LG G2 Kullanıcıları Kulübü

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bluetooth sorunu malesef bende de ortaya cikti.saolsun kafaya oynuyor.bunun bir cozumu yok mu arkadaslar?ayrica pil kotulesti bariz belli ozellikle wifide.3gde de gozle gorulur bir azalma var.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bluetooth sorunu malesef bende de ortaya cikti.saolsun kafaya oynuyor.bunun bir cozumu yok mu arkadaslar?ayrica pil kotulesti bariz belli ozellikle wifide.3gde de gozle gorulur bir azalma var.
aga zaten pili beklenen ilgiyi görmedi pilinde anormallik var acayip bir şekil de düşüyor ama bluetooth ve 3g de felan sorun yok cok güzel cekiyor ama pili acayip yiyor pili iyi değil

kaygu

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
KitKat beraberinde eskiye nazaran cihazda daha fazla isinmayi getirdi bunun sonucunda da pil tuketimi artti artmadi diyen yalan soyluyor.nokta!

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonum isinmiyor. Yaklaşık 3 aydır KitKat kullaniyorum.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet beyler dün 4.4.2den sonraki ilk pil testini buraya atmıştım 4 saat dayanmıştı pil bugün GO Launcher ve tüm eklentilerini sildim whats app ile facebook ve androzip gibi arkada çalışan uygulamaları sildim gene aynı kullanım oyun falanda oynadım baya bu sefer de durum böyle bakınız :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687260 bu sitedeki "A6D2WH, A6DIBK, AVDSBK, A6MBBK, AVD2BK" modellerinin hepsi 20B güncellemesi ile knock code güncellemesi aldılar. ben; A6DIBK italya vodafone'u yükledim. sıkıntı yok. knock code var. bluetooth bug'ı güncellemede düzeltilen şeyler arasında.

16gb siyah italya 20b vodafone:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW474595432109876543213/D80220B_00.kdz

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aga zaten pili beklenen ilgiyi görmedi pilinde anormallik var acayip bir şekil de düşüyor ama bluetooth ve 3g de felan sorun yok cok güzel cekiyor ama pili acayip yiyor pili iyi değil
Evet pilde anormallik var kesib bluetooth da arka planda acik olmasa da calisiyor onu diyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar lg nin kit kat temasi yok mu bana tema gelmedi.

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Evet pilde anormallik var kesib bluetooth da arka planda acik olmasa da calisiyor onu diyorum

Arkadaslar lg nin kit kat temasi yok mu bana tema gelmedi.
Teması yok sanırım ama ben güzel bir tema buldum lgnin marketinde onu kullanıyorum :)

batuhan01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Her güzel şeyin sonu vardır tarzında bir telefon olacak g3 ten sonra :)

kabaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENDE LG G2 VAR EŞİMDE SAMSUNG S5 ALDIM İKİSİNİNDE EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ FULL HD AMA EŞİMİN FOTOĞRAFI VE VİDEOSU DAHA CANLI ÇEKİYOR PCDE KARŞILAŞTIRDIĞIMDADA ONUNKİ BARİZ DAHA ÜSTÜN LG G2 NİN VİDEO KALİTESİ 1920*1080 60FPS MİŞ BU DAHA NET ÇEKMESİ LAZIM DEĞİLMİ PCYE VİDEOLARI ATTIĞIMDA ÖZELLİKLERİ açtığımda mp4 diyor acaba bununla bir alakası varmıdır beni lg g2 kamerası konusunda aydınlatırsanız sevinirim

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Her güzel şeyin sonu vardır tarzında bir telefon olacak g3 ten sonra :)

Öyle bakarsan G3 içinde "her güzel şeyin sonu vardır tarzında bir telefon olacak G4' ten sonra" da diyebiliriz :) Teknoloji hiçbir zaman sonu olmayacak bir yol :D

kabaaaa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM BENDE LG G2 VAR EŞİMDE SAMSUNG S5 ALDIM İKİSİNİNDE EKRAN ÇÖZÜNÜRLÜĞÜ FULL HD AMA EŞİMİN FOTOĞRAFI VE VİDEOSU DAHA CANLI ÇEKİYOR PCDE KARŞILAŞTIRDIĞIMDADA ONUNKİ BARİZ DAHA ÜSTÜN LG G2 NİN VİDEO KALİTESİ 1920*1080 60FPS MİŞ BU DAHA NET ÇEKMESİ LAZIM DEĞİLMİ PCYE VİDEOLARI ATTIĞIMDA ÖZELLİKLERİ açtığımda mp4 diyor acaba bununla bir alakası varmıdır beni lg g2 kamerası konusunda aydınlatırsanız sevinirim

Odessa

Profesör
Reaksiyon puanı
432
Kardeş paralel ithalat olmasın? Açıklamada bulamadım ama almadan önce bi mesaj atıp sor istersen.

