İsmini hatırlamadığınız, unuttuğunuz FİLM'leri buluyoruz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xyunusx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ogulcancolak

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Geçen gün sınıfta bir filmin konusu açıldı. Filmi herkes biliyor ama adını hatırlayan yok . Bir aile evlerinde bir kutu oyunu buluyorlar bu oyuna ailecek başlıyorlar. Sonra piyonunu ilerleten kişiye oyun tarafından kendisiyle ilgili bir soru soruluyor. Sorulan soruları doğru cevap vermek zorundalar yanlış cevap verince hemen kendileri başka bir yerde buluyorlar ve hayatta kalmaya çalışıyorlar. En sonunda oyun bitiyorud bu filmi hatırlayan varmı ? garip bir adı vardı

S

SDN Okuru

SDN Okuru
holdingin sahibi kendine en zeki en yetenekli yardımcıyı bulmaya çalışıyıor onun için bunları sınava sokuyor sınavda akıl sorusu soruluyo sorunun cevabı hayır

nailasmu

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Kaç kere izledim jumanjiyi bilemem

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben 6. sınıfta bir film izletmişlerdi okulda yani 3 yıl önce çok harika bir filmdi şimdi ismini unuttum yardımcı olur musunuz?. Şimdi birbirlerini tanımayan 5dahi bir şekilde odaya getiriyorlar bunlara sorular soruyorlar bilemedikleri zaman oda küçülmeye başlıyor en sonunda ölmelerine yol açabiliyordu ama hepsi kaçmıştı.Filmi tam anlatamadım böyle bir film izleyen varsa yardımcı olursa makbule geçer.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Fermat's Room ya da sanırım türkçeye kapan olarak çevrilmiş..

matchmaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Fermat's Room
türkçeye sanırım kapan olarak çevrilmişler..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
merhaba arkadaşlar ben bir film arıyorum filmin konusuysa şöle çat pat hatırladım kadarıyla üst düzey bir yönetici bir ünlüyle kırıştırıyo ve bunuda saklamaya çalışıyo ve biri fotosunu çekiyo kadınla yan yanayken ama aynı karede bir vale olarak çalışan bi adam daha var onunlas evgili falan diye gösteriyo o zegin adam kadınla falan yaiıyo vale olan adam ama bi kızla da çıkıyodu daha öncesinde lütfen hatırlayan çıksın şimdiden çook çook teşekkürler:rolleyes:

mark42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu film trt 1 de izlemistim 2 cocuk var biri kiz biri erkek nehirde oynarken erkek olan kayboluyor ve baska nir adaya gidiyor orada zamanla oranin krali oluyor ve kendine kadi ararken o gemiste nehirde oynadigi kizi buluyor film boyle ismini bilen varsa yardimci olabilirmi

yunasyus

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Bu ne biçin konu olmuş böyle ya :)

bi adam vardı koşuyodu bu hangi film diye sorasım geldi ama bununda cevabı var :)

Yasinpekk

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Teşekkürler arkadaşlar fermants room trailerini izledim o film saolun

<SxA>

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Bu konu hakkında başka bir başlık açılmıştı ve aynı soruyu ben sormuştum. biraz bakınsaydın iyiydi

Deleted-Name

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
18
Gelecekte geçen bir film var bir adam vardı beyaz elbiseler giyiyordu rahipti herkes kendisine verilen bir ilacı içiyor bunu içince insanların duyguları yok oluyordu eski sanat eserleri kitaplar filan hep yok ediliyordu mona lisa tablosu filan rahip bir kedi yada köpek bulmuştu üstleri onu öldürmesini istiyordu ama adam ilacı almadığı için duyguları geri gelmişti öldüremiyordu saklıyordu hayvanı bilen var mı bu filmi?

brighmetolife

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar bi film soracagım lütfen yardımcı olunuz saatlerdir arıyorum.... filmde yüzünde şekil bozukluğu olan bi kadın vardı gözleri simsiyah dişleri falan felaket kötü kadın çiğ et yemek istiyordu sürekli bir kaç adam bu kadına yardımcı olmak istedi fakat kadın masum görünüyor ama kedi köpek hatta bitanesinin bebeğini yemişti adamlar öldürmek istiyor ama kıyamıyordu hatta filmin bi bölümünde kadını polisler yakalıyor içeri atıyolardı bu vücudun üzerinde bu kafanın ne işi var diye bi replik geçiyo filmde. sarışın bi kadın filmin sonunda adamın biri kadını öldürmek istedi ama o adamı başka bir adam karısını öldürüyor zannedip adamı öldürdü. kadın yine kurtuldu ..
Paylaş

- - - Mesaj Güncellendi - - -

arkadaşlar bi film soracagım lütfen yardımcı olunuz saatlerdir arıyorum.... filmde yüzünde şekil bozukluğu olan bi kadın vardı gözleri simsiyah dişleri falan felaket kötü kadın çiğ et yemek istiyordu sürekli bir kaç adam bu kadına yardımcı olmak istedi fakat kadın masum görünüyor ama kedi köpek hatta bitanesinin bebeğini yemişti adamlar öldürmek istiyor ama kıyamıyordu hatta filmin bi bölümünde kadını polisler yakalıyor içeri atıyolardı bu vücudun üzerinde bu kafanın ne işi var diye bi replik geçiyo filmde. sarışın bi kadın filmin sonunda adamın biri kadını öldürmek istedi ama o adamı başka bir adam karısını öldürüyor zannedip adamı öldürdü. kadın yine kurtuldu ..
Paylaş

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar bende bir Film ariyorum filmden hatirladigim bir Adam motoruyla butunlesiyordu ve bulundugu Ortamin seklini alabiliyordu hatirladigim bukadar umarm yardimci olabilirsiniz simdiden tesekkurler

FarCryTek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İsmini Hatırlamadığım Bir film Arıyorum. Bir adam galiba araba hırsızıydı ve polisle işbirliği yapıyordu. Bu adam arçlara elektronikle kontrol ediyordu. Filmin galiba sonlarına doğru bu adam gerçek bir arabayı uzaktan kumandayla sürüyordu. Genel olarak bu kadar hatırlıyorum. Teşekkürler.

finrod

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
arkadaşlar son 2 saattir bir filmi bulmaya çalışıyorum sanırım 90ların sonları gibi atv de izlemiştim iki küçük kardeş var biri pilot olmak istiyor babaları bunlara çok kötü davranıyor afişinde 4 tekerlekli kırmızı bi el arabası tarzı bişey var hani bu yabancı filmlerde çocukların oynadığı küçük römork tazı bişi. filmin sonunda çocuk jet pilotu oluyodu gerçek bi hikayeydi sanırım. ben filmin adını uçmak istiyorum diye hatırlıyorum ama o şekilde bulamadım izleyeniz göreniniz duyanız hatırlayan varsa ismini söylerse çok minnettar kalırım.

airteamforce

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet arkadaşım bu filmi bende çok aradım ama bulamadım... söyleyen olursa çok hora geçecek x2...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar dünyanın en iyi kiralık katilleri bir otelde buluşuyor ama birini diğprinden haberi yok karşı otelde kalan kişinin başına buyuk odul konuyor kelsını getirıne odul verelecek dıye duyuruyorlar fılm ısmını hatırlayamadım yardım edın lütefen