excelente
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 17
arkadaşlar ben bi g2 kullanıcısıyım ama bugün mediamarkette gördüm inceledim bu telefonu çok şık duruyodu ve fiyatıda 1100 tl idi.
arkadaşlar ben bi g2 kullanıcısıyım ama bugün mediamarkette gördüm inceledim bu telefonu çok şık duruyodu ve fiyatıda 1100 tl idi.
yok öyle bir niyetim yok zaten g2 candırG2 yi satıp Nexus 5 almak gibi bir hata yapma.
yok öyle bir niyetim yok zaten g2 candır.benim dikkat çekmek istediğim fiyatıydı.normalde 1300-1400 arası satılıyodu
batarya deişmiyo diye biliyorumNexus 5'lerde batarya değiştirilebiliyor mu?
RicaTeşekkürler![]()
nexuslarda daha doğrusu stok androidde pil yüzdesi olmaz, telefon rootluysa kolayca halledilebilir bir çok yöntemle mesela xpsosed framework gibi.
yok eğer rootsuzsa
https://play.google.com/store/apps/details?id=de.kroegerama.android4batpercent
Arkadaşlar bu Nexus 'te uygulama tepsisinde s3'teki gibi uygulamaları belli bir sıraya koymak veya dosyalamak gibi bir imkanımız yok mu?
Adamım sen keşke nexus almasaydın sana pek uymamış bu cihaz, nexus kullanmak için Android'den anlamak lazım biraz.
Sorunun cevabı için google play'a Launcher yapabilirsin.
Şu an s3 kullanıyorum 1aya kadar kız arkadaş isvicreden nexus 5 32gb getiricek hayırlısıyla aranıza katılcam cihazla ilgili hususlarda bilgilerinize açığım
Android'den tabiki anlıyorum ki Nexus5'i seçtik.Launcher ile bende halletmeyi biliyorum.Ama demek istediğim kendinde niye yok.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
On numara bir telefon.Saf Android olduğu için telefon yağ gibi akıp gidiyor.Özellikle sende S3'ten geçiş yapacağın için benim gibi telefonun hızına yetişemeyip şaşırabilirsin.Özelliklede RAM durumunu görünce.![]()
Saf androıdde böyle şeyler olmaz o sebepten hafıf ve hızlıdır. Geliştirici cıhazı olduğu için ek özellikler için ugrasmak ve kullanıcının sekıllendırmesı gerekir. Yanı androıdle ugrasmayı sevmek lazım diye dedim. Menude klasör lazım olan bısey degıl ıstenıyorsa baska launcherler deneyebilir
Bu gereksiz şeyler olmadığı için ram böyle bomboş.
Saf androıdde böyle şeyler olmaz o sebepten hafıf ve hızlıdır. Geliştirici cıhazı olduğu için ek özellikler için ugrasmak ve kullanıcının sekıllendırmesı gerekir. Yanı androıdle ugrasmayı sevmek lazım diye dedim. Menude klasör lazım olan bısey degıl ıstenıyorsa baska launcherler deneyebilir