Linkte aşağıda bu yazıyor;

Soru : Garanti Süresi ve şartları ?

Cevap : Ürünlerimiz 2 Yıl DELTA Garantisii altındadır. Servisimiz İstanbul ve Ankarada'dır.Garanti işlemlerinde sorun yaşamamak için faturanın bir nüshası gönderilmelidir.

Soru : Cihazlar kayıtlı mı ?

Cevap : Cihazlarımızın hepsi ithalat yoluyla gelen ürünlerdir ve orjinal IMEI 'leri kayıtlıdır.

Sanırım paralel ithalat oluyor değil mi ?

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Linkte aşağıda bu yazıyor;

Soru : Garanti Süresi ve şartları ?

Cevap : Ürünlerimiz 2 Yıl DELTA Garantisii altındadır. Servisimiz İstanbul ve Ankarada'dır.Garanti işlemlerinde sorun yaşamamak için faturanın bir nüshası gönderilmelidir.

Soru : Cihazlar kayıtlı mı ?

Cevap : Cihazlarımızın hepsi ithalat yoluyla gelen ürünlerdir ve orjinal IMEI 'leri kayıtlıdır.

Sanırım paralel ithalat oluyor değil mi ?

Evet, paralel ithalat. Paralel ithalat alırsanız serviste sorun yaşarsınız.

Evet beyler dün 4.4.2den sonraki ilk pil testini buraya atmıştım 4 saat dayanmıştı pil bugün GO Launcher ve tüm eklentilerini sildim whats app ile facebook ve androzip gibi arkada çalışan uygulamaları sildim gene aynı kullanım oyun falanda oynadım baya bu sefer de durum böyle bakınız :)

Bluetooth'u devre dışı bırakma varsa devre dışı bırakın bence. Boşuna şarj yemesin.

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ahaha benim wi fi da nasıl bi sorun varsa sunucu hatası veriyo bende 15 tl ye 1gb paket aldım onla indiriyorum kitkat 15 e patladı :D

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bluetooth kapalı olmasına rağmen açık kalıyor. Bu problem duzelecek :) 4.4.3 veya 20c ile duzelir

Sucrofe

Profesör
Reaksiyon puanı
677
Öyle bakarsan G3 içinde "her güzel şeyin sonu vardır tarzında bir telefon olacak G4' ten sonra" da diyebiliriz :) Teknoloji hiçbir zaman sonu olmayacak bir yol :D

Aynen. Bir şey alıyorsun sonra hemen bir üst versiyonu çıkıyor. Bu teknolojinin sonu yok. Al bir tane cihaz, bozulana kadar kullan.

Bluetooth kapalı olmasına rağmen açık kalıyor. Bu problem duzelecek :) 4.4.3 veya 20c ile duzelir

En son KitKat güncellemesi bize geldiğine göre 4.4.3'ü seneye görürüz artık. Hatta ya hiç gelmezse? Olabilir, sonuçta LG Türkiye bu. Cihaz mükemmel, destek berbat.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bu arada yeni farkettim de almanya v20b romunda gps berbat. Galaxy S bile daha hızlı bağlanıyor.

eren1515

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Duzelir ondan suphe yok da cok zaman alir gibi keske hemen duzeltme guncellemeai verseler bluetooth icin ☺

Bu sarj isi kafami bozdu gercekten zaten 4.2.2 de bile oyun oynamadan 5 saat ekran suresi zor aliyordum 4.4.2 ile 4 saati goremedim

mu86

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
N11. Comda 1099 a 16 gb 1235 de 32 gb olmasi lazim ben hanima aldım 16 gb 111 tl de chip para 990 a falan gelir ben aldiktan sonra düşmüş biraz

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Geçenlerde kuzenime LG G2 almıştık alalı fazla olmadı ama şu ana kadar bir şikayetini görmedim. Bugünden itibaren kardeşimede bir tane LG G2 aldık telefon gayet iyi ilk başta açıp bende tekrar inceldim ama ilerdeki günlerde telefonları 1 haftalığına takas edicez ben 5S i vericem oda G2 yi vericek ona göre yorum yapıcam bakalım neler olacak :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://forum.xda-developers.com/show....php?t=2687260 bu sitedeki "A6D2WH, A6DIBK, AVDSBK, A6MBBK, AVD2BK" modellerinin hepsi 20B güncellemesi ile knock code güncellemesi aldılar. ben; A6DIBK italya vodafone'u yükledim. sıkıntı yok. knock code var. bluetooth bug'ı güncellemede düzeltilen şeyler arasında.

16gb siyah italya 20b vodafone:
http://csmgdl.lgmobile.com/dn/downloader.dev?fileKey=FW474595432109876543213/D80220B_00.kdz

Bende de 20b varda ama vodafone almanyAnin italyaninkini yuklemek istersem link atarmisin 310k tel benim 4.4.2

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Blutut kapalı ama şarj yiyo ne yapsam bilemedim fikri olan