LG Nexus 5 Kullananlar Kulübü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Kadima
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

excelente

Doçent
Reaksiyon puanı
17
arkadaşlar ben bi g2 kullanıcısıyım ama bugün mediamarkette gördüm inceledim bu telefonu çok şık duruyodu ve fiyatıda 1100 tl idi.

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
4cf762373c17d2526bf9b3db254e88dd3ea57a13db57ea5b46b18f14bac8e2aa.jpg

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Bu telefonun donanımsal özellikleri LG G2 ile tamamen aynı. Sadece ppi yoğunluğu 420 küsürdü G2 nin ve nexusun 440 küsür. Zaten insan gözü en fazla 300 ppiden fazlasını göremiyormuş. Geriye kaldı kamera ve tasarım. Kamera olarak tabikide g2 cok daha önde. Tasarım olarak G2 Premium bir hava veriyor. Arkadaki tuşları çok şık ( kimine göre berbat ) fakat yeniliklere açık olmassak dünya nasıl gelişicek ?. Nexusun + ları: Güncelleme cok hızlı alıyor diye biliyorum, ppi yoğunluğu, Bunlar tahmin ( SD kart ve Bataryası değiştiriliyor olabilir ). G2 nin + ları: Şık tasarım, Kamerası, Bataryası + bol kişiselleştirme. Eğer gönlünüz Nexus 5 istiyorsa düşünmeden gidin alın veya G2 istiyorsa aynı şekilde gidin alın fakat her ikiside hoşunuza gidiyorsa ve arasında kaldıysanız G2 tercih ederim. Şimdi bir sazan çıkıp diyecekki ( g2 güncelleme vermiyor ) ben şu anda 4.4.2 kit kat kullanıyorum orjinal rom ve içiniz rahat olsunki en az 5.0 A kadar güncelleme alır G2. Çünkü şimdiye kadar G2 nin '' Nexus hariç '' tek başına cıkartabildiği en iyi telefon G2 ve bu telefonu kenarda güncellemesiz bırakacağını sanmıyorum. Empati yapın kendinizi LG nin sahibi düşünün sizce mahrum bırakırmıydınız ? telefon dünyasına daha yeni sert adımlar atmışken ? Ve ilerki zamanlarda googlenin g2 yede musallat olmayacağını nerden biliyoruz ? Belki g serilerinede google musallat olacak ve güncelleme aynı nexus gibi devam edicek :) Zaten her şey güncelleme değil, ben alalı kaç ay oldu ufacık bir sorun vardı oda ufak bir güncelleme paketi ile düzeltildi, şimdide 4.4 ile akanzi. 4.4 resmi olarak tanıtılmadığı halde daha kaç düzenleme yapılıcak kim bilir :)

alper1x6

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ya bu nexus 5 i olanlara sorum var bu aralar hiç güncelleme geldimi size:)

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus 5'lerde batarya değiştirilebiliyor mu?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar bende nexus 5 var. Bir ara tum sesler ( bildirim, mesaj, zil ) gitti. Telefonu sessize almadim ve telefon sessizde degildi. Telefonu kapayip actim duzeldi. Neden olmus olabilir ?

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Birşey soracağım.Bugün Nexus 5 aldımda pil yüzdesi göster seçeneği bulunmuyor herhalde?

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Berk9405

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Notification Toggle uygulamasi sayesinde sarj yüzdesini görebilirsin.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu Nexus 'te uygulama tepsisinde s3'teki gibi uygulamaları belli bir sıraya koymak veya dosyalamak gibi bir imkanımız yok mu?

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Şu an s3 kullanıyorum 1aya kadar kız arkadaş isvicreden nexus 5 32gb getiricek hayırlısıyla aranıza katılcam cihazla ilgili hususlarda bilgilerinize açığım

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Arkadaşlar bu Nexus 'te uygulama tepsisinde s3'teki gibi uygulamaları belli bir sıraya koymak veya dosyalamak gibi bir imkanımız yok mu?

Adamım sen keşke nexus almasaydın sana pek uymamış bu cihaz, nexus kullanmak için Android'den anlamak lazım biraz.
Sorunun cevabı için google play'a Launcher yapabilirsin.

