LG G2 Recovery Mode Açılmıyor

bkarademir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar iyi akşamlar,

4.4.2 kitkat yükleyebilmek için telefonumu recovery mode almaya çalışıyorum fakat bir türlü yapamadım, programlar vasıtası ile denedim olmadı, tuş kombinasyonu ile denedim direk hard reset attı :(

TWPR manager ile reboot sonrada recovery yapınca tel kapanıyor açılırken yan yatmış android karın kısmında kırmızı ünlem ile açılıyor ve bir süre sonra telefon normal olarak açılıyor.

telefonum rootlu yardımcı olurmusunuz.

iyi akşamlar,

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar iyi akşamlar,

4.4.2 kitkat yükleyebilmek için telefonumu recovery mode almaya çalışıyorum fakat bir türlü yapamadım, programlar vasıtası ile denedim olmadı, tuş kombinasyonu ile denedim direk hard reset attı :(

TWPR manager ile reboot sonrada recovery yapınca tel kapanıyor açılırken yan yatmış android karın kısmında kırmızı ünlem ile açılıyor ve bir süre sonra telefon normal olarak açılıyor.

telefonum rootlu yardımcı olurmusunuz.

iyi akşamlar,

twrp yi 2 kere yukleyeceksin, ilk yuklemeden snra usb ata ayiklamayi kapatip tekrar acicaksin.ve tekrar yukleyeceksin sende reboot diyince y yazicaksin, snra yuklenmis.olacak

bkarademir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
twrp yi 2 kere yukleyeceksin, ilk yuklemeden snra usb ata ayiklamayi kapatip tekrar acicaksin.ve tekrar yukleyeceksin sende reboot diyince y yazicaksin, snra yuklenmis.olacak

Müsait olduğunuz da biraz daha detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim yada bu işlemin anlatıldığı linki paylaşırsanız çok sevinirim.

teşekkürler,

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Müsait olduğunuz da biraz daha detaylı anlatabilirseniz çok sevinirim yada bu işlemin anlatıldığı linki paylaşırsanız çok sevinirim.

teşekkürler,

oyle bir link bilmiyorum :) bu benim uyguladigim yöntem

bkarademir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
twrp yi nasıl yükliyoruz diye sorayım o zaman :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
twrp yi nasıl yükliyoruz diye sorayım o zaman :)
twrp lg icin indir snra twlefonu usb hata ayiklama modunda usb ile bagl ve telefonu sarj et i sec, dah snra twrp dosyasini bir klasore cikar ve recovery.bat dosyasini çalıştır ve adimlari izle, islem.bitince recovery de baslatilsin mi.der, n yaz enter a bas ve usb cikar, ayarlar gelistirici seçenek lerden usb hata ayiklamayi kapat ve bi kac sniye bekleyip tekrar ac ve ayni.islemleri tekrarla, en sn olarak recovery mkdda baslatilsinmi.sorusuna y yaz enter.a bas ve yuklenmis olacak

bkarademir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
twrp lg icin indir snra twlefonu usb hata ayiklama modunda usb ile bagl ve telefonu sarj et i sec, dah snra twrp dosyasini bir klasore cikar ve recovery.bat dosyasini çalıştır ve adimlari izle, islem.bitince recovery de baslatilsin mi.der, n yaz enter a bas ve usb cikar, ayarlar gelistirici seçenek lerden usb hata ayiklamayi kapat ve bi kac sniye bekleyip tekrar ac ve ayni.islemleri tekrarla, en sn olarak recovery mkdda baslatilsinmi.sorusuna y yaz enter.a bas ve yuklenmis olacak

Akşam deneyip bilgi vereğim, çok teşekkürler.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
biliyorum benden sıkıldın ama ben bu işi beceremedim :) dosyayı bulamadım nette yardımcı olabilir misin.

ben sana link atarım bulunca :)) zaten su.aralar support toolsla aram bozuk :D yukleme yapamiyom :D xda dakilari denedim fln ama yok olmuyo hicbiri :) [MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

kardes ben 4.4 yüklerken cwm kurmustum tele. sonra twrp deneyeyim dedim onu flashladım. şimdi recovery moduna alınca yatmıs android simgesim geliyor. göbeğinde lırmızı ünlem var. tekrar cwm yada twrp yüklemeye çalışınca failed veriyor. bundan nasıl kurtulurum. cwm geçmek istiyorum. en azından onu iyi biliyorum.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kardes ben 4.4 yüklerken cwm kurmustum tele. sonra twrp deneyeyim dedim onu flashladım. şimdi recovery moduna alınca yatmıs android simgesim geliyor. göbeğinde lırmızı ünlem var. tekrar cwm yada twrp yüklemeye çalışınca failed veriyor. bundan nasıl kurtulurum. cwm geçmek istiyorum. en azından onu iyi biliyorum.

o android simgesi recovery nin yuklenmedigini gosterir, usbbhata ayiklama modunda actinmi.veya telefonu telefonu sarj et olarak bagladin mi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
cwmyide twrpyide deniyorum ikisinde de olmuyor. aklına başka bişey geliyor mu. hard format attım olmadı. zip yuklende 4.4 gene yükleyecem ama zip yuklenmiyor

cozdun mu bu işi, :D gozumden.kacmis.bu.konu da

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME

1. Telefonu ROOT luyoruz.

2. ROOT lanmış telefonun geliştirici seçeneklerine erişmek gerekmekte bunun için
-Ayarlar
-Genel
-Telefon Hakkında
-Yazılım bilgileri
-Yapım Numarasına 6-7 defa basıp ekranda '' GELİŞTİRİCİ '' ibaresini görüyoruz.
-Geri tuşuna basıyoruz genel menüsü altında en altta Telefon Hakkında nın üzerinde '' Geliştirici Seçenekleri '' ni görüyoruz.

