2000 Liraya oyun bilgisayarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ohranus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar inşallah bu yaz kendim de para biriktirerek bi dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum fiyat olarak en fazla maksimum 2000 lira ve almak istediğim bilgisayarda oyun oynamak istiyorum grafikleri zorlayıcı olan oyunları ne önerirsiniz ?

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
arkadaşlar inşallah bu yaz kendim de para biriktirerek bi dizüstü bilgisayar almayı düşünüyorum fiyat olarak en fazla maksimum 2000 lira ve almak istediğim bilgisayarda oyun oynamak istiyorum grafikleri zorlayıcı olan oyunları ne önerirsiniz ?

Şimdilik o fiyata alabileceğiniz en iyi laptop bu..

http://www.pcdepo.com/lenovo-ideapad-z510-59-391783-notebook-urun10913.html

Yaza kadar kur fiyatlarında düşüş olursa kesinlikle bunu tercih..

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?kat=6230&urn=462954&lang=tr-TR#.UyipIs5f9JI

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tamam bakarım teşekkürler :D

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
oyun bilgisayarlarında olur mu bilmem ama birde içinde parmak taraması olan bilgisayar biliyo musunuz ? :D

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
baktım ikisinede lenovo daha güzel geldi bana sen ne dersin diğeri daha mı iyidir ?

Oyun bilgisayarı istiyorsanız GT740M ekran kartılı bir laptopdan aşağısını almayacaksınız. Günümüz oyunlarının hepsini Low Medium, ayalar da oynarsınız. Yaz'a kadar fiyatlar da düşüş olursa önerdiğim o monsteri alın, Ekran kartı, Ekran çözünürlüğü, işlemcisi çok daha iyi. Hem ileriye dönük olur.

oyun bilgisayarlarında olur mu bilmem ama birde içinde parmak taraması olan bilgisayar biliyo musunuz ? :D

Lenovo Laptoplar da var.

karacaerc

Profesör
Reaksiyon puanı
18
Oyun laptopları için 760M, 860M gibi ekran kartları minimum olmalıdır. Bütçeni geliştiremiyorsan alma derim. Verdiğin paraya hiç tatmin edici olmayan bir bilgisayar alacaksın çünkü.

ohranus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Oyun bilgisayarı istiyorsanız GT740M ekran kartılı bir laptopdan aşağısını almayacaksınız. Günümüz oyunlarının hepsini Low Medium, ayalar da oynarsınız. Yaz'a kadar fiyatlar da düşüş olursa önerdiğim o monsteri alın, Ekran kartı, Ekran çözünürlüğü, işlemcisi çok daha iyi. Hem ileriye dönük olur.

Lenovo Laptoplar da var.
lenovonun marka söylebilir misiniz parmak izi tarayıcıları için ?