Sony xperia z1 batarya sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan qw1tt2
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar cihazı sıfır satın aldım. aldıgım gün 4.2 sürümüyle geldi batarya az gidiyordu düzelir dedik 4.4.2 güncelledik halen aynı. 2 kere servise verdim sorun yok diye verdiler.özellikle %100 cekiyorum 2 dk icinde bişey acık degil %99 iniyor(sony bataryayı korumak icinmi bişey dediler kısa sürede düşmesiyle ilgili tam bilmiyorum)110 saat müzik dinleme diyor 1 saat dinleyim % 5 6 atıyor geceden sabaha bişey acık degil % 10 15 düşüyor. sarjlı kılıfmı alayım napayım? kullanan arkadaşlar bir yardımcı olsa? ( yüksek oyunlar 2 saat maksimum dayanıyor bu normal olabilir)kullanmaktan keyif aldıgım bu cihaz sarj yüzünden sinir etmekte beni. birde bazen % 2 3 birden düşüyor % 1 1 azalması lazım degilmi. simdiden teşekkürler iyi forumlar.

teenwolf

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
kardeşim bende 1-2 aydır xperia z1 kullanıyorum.4.3 e kadar şarjda hiç sıkıntı yaşamadım 4.4.2 den sonra kamera ve şarj sorunu yaşamaya başladım bu sorunlar 4.4.2 nin kronik sorunları güncelleme beklemekten başla seçenek yok maalesef

alig_6

Doçent
Reaksiyon puanı
27
Bahsettiğin şarjdan çektikten 5-10dk sonra %99 olması çok normal, bende de öyle. iPhone'dan alışmışız ilk 1 saat %100 görmeye :)

LittleMonster

Profesör
Reaksiyon puanı
33
Bahsettiğin şarjdan çektikten 5-10dk sonra %99 olması çok normal, bende de öyle. iPhone'dan alışmışız ilk 1 saat %100 görmeye :)
%100 olduktan sonra birkaç dakika bekleyin çekince o zaman direk düşmez sanırım

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet iphone dan geçtigim için %100 de biraz kalmasını bekliyorum ama tek sorun o da degil iphone da geceden sabaha sarj %1 bile düşmezken %10 düşmesi normalmi z1 in onları sormustum genel olarak.4.2 dede sorun yaşıyordum 4.4.2 de de yaşıyorum neyse artık .

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ama genel olarak 4.2 en iyi sürümdü sanırım su gelenlerden sonra.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

%100 olduktan sonra birkaç dakika bekleyin çekince o zaman direk düşmez sanırım
yok hocam sarjda 5 saatte bekletsen %100 oldukdan sonra gene düşüyor. yani tek sorunum buda degil genel olarak günüde cıkartamıyorum.

irfan86

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2 3 Aydır z1 kullanıyorum Android 4.3 ken hic bir sıkıntı yoktu nezaman 4.4 e yükledik telefon ayar tutmadı o yüzden fazla takma aynı dertten bende muzdaribim. :)

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
2 3 Aydır z1 kullanıyorum Android 4.3 ken hic bir sıkıntı yoktu nezaman 4.4 e yükledik telefon ayar tutmadı o yüzden fazla takma aynı dertten bende muzdaribim. :)
ya irfan z2 çıkmadan giderayak sorunsuz z1 cıkarmadıgı hata kalmadı video izlerken ahizeye ses verme,gümbür gümbür cıkan hoparlör sesini kısma valla ayıp ettiler simdi bir hata güncellemesiyle cözülür ama yaptıkları iş değil gerçekten söyliyim.

can5134

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarz sorunu için stamina modunu aktif edebilirsiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
STAMINA MODUNU açık tutun Şarj çok rahat bir gün gider. ben 2 gün kullanıyorum