LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Beyler LG backupta sorun varmış yedeklediği dosya hatalı bu yüzden taşınmıyor kısacası lgye güvenerek hata yaptım.Tüm bilgilerimi kaybettim.Telefondaki ayarlar sonradan kaydettiğim numaralar belgeler notlar ssler müzikler duvar kağıtları videolar aklınıza ne gelirse hepsi gitti.Size de tavsiyem telefonun yedeklemesine güvenmeyin dosyalarınızı bizzat kendiniz yedekleyin.İyi forumlar hepinize.Yardım etmeye çalışan arkadaşa da teşekkür ediyorum.

Her zaman söylerim, yedeklerinizi bizzat kopyalayarak alın diye. Ben şimdiye kadar hiç bir telefonumda backup programı kullanmadım. En temizi kopyala, yapıştır. Biraz acı bir tecrübeniz olmuş, adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun dostum.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Beyler LG backupta sorun varmış yedeklediği dosya hatalı bu yüzden taşınmıyor kısacası lgye güvenerek hata yaptım.Tüm bilgilerimi kaybettim.Telefondaki ayarlar sonradan kaydettiğim numaralar belgeler notlar ssler müzikler duvar kağıtları videolar aklınıza ne gelirse hepsi gitti.Size de tavsiyem telefonun yedeklemesine güvenmeyin dosyalarınızı bizzat kendiniz yedekleyin.İyi forumlar hepinize.Yardım etmeye çalışan arkadaşa da teşekkür ediyorum.

otg ile baglayip denedin mi? lg backup kullanmadigim.icin o ozellik var mi bilmiyorum

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
otg ile baglayip denedin mi? lg backup kullanmadigim.icin o ozellik var mi bilmiyorum
Zaten otg ile denedim illa dosya dahili hafızada olacak senin yol seçme gibi bir lüksün yok o kadarını düşünememişler maalesef.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Her zaman söylerim, yedeklerinizi bizzat kopyalayarak alın diye. Ben şimdiye kadar hiç bir telefonumda backup programı kullanmadım. En temizi kopyala, yapıştır. Biraz acı bir tecrübeniz olmuş, adınıza üzüldüm. Geçmiş olsun dostum.
Eyvallah sağol dostum salaklık birazda bende ne diye güvenirsin işini sağlama almak varken.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

o yedek dosyalarini acabiliyoz mu?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Zaten otg ile denedim illa dosya dahili hafızada olacak senin yol seçme gibi bir lüksün yok o kadarını düşünememişler maalesef.

Eyvallah sağol dostum salaklık birazda bende ne diye güvenirsin işini sağlama almak varken.

benim gibi google senkronizasyon ayarla kardesim, bnm her cekilen fotoyu aninda yukluyo, böylelikle yedek alma isim cok.uzun surmuyo,cnku rehberim sim de, fotolar nette, factory reset atmam zaten.ben, yani bnmgibi dr yapabilirsin

NSIndestructibL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim gibi google senkronizasyon ayarla kardesim, bnm her cekilen fotoyu aninda yukluyo, böylelikle yedek alma isim cok.uzun surmuyo,cnku rehberim sim de, fotolar nette, factory reset atmam zaten.ben, yani bnmgibi dr yapabilirsin
Çok teşekkür ederim yardımın için zaten en çok ona üzüldüm neden yapmadım diye en azından onu yapabilirdim bir kerede pcde böle kaybettim dosyalarımı C yerine Dye attım formatı o günden beri artık sürücüleri adlandırıyorum :)

erton44

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çünkü djvietnam ın da dediği gibi senin telefonuna stock rom yüklü , arkadaşların telefonuna custom rom yüklü . o nedenle sende yok :mrgreen: istersen rootlayıp gpro2 romu kurup sende 4k video ve knock kode a sahip olabilirsin....:cool:

bilgilendirdiğin için teşekkürler :thumbup1:

yalnız heç gerek yok customa diğerine :D mevcut yazılımla devam ederim ben :))

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dün gpro2 port rom kurmak istedim. yalnız kitkat baseband yüklemeyi unuttum. telefona cwmdan romu kurdum yeniden başlattım telefonu. lg logosu açılıyor kapanıyor açılıyor kapanıyor. telefon öyle kaldı. full wipe falan da yapmıştım. FLASHTOOL ile 4.4.2 almanya romu kurayım dedim telefon bağlantısı kesildi hatası veriyor yükle dediğim anda. ne yapabilirim, var mıdır yardım edebilecek.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar dün gpro2 port rom kurmak istedim. yalnız kitkat baseband yüklemeyi unuttum. telefona cwmdan romu kurdum yeniden başlattım telefonu. lg logosu açılıyor kapanıyor açılıyor kapanıyor. telefon öyle kaldı. full wipe falan da yapmıştım. FLASHTOOL ile 4.4.2 almanya romu kurayım dedim telefon bağlantısı kesildi hatası veriyor yükle dediğim anda. ne yapabilirim, var mıdır yardım edebilecek.

