Lg g2 mi lg g flex mi acilll

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhabalar.pazartesiye kadar telefon alacam.işlemci snapdragon 800, kamera en az 13mp,android,şarj süresi,ekran kalitesi ve büyüklüğü benim için önemli olduğu için bu iki model arasında kaldım.lg g232 gb paralel ithalat 1420tl lg g flex ise paralel ithalat 1700tlye alabilirm.para farkı önemli değil.pc yi nadiren kullanacağım. tüm net,oyun,film-dizi izleme vs her işlemi telefondan yapmak istiyorum.bu yüzden bu iki model arasında kaldım.flexin ekranı daha büyük ve de şık olduğu için almak istiyorum.sizce mantıklı mı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar acil allah rızası için yardım edin trend plusmu iphone 4 mü lütfen !

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar.lg g flex siparişi verdim pazartesi elime geçecek inşallah.paralel ithalat olduğu için ölü piksel vs herhangi bir sorunu olup olmadığını nasıl anlayabilirim bi de ankarada uyumlu aksesuar otg kablosu vs nerde bulabilirim acaba

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
merhaba arkadaşlar.lg g flex siparişi verdim pazartesi elime geçecek inşallah.paralel ithalat olduğu için ölü piksel vs herhangi bir sorunu olup olmadığını nasıl anlayabilirim bi de ankarada uyumlu aksesuar otg kablosu vs nerde bulabilirim acaba

Otg kablosu telefoncularda var bu sihhiye tarafindakilerde kesin vardir olu pixel icin siyah bir fotograf ac beyaz nokta varsa vardir yoksa yoktur

cevoruzgar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Otg kablosu telefoncularda var bu sihhiye tarafindakilerde kesin vardir olu pixel icin siyah bir fotograf ac beyaz nokta varsa vardir yoksa yoktur
hocam peki şu telefonu ilk aldığımızda bilmem kaç saat şarjda kalması gerekir tarzı şeyler hakkında bilgi verebilir misin? ekran filmi siparişi verdim buff diye umarım iyi çıkar onun dışında kılıf kullanmayı düşünmüyorum arka tarafı sağlam zaten.ekran filmini de bir telefoncuya taktırmayı düşünüyorum ben hiç anlamam çünkü.bi de micro simkart olayı var mı onu nasıl halledicem ilk defa akıllı telefon kullanacam o yüzden cahillik diz boyu şimdiden teşekkür ediyorum.

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
hocam peki şu telefonu ilk aldığımızda bilmem kaç saat şarjda kalması gerekir tarzı şeyler hakkında bilgi verebilir misin? ekran filmi siparişi verdim buff diye umarım iyi çıkar onun dışında kılıf kullanmayı düşünmüyorum arka tarafı sağlam zaten.ekran filmini de bir telefoncuya taktırmayı düşünüyorum ben hiç anlamam çünkü.bi de micro simkart olayı var mı onu nasıl halledicem ilk defa akıllı telefon kullanacam o yüzden cahillik diz boyu şimdiden teşekkür ediyorum.

Microsimi herhangi bir operator merkezinden 3-4 tlye kestirebilirsin ekran filmini de kendin anlamiyorsan telefoncuya taktirman yerinde bir karar yeni nesil cihazlarda ise o bilmem kac saat sarjda kalma olayi yok telefonu aldiginda bitene kadar kullan bitince tak sarja fullensin yeterli

Yılmaz34

Asistan
Reaksiyon puanı
0
play store da dead pixel test adlı program var onunla tüm renklerde kontrol edebilrsin

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Flex al. Bende g2 yi satıp flex almayı pyanlıyorum. Telofonu denedim yere bıraktım mağazada çalışanların önünde telofona birşey olmadrı onlarda bi şoka uğradılar :) Ve video oyun için çok kaliteli bir ekranı var. Arka kapakta çizilmiyor anahtarla denedim. Çizdim çizik hemen kayboldu. Ben flex al. Hem flexinde özel yazılımları var. Hem g2 dekileri bulunduruyor içinde hem kendine özel yazılımlar. Ben 2 haftaya alıcam zaten. Bence sende almalısın.

Asteriks

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Aralarında çok fazla fiyat farkı var ama LG G2 daha mantıklı. Paran varsa LG G Flex de alabilirsin.

qw1tt2

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tasarım olarak flex farklı güzel ama g2 özellik olarak daha iyi bildigim kadarıyla.