İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Küçükken izlediğim bir palyaço filmi vardı digiturk'ün primemax kanalında izlemiştim adı ''cehennem azabı'' idi fakat bulamadım hiç. google'a yazınca normal cehennem azabı türü şeyler çıkıyor , keşke ingilizce adını aklımda tutsaydm :)

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Küçükken izlediğim bir palyaço filmi vardı digiturk'ün primemax kanalında izlemiştim adı ''cehennem azabı'' idi fakat bulamadım hiç. google'a yazınca normal cehennem azabı türü şeyler çıkıyor , keşke ingilizce adını aklımda tutsaydm :)

Konusu nedir acaba?

Spawn olabilir mi?

spawn-leguizamo_l.jpeg

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23
Gelecekte geçen bir film var bir adam vardı beyaz elbiseler giyiyordu rahipti herkes kendisine verilen bir ilacı içiyor bunu içince insanların duyguları yok oluyordu eski sanat eserleri kitaplar filan hep yok ediliyordu mona lisa tablosu filan rahip bir kedi yada köpek bulmuştu üstleri onu öldürmesini istiyordu ama adam ilacı almadığı için duyguları geri gelmişti öldüremiyordu saklıyordu hayvanı bilen var mı bu filmi?
Galiba equilibrium
http://www.imdb.com/title/tt0238380/?ref_=nm_flmg_act_23

hamitozlu

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Slm
Filmin konusu: Beyninde bir hastalıktan dolayı bayılan ve yıldızlar gören bir adam hiç yapmadığı şeyleri yapmaya başlıyor örneğin 15 dk ispanyolca öğreniyor doğum yaptırıyor radyodan yayınlanan şifreleri çözüyor. Bu filmin adı neydi?
Teşekkürler.

shadow2

Profesör
Reaksiyon puanı
23

jagters

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selam eksi bi filmdi adamin biri ayi vurarak para kazaniyordu sanirim daha sonra bir kadinla bir adam hayvan hakları bu durumu ispat etmeye çalışıyordu tam hatirlamiyorum avci adami vuruyor ve tek kadin kalıyor komando gibi boyanip dağda onu arıyordu bulabilirseniz çok iyi olacak Teşekkürler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bi film vardı birkaç genç sanal alemde izledikleri bi işkence videosu yüzünden işkence gören genç kızın babası tarafından uçakta işkenceler görüyorlardı o filmde uçak seslendirmeliydi neydi o filmin adı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çok önceden tv de bir film izlemiştim, adamın biri banka ya da tam hatırlamıyorum şirkette güvenlik görevlisi gibi bir şey. Sonra orayı soyuyorlar, adam bunların yüzünü görüyor. Bunu başından vuruyorlar, öldü sanıp bırakıyorlar ama bu ölmüyor, hafızasını yitiriyor.
Bu kadarını hatırlıyorum ve birde adam ın karısı çocuğu falan var kafa göz sarılı eve getiriyorlardı galiba. Bulursanız sevinirim

asdefra

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mrb arkadaşlar, 9 ,10 yıl önce tv de bir flim izlemiştim 2 ,3 yıldır da arıyorum ve bir türlü işe yarar birşey bulamadım piskolojımde bozuldu abi bir flim insanı bukadar mı etkiler biliyorum. bulabileceğimide hiç sanmıyorum ama belki bu forum da izliyen vardır ümidindeyim ...flim den aklımda kalan sahneler;

:clover: Bir aile şehirden kasabaya taşınıyorlar ve bu aile nin çocukları var ve çocuklar burayı hiç sevmiyor ve bir sabah yeni taşındıkları yeri gezintiye çıkarlar ve olan olur yanlış hatırlamıyorsam çocuklardan kız olan bir peri görüyor parmak kadar ve bu peri ondan yardım ister ve bir Maden ocağına götürür ve perinin ailesi içerde mahsur kalmışlarr ve son sahnede bu kızın babası madenden perileri kurtarıyor ve sırayla dışarı çıkan periler var ve her çıkan peri bir den büyüyor insan görünümü alıyorlar ve kzın babası hastalar ve yere yığılı verir ve o perilerin biri ellerinı kalbının üstüne koyar ve adamı iyleştirir böyle bitmişti galiba , tuhaf olan tek şey herşeyi bukadar net hatırladığım halde flmin ismini neden hatırlıyamıyorum anlamış değilim:clover:

hatırlayanız varmı arkadaşlar? beni bu sitres dolu durumdan kurtarın:(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Filmde adam yazar olduğu için szesiz bi yere taşınıyo orda kasetler buluyo sonra kasetlerde cinayetler işleniyo adam o evden taşınınca adam da ölüyo

