S4 Zoom Recovery Mod Açılmıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan muzi97
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

muzi97

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba ben 6-7 ay önce samsung galaxy s4 zoom marka telefon aldım fakat bundan 2 ay önce telefonda wifi açmaya çalıştığımda wifi yarım yanık kalıyordu yani ne açılıyor ne de kapanıyor dün gece saatlerinde sammobile sitesinden telefonuma uygun 4.4.2 kitkat root indirdim ve başarıyla yaptım ancak wifi hala düzelmedi halbuki o kadar araştırdım insanlar root atınca düzeliyor diyor neyse bi program daha yükledim fakat bunun için recovery mod açmam gerekiyor fakat recovery mod açılmıyor telefon normalde nasıl açılıyorsa Galaxy S4 Zoom Cm-101 yazısı çıkıyor kalıyor recovery mod'a da

Ses yükseltme+Orta tuş+Güç tuşu

şeklinde yapıyorum download moduna rahatlıkla giriyor sadece recovery mod'a giremiyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler :)

fatihkurnaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ses yükseltme+Orta tuş+Güç tuşu recovery moda girer. Ses kısma+orta tuş+güç tuşu download moda girer.

onurmx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
root atınca bu gibi sorunlar düzelmez.root sadece cihazınıza yetki sağlar.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Bu sorun daha önceden yoktu root atınca oldu root'uda sammobile sitesinden yükledim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Zaten belirttim tuşların ne işe yaradığını biliyorum recovery moda girmek için yaptığım tuşlamadan sonra Samsung Galaxy s4 zoom C-101 ekranında kalıyor wifi sorunu için bi dosya indirdim rar dosyası onu yüklemem lazım fakat sadece recovery'den yapmam lazım install zip diye bi bölge varmış