3. Şimdi aktif etmemiz ve tik koymamız gereken yerler var
-USB daha ayıklama √
-Sahte Konumlara izin verir √

4. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarımıza http://46.4.106.239/wootever/recovery/g2/recovery_twrp.rar bunu indiriyoruz.

5. Dosya yı zipten çıkaralım ve telefonu bilgisayara bağlıyalım. Telefonumuzu bağlama seçeneklerinden '' Medya Eşitleme '' olarak seçelim.

6. İndirdiğimiz dosya içerisinde bulunan recovery.bat uygulamasını çalıştıralım.

7. 1 ve 2 diye seçenek sunacaktır 2 diyelim ENTER ile geçelim ve sonraki kurulum için açılan bölüme de ENTER diyerek yüklemeye başlıyalım ve işlem sonun da Y/ der iseniz telefon reset atar ve Recovery MOD a ulaşırsınız - N/ der iseniz hiç bir işlem yapmaz.

8. Recovery yüklemiş bulunmatasınız. Ancak ben tuş kombinasyonu yapamıyorum diyenlere önerim var markette Rebooter uygulamasını indirin o uygulama başlangıç seçeneklerini size seçme şansı tanıyor. 1 tıklama ile recovery MOD a girebilirisiniz.

dh'den Alıntıdır.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
TWRP RECOVERY MOD YÜKLEME

1. Telefonu ROOT luyoruz.

2. ROOT lanmış telefonun geliştirici seçeneklerine erişmek gerekmekte bunun için
-Ayarlar
-Genel
-Telefon Hakkında
-Yazılım bilgileri
-Yapım Numarasına 6-7 defa basıp ekranda '' GELİŞTİRİCİ '' ibaresini görüyoruz.
-Geri tuşuna basıyoruz genel menüsü altında en altta Telefon Hakkında nın üzerinde '' Geliştirici Seçenekleri '' ni görüyoruz.

3. Şimdi aktif etmemiz ve tik koymamız gereken yerler var
-USB daha ayıklama √
-Sahte Konumlara izin verir √

4. Bu işlemleri yaptıktan sonra bilgisayarımıza http://46.4.106.239/wootever/recovery/g2/recovery_twrp.rar bunu indiriyoruz.

5. Dosya yı zipten çıkaralım ve telefonu bilgisayara bağlıyalım. Telefonumuzu bağlama seçeneklerinden '' Medya Eşitleme '' olarak seçelim.

6. İndirdiğimiz dosya içerisinde bulunan recovery.bat uygulamasını çalıştıralım.

7. 1 ve 2 diye seçenek sunacaktır 2 diyelim ENTER ile geçelim ve sonraki kurulum için açılan bölüme de ENTER diyerek yüklemeye başlıyalım ve işlem sonun da Y/ der iseniz telefon reset atar ve Recovery MOD a ulaşırsınız - N/ der iseniz hiç bir işlem yapmaz.

8. Recovery yüklemiş bulunmatasınız. Ancak ben tuş kombinasyonu yapamıyorum diyenlere önerim var markette Rebooter uygulamasını indirin o uygulama başlangıç seçeneklerini size seçme şansı tanıyor. 1 tıklama ile recovery MOD a girebilirisiniz.

dh'den Alıntıdır.
Bunu denemistim olmamisti. Once cwm sonra twrp yukledigim icin biseyi bozulmustu sanki. Bende rom yukledim ve cwm attim tekrar. Twrpye nedense isinamadim hic

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bunu denemistim olmamisti. Once cwm sonra twrp yukledigim icin biseyi bozulmustu sanki. Bende rom yukledim ve cwm attim tekrar. Twrpye nedense isinamadim hic

Bilmiyorum ben de twrp sevmiyorum. Bu yöntemi kullanmadım belki sıfırdan rom kurup rootladıktan sonra olabilir bu yöntem.

klug

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bir rom atayım dedim, xda dan kurulumunu okudum ve romu flashladıktan sonra telefonu kapatın siyah ekran gelecek ardından telefonu recovery ye alıp gapps ve superSU flashlayın yazıyordu. Ancak ben telefonuma romu flashlayıp telefonu rebootladıktan sonra romun işareti olan 4 top dönüyor bir türlü recovery mode'a alamıyorum. İnternette yazan ses kısma+güç tuşunu da denedim ancak her zaman telefon yeniden başlatılıyor recovery mode'a almıyor. Yardımcı olursanız sevinirim :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
S.a ben telefonuma sizin gibi 4.4.4 yükledim ama tekrar eski romuma dönemiyorum bu roma rootsuz galiba hiç bişey elimden gelmiyor recovery ekranında 4 şık var ve hiç birine güç tuşuyla basamıyorum yardımcı olabilirseniniz seviniriö