Nasil blog kurulur

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Arkadaslar seytana uydum blog kurma kararı aldım herkes gibi bende amaç para değil yararlı olmak kendimi denemek kanıtlamak bunu yaoabilirim diye düşünüyorum teknik olarak blog konusunda bilgim az ciddi arkadaşlar tüyo verirse bi yerden başlamayı düşünüyorum tesekürler

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
İcerikler özgün tut. Farkli seyler yapmayi dene. Cevre olusturmak istiyorsan sosyal medyayida etkin kullan. Tasarim ilgi cekici olsun. Yazilar sıkmayan turden yazsan yeter

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabi oncelikle blogda paylasacagin konuyu belirle

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İcerikler özgün tut. Farkli seyler yapmayi dene. Cevre olusturmak istiyorsan sosyal medyayida etkin kullan. Tasarim ilgi cekici olsun. Yazilar sıkmayan turden yazsan yeter

Daha bu konuda bilgim çok az biraz detaylı bilgi toplayıp ole işe gircem blogger.com duydum ordan
kurcam

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
1. Ne anlatmak istediğini düşün.
2. Hedef kitleni belirle.
3. blogger.com'a gir, blog'unu aç.
4. İçerikleri ekle. Burada twitter'da, facebook'da yeni başlık ekledikçe bildir.

Bu kadar. Yani çok zor birşeyden bahsetmiyoruz.

aidata_06

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sık sık farkli platformlardaki bloglari gez. Takip et .

CAN GÜLER

Asistan
Reaksiyon puanı
2
blog kurcamda peki Google üzerinden mi yoksa kendime öz mü kursam bilmiyorum

falcon291

Profesör
Reaksiyon puanı
45
Kendin tarafından teknik olarak da düzenlenen bir blog'un avantajlarından çok dezavantajları var. Öncelikle çok daha fazla teknik sorunla uğraşmak zorunda kalacaksın, hazır templatelerle değil kendi altyapını kurmakla vaktin geçecek ve bu seni bir noktadan sonra sıkacak, çünkü içerik değil altyapı ile uğraşıyor olacaksın. Hele bir başla, sonra başka yollara girebilirsin tabi ki...