A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Kitkat ta arayuz degisikligi yoktur. Performans artisi vardir
Kitkat ta arayuz degisikligi yoktur. Performans artisi vardir
Şarj yer fazladan başka bir işe yaramaz. Bunu genelde arkasında bildirim ışığı olmayan telefon kullananlar kıskanıp da yapıyor.Olsun hocam o yansın yanında birde flash patlasın daha güzel olur![]()
Bay cok bilmiso degil de bu knock code harika bisi ya. BB deki resimli sifreleme gibi. O resmi nereye kodladigimi unutup ekran kilidini acamadigim olmustu
knock code da bunu yasamayiz insallah
![]()
Şarj yer fazladan başka bir işe yaramaz. Bunu genelde arkasında bildirim ışığı olmayan telefon kullananlar kıskanıp da yapıyor.
Kıskanma kıskanmasonra telefonunu okşar durursun hangi köşeye kaç kez tıklıyorduk diye.
![]()
diğer çok bilmiş de geldi![]()
Mıhtarlığımı kıskanıyorsun. Bunlar hep seçim öncesi provokasyonlar biliyorum. Çünkü zamanlaman manidar. :lol:
Ahauahahajaha sana her zaman muhalefet olucam. Mihtarlik benimdir benim kalacak
Şansına küs dostum koltuğu bırakmak gibi bir düşüncem yok. :mrgreen:
Ahah o koltugu alirim. Herkese 5.0 android guncellemesi vericem. Ismide dondurma olacak. Yaza guzel gelsin![]()
Eğer şimdi bana 5.0 verirsen bana gelen tüm oyları sana yönlendiririm.![]()
Eğer şimdi bana 5.0 verirsen bana gelen tüm oyları sana yönlendiririm.![]()
Güncelleme geldi ve guncelleyemiyorum içim gidiyorilla garantiye mi gidecek??
Güncelleme geldi ve guncelleyemiyorum içim gidiyorilla garantiye mi gidecek??
Ahaha sen ver gerisine karisma aslaan![]()
1 nisan'a kadar kimse hayıflanmasın 4.4.2 gelmedi diye. Ondan sonra hayıflanabilirsiniz. Adamlar vaadettiği tarihi henüz geçmediler.Nisan'da Türkiye'ye direkt knock code'lu güncelleme de yollayabilirler belki gecikme bu yüzdendir.
G2 yi tavsiye edermisiniz ?
tavsiye etmek ne kelime yaaG2 yi tavsiye edermisiniz ?
Arkadaşlar dün 4.4.2 güncelleme geldi güncelleme guzel ama bir sorun var. Gelen aramada titriyor zil sesi çalıyor ama ekran ışıkları 3 saniye sonra yanıyor neden oluyordur böyle bilen varmı
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] e sor yinede ama flash tool ile yukleyebilirsin pcye rom u indiripNasıl çözebiliriz
Nasıl çözebiliriz