LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Evet kasası. Yoğurdum ekşi demez kardeş kimse. Sana şimdi o şahin gibi geliyor :D

Telefonum masadayken kendi kendine titremiyor. Bunda saptırılacak birşey varmı? Eğip bukmedigim zaman ses gelmiyor. Birşey sorcam sen ne kullaniyorsun?

tomysawyer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
o günde 2 3 şarj takanlar siz çakma falanmı aldınız 3 4 gün önce sarj çabuk gidiyor diye konu açmıştım kitkattan sonra bugün mesela 3 saat asphalt 8 ve real racing karışık %70 parlaıklık wifi açık full 3g kapalı telefon 15 saat kullanım süresinde % 54 sarj kaldı ekran süresi 5 saate yakın bi süreydi siz naptınız be yere sokmussunuz Kardeşim ya

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Lg G3 :mrgreen:

vznQPm.jpg

EsPriTüeL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonum masadayken kendi kendine titremiyor. Bunda saptırılacak birşey varmı? Eğip bukmedigim zaman ses gelmiyor. Birşey sorcam sen ne kullaniyorsun?
Tamam sen kullan telefonunu. Firma sana özel yapmış bence. Hayatta kasa falan gacur gucur etmiyor. Kamerasında da netleme problemi yok. Tabi ki nexus 5 ve iphone 5s var. Android cephesinde diğer telefonları almam. lg den dilimiz yandı daha önce. Ofisteki arkadaşa alma dedim g2 dinlemedi. Oda pişman. Neyse g3 çıksın değiştirir güzelse. Zararın neresinden dönerse kardır. :thumbup1:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Tamam sen kullan telefonunu. Firma sana özel yapmış bence. Hayatta kasa falan gacur gucur etmiyor. Kamerasında da netleme problemi yok. Tabi ki nexus 5 ve iphone 5s var. Android cephesinde diğer telefonları almam. lg den dilimiz yandı daha önce. Ofisteki arkadaşa alma dedim g2 dinlemedi. Oda pişman. Neyse g3 çıksın değiştirir güzelse. Zararın neresinden dönerse kardır. :thumbup1:

İPhone sa tartışmaya girmiyorum seninle :P telefonu bukmedigim zaman gacur Gucur etmiyor. Kamera da bir problem olduğunu düşünmüyorum ki şuda bir gerçek kamera olarak hakkini veren tek telefon iPhone :) sadece yaşanılan pismanliklari anlayamıyorum. Neyse iyi aksamlar sana :)

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tavsiyen için teşekkürler.

Sucrofe Sen g2 alma. Espirili kardeşim sen de bilip bilmeden artık yazma. Burada yorum yazanların çoğu kullanıyor telefonu. Senin bizzat kullanmadığın aşikar. Başına bir olay gelmiş onun üzerinden telefonu karalamaya çalışma kimse yemez. Mevcut bir çok telefondan kalite açısından iyidir g2. Sen diz mesafesinden düştü ekran kırıldı diyorsun. Ben ceket iç cebinden çıkartırken düşürdüm. Hemde ekranın üstüne düştü birşey olmadı. Kırılma olayı tamamen düşme açısına bakar. Bazen kırılır bazen bir bakmışsın kırılmaz.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Boşuna tartışmayın. Elektronik şans işi. Eğer sorunlu çıktıysa garantiye gönderin. Biri bozuk diye hepsini kötülemeye gerek yok.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Millet G2'yi artık Z2 ile kıyaslıyor, birileri de karalama çabasında hala. :D Bir arkadaşım şuan Lumia'nın son modeli G2'den üstün diye nokia ile övünüyor. Evet 7 ay sonra G2'den üstün bi telefon çıkarabildi sonunda nokia. :lol:

Telefon çıkalı 7 ay oldu hala konuşuluyor. Hala son amiral gemilerle kafa kafaya gidiyor. Bu saatten sonra G2'yi kötülesen nolur la? Atı alan üsküdarı geçmiş zaten. :D
Şu espiri nickli arkadaş da çok komik cidden. 5 ay boyunca altını üstüne, sağını soluna getirdiğim cihazı nacizane 2dk'lık incelemesiyle profesyonelce(!) anlatmaya kalkmış. :lol:

gökalpsenyurt

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Millet G2'yi artık Z2 ile kıyaslıyor, birileri de karalama çabasında hala. :D Bir arkadaşım şuan Lumia'nın son modeli G2'den üstün diye nokia ile övünüyor. Evet 7 ay sonra G2'den üstün bi telefon çıkarabildi sonunda nokia. :lol:

Telefon çıkalı 7 ay oldu hala konuşuluyor. Hala son amiral gemilerle kafa kafaya gidiyor. Bu saatten sonra G2'yi kötülesen nolur la? Atı alan üsküdarı geçmiş zaten. :D
Şu espiri nickli arkadaş da çok komik cidden. 5 ay boyunca altını üstüne, sağını soluna getirdiğim cihazı nacizane 2dk'lık incelemesiyle profesyonelce(!) anlatmaya kalkmış. :lol:
Aynen muhtarim :)

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Ya bosverin onlari. Blog açmayı düşünüyorum :D

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar 4.4.2 rom da istediğini bulamayan gpro 2 roma rağbet ediyor sanki. Epey aktif yükleme ve özelliklerle ilgili açtığım konu.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkadaşlar 4.4.2 rom da istediğini bulamayan gpro 2 roma rağbet ediyor sanki. Epey aktif yükleme ve özelliklerle ilgili açtığım konu.

Ya kablosuz depolamayı bir insan neden çıkartır romdan? Benim gibi bir kullanıcıyı sırf bu yüzden kaybetti gpro2 :P

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33

Sen onu bunu bırak g3 nasıl olmuş onu söyle :mrgreen:

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Öyleyse iğrenç tasarım. G4'ü bekleyeyim ben. :mrgreen: