LG G2 4.4.2 Kitkat Resmi Güncelleme

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benimde paralel ithalat 20b-466-92 ydi almanya attim 10c-466-92 oldu gunceleme yok eski roma dondursme alir miyim 4.4

- - - Mesaj Güncellendi - - -

pardon 10b 466 92

Download moda alınca unroot yazıyorsa direk üst sürümü yükleyebilirsin. Ama root yazıyorsa ya recovery yöntemi ile zıp halini yada benim anlattığım yöntem ile kzd dosyasini yuklemen lazim

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Download moda alınca unroot yazıyorsa direk üst sürümü yükleyebilirsin. Ama root yazıyorsa ya recovery yöntemi ile zıp halini yada benim anlattığım yöntem ile kzd dosyasini yuklemen lazim

Root yazması farketmez istediğinizi kurabilirsiniz. Ama güncelleme almazsınız. Sadece kendi orjinal romunda güncelleme alıyor.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Root yazması farketmez istediğinizi kurabilirsiniz. Ama güncelleme almazsınız. Sadece kendi orjinal romunda güncelleme alıyor.

Root yazıyorken normal guncelleme yapamaz telefon kitlenir. Onun için root varsa 2 yöntem önerdim. Robot yoksa zaten guncelleme rahatlıkla alır.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Root yazıyorken normal guncelleme yapamaz telefon kitlenir. Onun için root varsa 2 yöntem önerdim. Robot yoksa zaten guncelleme rahatlıkla alır.

OTA'dan kurulmaz ancak flashtool ile uygun olan istediğiniz romu kurabilirsiniz. Ayrıca flashtool ile 4.4.2 flashladığınızda rootlu görünse de rootlu değildir. Ama yine de dikkat etmek lazım.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
OTA'dan kurulmaz ancak flashtool ile uygun olan istediğiniz romu kurabilirsiniz. Ayrıca flashtool ile 4.4.2 flashladığınızda rootlu görünse de rootlu değildir. Ama yine de dikkat etmek lazım.

Bende onu demek istedim ışte :cool:

DreamBoy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaw bu guncelleme ne oldu hala turkiyeden alan yok?mu bu guncellemeyi?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg türkiye facebook sayfasında g2 için 4.4.2 nisan ayında gelecek denmişti... meraklı bekleyiş sürüyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
LG G2 için resmi güncelleme tarihi 28/04/2014 arkadaşlar
grey cihazlara geliyor güncelleme

xtrem06

Top-notch Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
LG G2 için resmi güncelleme tarihi 28/04/2014 arkadaşlar
grey cihazlara geliyor güncelleme

arkadaşımınki n11 den promtec istanbul firmasıdan alınma grey yani daha hattı taktığımızfa 4.4.2 yi aldı 28 nedir sdn okuru kardeşim..

NikeSteeL

Dekan
Reaksiyon puanı
131
Ben 4.4.2 'yi beklemiyorum pek bi değişiklikte yok zaten

Knock Code ne Zaman Geliyor G2'ye ondan haber verin :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
lg g2 kullanıcısıyım telmı vatan computerden aldım alalı 2 ay oldu hala guncelleme beklıyorum nedır bu dıger cıhazlar a neden ayrım yapılmıyor bu kadar dusuk bı cıhaz mı kı lg g2 vasatmıkı bu kadar gec bı surede musterılerını kızdırıyor pısman olmaya baslıyorum ve su an dalga konusu oldu cıhazım olmaz b kadar da benım arayabılecegım dahılı bı numara varmı lg ye aıt yardımcı oluranız sevınırım ıyı gunler

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Telefondan memnun musun? Promtecden telefon alanların bazıları hiç memnun değiller promtecden.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar g2 güncellemesi yaptım yanlız özellik ile fark ettiğim bir konu var 3g açıkken bayağı bir batarya sarfiyatı gördüm.

emregun1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba bende bir sıkıntı oluştu orijinal lg türkiye garantili aldığım telefon (teknosa) güncelleme yaptıktan sonra imei numaram silindi tel açılıyor ama hat yok *#06# yapınca null yazıyor bu neden olmuş olabılır

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Arkadaşlar merhaba bende bir sıkıntı oluştu orijinal lg türkiye garantili aldığım telefon (teknosa) güncelleme yaptıktan sonra imei numaram silindi tel açılıyor ama hat yok *#06# yapınca null yazıyor bu neden olmuş olabılır

oradaki sorunun sıkıntı nedir bilemiyorum ama Lg'nin pc suite yazılımında telefon kurtarma diye bir şey vardı yanlış hatırlamıyorsam onu deneye bilirsiniz.

emregun1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok pc suite teli görmüyor kesinlikle güncelledim driverları ona rağmen görmüyor

emregun1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
:)) çok aydınlatıcı oldu ben bir kenara yazayım bunu çok iyi niyetli bir yaklaşım ama sadece sorun çözmeye odaklı fikir yaratıcılık açısından zayıf yinede sağol

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kitkat güncellemesi bana halen gelmedi acab ne zamn gelir ?

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
kitkat güncellemesi bana halen gelmedi acab ne zamn gelir ?

Telefonun hangi ülkeden alınma ? Türkiye'den alınması ise mutlaka gelmiş olmalıdır. Eğer telefonun root'lu ise güncellemeyi göremessin. Telefonuna farklı ülkenin Romunu kurmuşsan yine güncellemeyi göremessin. Bunların hiç birini yapmadığın halde güncelleme gelmemişse telefonunda bir problem olabilir bunun için LG'yi arayabilirsin.

ha.alfa

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hozam benim LG G2 nin kapağının arkasında D802TR yazıyor paralel italatmı ? birde root var güncelleme gelmiyor nasıl atabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bir güncelleme merakıdır gidiyor. Benim telefona geldi ancak ben memnun değilim. Telefonda olumlu pek bir fark göremedim. Olumsuz değişiklikler oldu. 1. Ayarlar menüsünde ekran ayarlarında uygulamaya ekrana uydur seçeneği kayboldu. Bu durumda bazı programlar örn. IGO Navigasyon çalışmamaya başladı. 2. Daha önce Antutu test programında 35000 puanlar alıp 1.sıraya yerleşirken şimdi 28000 puanlara düştü. Sözün özü ben güncellemeden memnun değilim şu aşamada.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
Hozam benim LG G2 nin kapağının arkasında D802TR yazıyor paralel italatmı ? birde root var güncelleme gelmiyor nasıl atabilirim

802TR se Tr malıdır. Root varsa root'u kaldırmak için forumda bir sürü rom yükleme konuları var. Lütfen her şeyi hazıra beklemeyin birazcık araştırma yapın. Rom attıktan sonra düzelecektir Root olayı ve güncellemeyi Ota üzerinden yükleyebileceksiniz.