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Ben android cihaza aliskinim bu güncelleme mevzu yüzündende nexus 5 cazip geldi samsung stratejisindende sıkıldım.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Adamım sen keşke nexus almasaydın sana pek uymamış bu cihaz, nexus kullanmak için Android'den anlamak lazım biraz.
Sorunun cevabı için google play'a Launcher yapabilirsin.

Android'den tabiki anlıyorum ki Nexus5'i seçtik. :D Launcher ile bende halletmeyi biliyorum.Ama demek istediğim kendinde niye yok. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Şu an s3 kullanıyorum 1aya kadar kız arkadaş isvicreden nexus 5 32gb getiricek hayırlısıyla aranıza katılcam cihazla ilgili hususlarda bilgilerinize açığım

On numara bir telefon.Saf Android olduğu için telefon yağ gibi akıp gidiyor.Özellikle sende S3'ten geçiş yapacağın için benim gibi telefonun hızına yetişemeyip şaşırabilirsin.Özelliklede RAM durumunu görünce. :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Saf androıdde böyle şeyler olmaz o sebepten hafıf ve hızlıdır. Geliştirici cıhazı olduğu için ek özellikler için ugrasmak ve kullanıcının sekıllendırmesı gerekir. Yanı androıdle ugrasmayı sevmek lazım diye dedim. Menude klasör lazım olan bısey degıl ıstenıyorsa baska launcherler deneyebilir

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Android'den tabiki anlıyorum ki Nexus5'i seçtik. :D Launcher ile bende halletmeyi biliyorum.Ama demek istediğim kendinde niye yok. :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

On numara bir telefon.Saf Android olduğu için telefon yağ gibi akıp gidiyor.Özellikle sende S3'ten geçiş yapacağın için benim gibi telefonun hızına yetişemeyip şaşırabilirsin.Özelliklede RAM durumunu görünce. :D

Cihazı bekliyorum kiz arkadasla beraber gelcek iyi olucagini düşünüyorum tatli saskinlik o bisiy olmaz :D

androidx

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Saf androıdde böyle şeyler olmaz o sebepten hafıf ve hızlıdır. Geliştirici cıhazı olduğu için ek özellikler için ugrasmak ve kullanıcının sekıllendırmesı gerekir. Yanı androıdle ugrasmayı sevmek lazım diye dedim. Menude klasör lazım olan bısey degıl ıstenıyorsa baska launcherler deneyebilir

Elime gelsin araniza katiliyimda bisiyler yaparim :D

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
Bu gereksiz şeyler olmadığı için ram böyle bomboş.

ErTürk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Hocam bana sanki sürekli sitemli konuşuyorsunuz gibi geldi. :D :D :D Teşekkürler.

mavishow

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar slm herkese...

nexus 4 kullanıcıSI olarak bugun bır n5 satın alacakken 3g - 2g gecıslerınde veya 4g*lte onerılır sectıgımde gecıs yapmayıp sebekeyı kesıyor ve gerı gelmesı ıcın ıllakı kapatıp acaman gerekıyor. (satıcı bu sorunu var dıyerekten)) cıhaz root luy du dıye hemen goo im de recovery yukleyıp degısık bır kac rom degısık bır kac modem ıle test ettım... kolay asabılecegımı sandım...
bır turlu 2g den 3g ye veya tam tersı saglıklı gecıs elde edemedık. hattı kesıyor ve gelmıyor... ayrıca dıkkatımı ceken bır husus ıse "h" "h+" seklınde hıc ınternete baglanamadık...

bu sayfadakı bır kac modemı deneedım...
http://downloads.codefi...prime/LG/Nexus_5/Modems

*#*#4636#*#* seklınde gırılen yerden yapılan degısıkler sonuc vermedı.( sankı bu kısımdan yaptıgım degıdsıklıklerı net ve tam olarak kaydedemedıgım suphesı de tasıyorum.)

not cıhaz ımeı cakılı vazıyette ,,, ama bu mevzunun bır sıkıntı yarattıgına ınanmıyorum, tabı engın bılgı ve goruslerınızı beklıyorum.

bu sorun dolayısıyla duzeltebılırsem satın alacam,,,
paylaşımlarınızı beklıyorum....