(not) ilk kasette bi aiele kendini asıyordu

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bir film ariyorum adam kendi hafizasini siliyor ve bir sirkette calisiyor o sirketin gizli bilgilerini calmak icin yapiyor bu olayi filmin sonlarina dogru adami bir yere gönderiyorlar orada bir agac var agacin karisisinda yerde bir kapi aciliyor girli siginak gibi felan en sonunda kadin adamdan bir helikopter gibi birsey ucurmasini istiyor adam yapamam felan diyor ama sonradan yapiyor hafizasi yerine geliyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende bir film sorucam adı aklıma gelmiyor... 1 karı koca yolda tartışıyorlar adam arabadan atlıyor ve ayrılıyorlar adam kotu bir süreçten geçiyor bu arada kızın sevgilisi salagın tekii ve kız bir gün bi bar gibi bi yere gider ve bi çaapkınla tanısır bu capkının dusuremediği kız yoktur bu kızıda etkiler ama bu sefer kıza aşık olur sonra pek hatırlamıyorum babasıyla tanısırlar tabii kızıyla ilişkisi oldunu bilmez babası ve kızın babasını öyle taktikler verirkin kız tavlamak için adamıda bir çapkın ypaar sonra bunlar dost olurlar adam hala kızıyla iişkisi oldunu bilmez birgün bu capkın derki ben kızla ciddi dusunuyorum ailesiyle tanısıcam capkın hazırlıklara baslar ve babanın olaydan haberi yoktur babası eve gider ve kafasını cevirir orda çapkını gorur senin burda ne işin var der oda sevdiğim kızın ailesi ile tanısmaya geldim der ve bu 2 si dovusmeye baslarlar... arkadaşlar aklımda kalan filmin sadece bukadarı bilen varsa yardımcı olabilirmi gercekten bayadır aıyorum filmi şimdiden teşekkürler...

marsli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bende 5 sene önce falan annemle izlemiştim hapishane filmi idi net hatırlamıyorum 30-40 sene hapishanede hayatını geçimiş yaşlı bir adamın arkadaşlarıyla hapishanede kütüphane kuruyorlardı. arkadaşının biri müebbet hapis alıyordu adamın kendisi hapisten çıkıyor yaklaşık 50 sene hapis yatan adam yeni dünyayı görünce acayip şaşırıyor ona zorunlu olarak markette torbalama işi veriyorladı adam dayanamayıp kendini vuruyordu.

not: kendini öldüren adam hapisten çıkmadan önce genç biri hapishaneye yatıyordu ona tavsiye falan veriyordu

oyuncuların isimlerini falan hatırlamıyorum
şimdiden teşekkürler... :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bende 5 sene önce falan annemle izlemiştim hapishane filmi idi net hatırlamıyorum 30-40 sene hapishanede hayatını geçimiş yaşlı bir adamın arkadaşlarıyla hapishanede kütüphane kuruyorlardı. arkadaşının biri müebbet hapis alıyordu adamın kendisi hapisten çıkıyor yaklaşık 50 sene hapis yatan adam yeni dünyayı görünce acayip şaşırıyor ona zorunlu olarak markette torbalama işi veriyorladı adam dayanamayıp kendini vuruyordu.

not: kendini öldüren adam hapisten çıkmadan önce genç biri hapishaneye yatıyordu ona tavsiye falan veriyordu

oyuncuların isimlerini falan hatırlamıyorum
şimdiden teşekkürler... :D

The Shawshank Redemption(Esaretin Bedeli) bu film bilinmezmi yav imdb'de ilk sıradadır

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
Filmde adam yazar olduğu için szesiz bi yere taşınıyo orda kasetler buluyo sonra kasetlerde cinayetler işleniyo adam o evden taşınınca adam da ölüyo

