekli viber acik arkada, seekrasyonda arama mesajlasma, nette surf, video okadar izlemiyorun rahat 3gun goturuyor.

Guncelledim mesaji

Kuvvetmira

Profesör
Reaksiyon puanı
38
Alicaksan 32 gb al derim cok kullanmiyorum sadece arama nette surf yapiyorum diyorsan 16gb yeterli telefon. Ha oyunu cok oynuyorum diyorsan eger isindigi zaman tribe girerim diyorsan farkli model al bu telde.fazla oyun isiniyor telefon tercih konusunda ne alayim dersen metal kasalara yonel isiyi yaydigi icin bu tel kadar isinmaz.
Testte gördüm 1 saat oyun felan oynuyor geziyor 35 dereceyi geçmedi 35 fazlamı az bence ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Testte gördüm 1 saat oyun felan oynuyor geziyor 35 dereceyi geçmedi 35 fazlamı az bence ?

Yok normal ben 1 saat oyun oynuyorum sikinti yapmiyorum herseyden nem kapan biri isen dedigim kasalara yonel. Mesaji guncelledim yukarda.

Maske isede bunu alabilirsin telefon elde kayiyor bunu alirsan tel dustunu %100 koruyor cokyere cakildi telefon yuz ustu ekrani korumakta buyuk payi var.
buvuhype.jpg

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar telefonu alalı yaklasık 1 hafta oldu 4.2.2 jB Kurulu suan Kitkat güncellemesi var ama ben yüklemedim malum sorunlar varmıs şimdi bu son 20d dediğiniz olayı önce kitkat yükleyip sora üstüne 20d mi yüklicez yoksa direk 4.2.2 üzerine 20d mi yüklicez ?

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaslar telefonu alalı yaklasık 1 hafta oldu 4.2.2 jB Kurulu suan Kitkat güncellemesi var ama ben yüklemedim malum sorunlar varmıs şimdi bu son 20d dediğiniz olayı önce kitkat yükleyip sora üstüne 20d mi yüklicez yoksa direk 4.2.2 üzerine 20d mi yüklicez ?

Tele hard reset at al guncellemeyi. Guncellemeyi aldiktan sonra tekrar hard reset at normal kullanimina cevir ben kitkatta hic bi sikinti yasamadim. Gereksiz ve kulanmadigin menuleri ve aksesuarlarida kapat. :cool:

Bu arada tr icin 20d guncelleme yayinlanmadi root yaparim diger ulkelerin romlarini yuklerim diyorsan googleye yaz lg firmware gorebilirsin bu arada dikkat et 16gb olan ve 32gb olan romlar var seninkisi hangisi ise.onu sec kur zaten gorursun 16gb yazar digeri ise 32gb. Ha illegal.seylere yonlendirmek istemem stock kullanmaya devam et yinede sen bilirsin oneriydi sadece. Ben boyle seye yonelmedim gerek duymuyorum okadarda stock devam kendi romuyla.

Paralel ithalatlarin cogu 20dyi aldi bu arada parelel ithalat mi senin tel? Belkide 20d guncellemesidir. Guncellemeleri kontrol et uyarida ne yaziyor gorebilirsin. A b c d filan

borcvrmeyencorc

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Tele hard reset at al guncellemeyi. Guncellemeyi aldiktan sonra tekrar hard reset at normal kullanimina cevir ben kitkatta hic bi sikinti yasamadim. Gereksiz ve kulanmadigin menuleri ve aksesuarlarida kapat. :cool:

Bu arada tr icin 20d guncelleme yayinlanmadi root yaparim diger ulkelerin romlarini yuklerim diyorsan googleye yaz lg firmware gorebilirsin bu arada dikkat et 16gb olan ve 32gb olan romlar var seninkisi hangisi ise.onu sec kur zaten gorursun 16gb yazar digeri ise 32gb. Ha illegal.seylere yonlendirmek istemem stock kullanmaya devam et yinede sen bilirsin oneriydi sadece. Ben boyle seye yonelmedim gerek duymuyorum okadarda stock devam kendi romuyla.

Paralel ithalatlarin cogu 20dyi aldi bu arada parelel ithalat mi senin tel? Belkide 20d guncellemesidir. Guncellemeleri kontrol et uyarida ne yaziyor gorebilirsin. A b c d filan
Evet benimki paralel suan gelen güncelleme v20b yazıyor hard reset atarakmı yüklicez illaki şimdi indir yazıyor direk bu sekildemi kurayım yoksa 20d beklememmi lazım ama tel paralel kafa karıstı iyice yurt dışı makinalara gelmiş deniyor

Ekrem_6655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Sizlere bir sorum olacaktı. Acaba ayarlarda "yazdırılıyor" adlı bölümü kullanan var mı? kullanan varsa nasıl kullanılıyor, açıklayabilir misiniz?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benim bir sorum olacak. Bende LG G2 var. uzun zamandır Tano uygulaması bende çalışmıyormuş. Bugün farkettim. Acaba sorun sadece bende mi yoksa bu sorunu benden başka yaşayan var mı?

Birde bu yeni güncellemeden sonra şarzım daha çabuk biter oldu ve telefon donmaya başladı. Facebook uygulaması da ara ara donuyor. Yardımlarınıza ihtiyacım var...

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
merhaba arkadaşlar, ben de aranıza yeni katıldım. Sizlere bir sorum olacaktı. Acaba ayarlarda "yazdırılıyor" adlı bölümü kullanan var mı? kullanan varsa nasıl kullanılıyor, açıklayabilir misiniz?

Yazıcıda Wifi olucak senin telefonundaki wifide açık olucak ve bir birini tanıttıktan sonra telefondaki resimleri veya yazıları yazıcıdan cıkarttırabiliyorsun kablo bağlamadan. Ben hiç denemedim sadece böyle duydum ne kadar doğuru bilemiyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Evet benimki paralel suan gelen güncelleme v20b yazıyor hard reset atarakmı yüklicez illaki şimdi indir yazıyor direk bu sekildemi kurayım yoksa 20d beklememmi lazım ama tel paralel kafa karıstı iyice yurt dışı makinalara gelmiş deniyor

Bisey degismez. 20d kisa zamanda gelir. Simdi hard reset at. Al guncellemeyi. Tekrar. Hard reset at kurulum yap.kendine gore dedigim gibi reset atinca.cok gereksiz seyler aciliyor.onlari.kapatirsin sarjini emmesin.

Ekrem_6655

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
peki tsk ederim, ama ben daha farklı bir özellik olduğunu düşünüyorum. Araştırmak gerek bence...

peki tsk ederim, ama ben daha farklı bir özellik olduğunu düşünüyorum. Araştırmak gerek bence...

SHeRİFF-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar Cihazımın ekranı kapalıyken 5 10 dk aralıklarla açılıyor, Daha sonra dokunarak kapatıyorum ve telefonu masaya koyuyorum. Ekranı tekrar açılıyor. Sorun root'Tan kaynaklanıyor olabilirmi ? Roottan once böyle bir sorun yoktu. Son zamanlarda yuklemede yapmadım.

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
20d tr için yayınlandı diyen arkadaşlar var ee bana neden gelmedi 32 gb

ayrıca 20d nin farkı ne ne getirmiş yüklü olan arkadaslar paylasabilirmi

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
20d tr için yayınlandı diyen arkadaşlar var ee bana neden gelmedi 32 gb

ayrıca 20d nin farkı ne ne getirmiş yüklü olan arkadaslar paylasabilirmi

Knock code ve iyileştirme. Daha hızlı :)