[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Mobil veriyi kullanamıyorum nedendir ?
Aşağıdaki şekilde Avea'nın APN'sini anlattım. Herkes kendi operatörüne göre bu şekilde ayarları öğrenip yapabilir ya da operatörün sitesinden ayarları telefona indirebilir. O da olmazsa müşteri hizmetlerini arayın yollasınlar.[MENTION=382605]OxyGEN[/MENTION] [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Mobil veriyi kullanamıyorum nedendir ?
League of legends![]()
![]()
Turkiye degil benim tel singapur olarak gosteriyor
20b daha stabil.yani anladigim kadari ile tum sorunlari duzeltmisler ?
Az.kaldi bendede yukluyor bakalim kullanip göreceğiz
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] , [MENTION=107289]by_slmz[/MENTION] , [MENTION=381829]A.canal[/MENTION] , [MENTION=394155]frost2121[/MENTION] , ben yaklasik 2 hafta boyunca surekli giremeyebilirim buyzden hangouts yada mail atarak ulasabilirsiniz, yazililar basladi da
Ah kiyamam sana. Derslerini iyi calis biz buralardayizhangouts nasil kullanilior maillemi?
Aldim guncellemeyi depolama da bi degisiklik yok suan ama baya guzel oldu guncelleyince gozle gorulur fark var gecislerde özellikle bakalim batarya kullanimi nasil olacak
4k video cekimi ve slow mation oldumu eksiksiz olurdu
4.4.2 cok daha hizli. 4.2.2 ye dondum 2 gun oyle kullandim hiz fark ediliyor. Ama arayizde de degisiklik yapilabilirdi. Sanal tuslar kaybolsa iyiydi mesela
Sanal tuşlar kayboluyo ya sende kaybolmuyo mu? Hatta benim telefon yumurta da kırıyor.![]()
Neli yumurta guzel bisey olsunda tadindan yenmez bakSanal tuşlar kayboluyo ya sende kaybolmuyo mu? Hatta benim telefon yumurta da kırıyor.![]()
bende sanal tuslari kaybetmek icin gravity box kullabiyom 4,2.2 de![]()
Sayende ben depasta dilimi kullanıyorum çok iyi oluyor.
Normal kullanımda kaybolmasına gerek yok ya iyi böylebende sanal tuslari kaybetmek icin gravity box kullabiyom 4,2.2 de![]()
Neli yumurta guzel bisey olsunda tadindan yenmez bak![]()
Ahah kayboluyo dersen agzini burnunu kirarim![]()