recovery ye gir ve full wipe yapip tekrar yukle

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar android 4.4 resmi geliş tarihini nerden takip edebiliriz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ya bu Ad Away noldu böyle internet bağlantımı bile engelledi. Saçma sapan çalışmaya başladı. Kaldırdım ben de. Acaba busybox mı kursam? Onunla bi alakası olur mu?
Değilse bu root işinde bi iş var. Bu program hiç böyle yapmazdı.

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Telefonun bildirim almama sebebi meger internet ayarlarindanmis. Wap'ta kalmis ayarlar. Onu internete cevirdim skinti cozuldu :P yedigin her kazik kazandigin bir tecrubedir diyerek sosyal mesaj veriyorum suan :)

CoolHandLuke

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar klavye hakkinda bir sorum olacak. Samsung note 10.1 kullanirken klavyede "i" ye uzun basınca "ı", "s" ye uzun basınca "ş" geliyordu hemen. Ama bu telefonda uzun basinca bikac secenek geliyor ve o turkce karakter en sonda oluyor. Onerdiginiz bi ayar var mi bunun icin. Ya da klavye uygulamasi ayariyla birlikte?

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar klavye hakkinda bir sorum olacak. Samsung note 10.1 kullanirken klavyede "i" ye uzun basınca "ı", "s" ye uzun basınca "ş" geliyordu hemen. Ama bu telefonda uzun basinca bikac secenek geliyor ve o turkce karakter en sonda oluyor. Onerdiginiz bi ayar var mi bunun icin. Ya da klavye uygulamasi ayariyla birlikte?

3ypetygy.jpg

Bende bu sıkıntıdan dolayı SwiftKey türkçe klavye kullanıyorum. Uzun basma derdi kalmıyor.

kronikzll

Asistan
Reaksiyon puanı
1
custom rom yuklemek istiyosan bu ugurda odun vermeyeceksin, geri donmek yok custom rom yuklemeden, recoveryd gir system, data, dalvik cache, cache isaretle ve yolla wipeyi (TWRP)
Telefonu 4.4.2 alman romu yükleyerek hayata geçirdim. Ama dediğin gibi ödün vermek yok. Bu telefona gpro2 port romu girecek.. İyice araştırdım şimdi. Önce root sonra cwm sonra gpro2 rom sonra da baseband yükleyeceğim ve bitti. Akşama deneyeceğim.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Telefonun bildirim almama sebebi meger internet ayarlarindanmis. Wap'ta kalmis ayarlar. Onu internete cevirdim skinti cozuldu :P yedigin her kazik kazandigin bir tecrubedir diyerek sosyal mesaj veriyorum suan :)

Başım ağrımasa bu mesajınla günü mutlu geçirebilirdim :P

Scarface28

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar LG G2 32 GB modelini kullanıyorum.Telefonuma yabancı dizileri bilgisayarımdan atıyorum fakat alt yazıları görmüyor dosyanın içinde dizi ve alt yazısı olmasına rağmen lg pc suite sadece diziyi görüyor alt yazıları nasıl atabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar LG G2 32 GB modelini kullanıyorum.Telefonuma yabancı dizileri bilgisayarımdan atıyorum fakat alt yazıları görmüyor dosyanın içinde dizi ve alt yazısı olmasına rağmen lg pc suite sadece diziyi görüyor alt yazıları nasıl atabilirim? Yardımcı olur musunuz?

Bunun için telefonda alt yazı destekleyen video oynatıcı gerekli.

Ahahaha yinede mutlu olabilirsin bence :P sabah ne guldum kendime ya ahaha ergen gibi hareket ettim resmen :D

o değil de boşuna geri dönmüşsün Gpro2 romundan ahahaha :D Başımın ağrısı da geçmeye başladı birden niyeyse :P :lol:

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bunun için telefonda alt yazı destekleyen video oynatıcı gerekli.

o değil de boşuna geri dönmüşsün Gpro2 romundan ahahaha :D Başımın ağrısı da geçmeye başladı birden niyeyse :P :lol:

Ahaha sorma ya elimde patladi resmen :D probelm degil hallederim yine ya. Bas agrin gecer tabii ki takil bana hayatini yasa :D