(not) ilk kasette bi aiele kendini asıyordu

http://www.imdb.com/title/tt1922777/

mrb arkadaşlar, 9 ,10 yıl önce tv de bir flim izlemiştim 2 ,3 yıldır da arıyorum ve bir türlü işe yarar birşey bulamadım piskolojımde bozuldu abi bir flim insanı bukadar mı etkiler biliyorum. bulabileceğimide hiç sanmıyorum ama belki bu forum da izliyen vardır ümidindeyim ...flim den aklımda kalan sahneler;

:clover: Bir aile şehirden kasabaya taşınıyorlar ve bu aile nin çocukları var ve çocuklar burayı hiç sevmiyor ve bir sabah yeni taşındıkları yeri gezintiye çıkarlar ve olan olur yanlış hatırlamıyorsam çocuklardan kız olan bir peri görüyor parmak kadar ve bu peri ondan yardım ister ve bir Maden ocağına götürür ve perinin ailesi içerde mahsur kalmışlarr ve son sahnede bu kızın babası madenden perileri kurtarıyor ve sırayla dışarı çıkan periler var ve her çıkan peri bir den büyüyor insan görünümü alıyorlar ve kzın babası hastalar ve yere yığılı verir ve o perilerin biri ellerinı kalbının üstüne koyar ve adamı iyleştirir böyle bitmişti galiba , tuhaf olan tek şey herşeyi bukadar net hatırladığım halde flmin ismini neden hatırlıyamıyorum anlamış değilim:clover:

hatırlayanız varmı arkadaşlar? beni bu sitres dolu durumdan kurtarın:(

bu olabilir mi acaba

http://www.imdb.com/title/tt0102057/

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Bir film vardi hapishane de planli bir sekilde isyan ediyorlardı sadece aklimda bu kadar kalmis tabak canaktan esyalarla savasiyorlardi var mi ismini hatirlayan?

kralcapan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim de aradığım bir film var ama bulması çok zor film öncelikle çok eski büyük ihtimalle 80-90 filmi komedi aksiyon türünde hatırladığım sadece bir kısmı var 4. Sınıfta izlemiştim yani 14 yıl önce filan filmin sahnesi zenci karakter ve başka karakterimiz var bir şeyden kaçıyorlar bir yerde kulübeye gibi bir yere sığınıyorlar çikolata kamyonu geliyor adam tam çikolata kamyonuna bak diyecekken diğeri yat yere diyor ve çikolata kamyonunun kapakları açılıyor ve ağır silahlar ile bunlara ateş açılıyor ben önce filmin Will Smith'in olduğunu düşünüp tüm filmlerini izledim ama değilmiş

appmobile55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar cocuklugumda seyretigim bi filmi hic bir sekilde adini bulamadin. Filmin konusu dede ve anneanne ayrilmislar 3 cocuk dedesiyle koyde yasiyorlardi dedesi bunlara karate ogreti. Bu 3 kardes bir gun karar verir anneannesi ve kiz kardesini sehirde aramaya baslar. 3 kardes bavulunu alir ilk kez sehire giderler. Tam kiz kardesini ve anneanesini bulurlar kizkardesini kacirirlar bunlarda kotu adamlarla dovusurler. Filmin sonunda cocuklara dede ve annaane yardima gelir ve hepsini doverler cocuklarda dedeyi ve anneanneyi baristirlar. Film koreli galiba cocuklardan birisi sismandi.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bir film izlemiştim aile babası bebeklerin rüyasında melekleri görüp görmediğini araştırıyordu. Bir sürü çocuğu vardı :/

S

SDN Okuru

SDN Okuru
:(Yardımm edin arkadaşlarr yaa :(( bi tane film vardı. Kadın ile adamın çocukları vardı. Fakat kadın kocasının annesini sevmiyor sevmediğinide gostermiypr vesayre.. Birden adamın annesi fısıltılar duyuyor falan kimse ona inanmıyor. Tuhaf şeyler oluyor. Birden havadaki gısıltılar bebeği alıp götürüyor. Ve adamın annesi onu goruyor bağırıyor falan. Adamın annesi bir turlu inandıramıyor kadın ile adama. Bizim çocuğumuz yokki diyorlar falan. Kadın kafayı yıyor . Takvimlere bakıyor aynı gun . Oyle oyle. ..HATIRLAYAN VAR MI herkese sordum hatırlayan pek olmadı.