ben o kararmayı kontrol edeyim derken ekranda sarı lekeler olduğunu öğrendim beyaz resim açıncagarantiye gidecek yaw telefon
Ne sorununuz olustuKollaromi iki yana biraksaydim da guncellemeseydim G2 mi
evet var![]()
Ne sorununuz olustu
Blutut acik görünüyor şarj yetmiyor
beyler bayanlar simdi size bir soru ben 4.4.2 kitkat almanya 20b vodafone kullanıyorum ve güncelleme gelmedi knock code özelliği için bende italyaya baktım ve oraya gelmis simdi yükledim romu kdz dosyasını italyanın flash tooldan [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] anlattığı gibi uprage start dediğimde kırmızı doluyo supportun ama sürüm aynı diyor yüklenmiyor yani değiştirmiyor nasıl sorum su ben bu isi nasıl kabul ettircem ?
4G açmak için bu yolu kullanın"*#*#4636#*#* > Telefon bilgileri > Tercih edilen şebeke türü ayarla > LTE/GSM/WCDMA "
Ferrarin var benzinin yokçalışır mi sence
![]()
Sadece ülkemizden arkadaşlar yok
Olan kişiler için ekledim
![]()
Ben 3g bile kullanmıyorum2g daha hızlı diye
![]()
Benim konuya geldinhost dosyasını düzenle
![]()
Benim konuya geldinhost dosyasını düzenle
![]()
şarj konusunda sıkıntım yok fakat Ram Optimize tuşuna basan biriyim sürekli takıntım var biraz ama güncellemeden önce 850mb boş olurdu acık programları kapattıgımda fakat sımdı 700lerde hep normal midir hard reset gerekli mi
Telefonunuz yavaşlamadığı sürece sıkıntı yapmayın bu durumu. Benim 4.2.2de bile 500lerde gezerdi en fazla. Bu sayı yüklü programlara göre değişebilir.