[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Anladım sağol kardeş ben orjinal romu bekleyim tek elimi bağlayan neden bu yoksa yemisim romunu rootunu hemen kurarım. Birazda ticaret yapıyorum telefonda 1000 e al 1200 e sat gibi :)

rootlu telefona ek ucret alabilirsin aslinda:))bi tane freedom indir snra gamekiller indir ve kullanimini anlat oyun hilesi fln icin, ;)

bkarademir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar herkese merhaba forumda yeniyim ve yardımlarınıza ihtiyacım var.

LG G2 32gb seri no 310 olan root lu bi telefonum var ve 4.4 kitkat versiyonun yüklemek istiyorum (Almanya, İspanya hangisi olursa fark etmez :) ) ve forumun bir yerine kadar nasıl yapılacağını anladım fakat belli bir sayfadan sonra LG mobile support tool versiyonundan dolayı yükleme yapamadığımız yazılarını okumaya başladım, o andan itibaren bende film koptu.

Lütfen birisi yardımcı olsun, telefonuma kitkat yükleyebilmemin herhangi bir yöntemi var mı yardımmm :))

teşekkürler,

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0

LG G2 32gb seri no 310 olan root lu bi telefonum var ve 4.4 kitkat versiyonun yüklemek istiyorum (Almanya, İspanya hangisi olursa fark etmez :) ) ve forumun bir yerine kadar nasıl yapılacağını anladım fakat belli bir sayfadan sonra LG mobile support tool versiyonundan dolayı yükleme yapamadığımız yazılarını okumaya başladım, o andan itibaren bende film koptu.

Lütfen birisi yardımcı olsun, telefonuma kitkat yükleyebilmemin herhangi bir yöntemi var mı yardımmm :))

teşekkürler,

Merhaba kardeş doğru adrestesin Oxygen arkadaş size yardımcı olabilir işte root işi onda var banada kur diyor :)) rootlu olduğun için yapabilirsin sanırım sıkıntısız :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

teşekkürler,

eger flash tool kullanamazsan 2 yontem var :) birisi adb (rootsuz 4.4.2 yukleme icin) bir da rom flashlarsin revoveryden (root secenegi.mevcut)

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bir dakika hemn buluyorum, kullanimi kolay, programi yeni bi klasore atip orda calsitir, snra kdz nin yerini gir ordaki kdz tot file yazan yere snra bi alltaki sekmedeki.tum ogeleri sec snra exract kdz de daha snra pragramin klasorune .dz uzanltili bir oge cikacak, programa girip o dz uzantili.dosyayi sec ve yine altraki sekmeden tumunu sec, exract dz de daha snra benm sana verecegim.dosya isimlerini programi.başlattığını klasorden secerek farkli bir klasore aktararak adlarinin sonundaki sayilari sil ve winrae yardimi ile zip ile sıkıştırma islemini gerceklestir ve flashlanmaya hazir :) link i de biraz bekle de buluyum sana

http://d-h.st/naQ

kardes dediklerini yaptım klasöre bu dosyalar çıktı.

şimdi bu dosyaları seçip zip mi yapmam gerekiyor. sonundaki sayıları sil demıssın hangilerini silmem gerekiyor. bide recoveryden flaslamadan önce ve flasladıktan sonra ne yapmam gerekiyor.

bir de en son diyelim flasladım 4.4 oldu telefon. recovery girsem full wipe yapsam sıkıntı çıkar mı ?

bunları biraz anlatsan da telefon elimde patlamasın :D

özellikle yapmamam gerekenleri söyle lutfen :mrgreen:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kardes dediklerini yaptım klasöre bu dosyalar çıktı.

şimdi bu dosyaları seçip zip mi yapmam gerekiyor. sonundaki sayıları sil demıssın hangilerini silmem gerekiyor. bide recoveryden flaslamadan önce ve flasladıktan sonra ne yapmam gerekiyor.

bir de en son diyelim flasladım 4.4 oldu telefon. recovery girsem full wipe yapsam sıkıntı çıkar mı ?

bunları biraz anlatsan da telefon elimde patlamasın :D

özellikle yapmamam gerekenleri söyle lutfen :mrgreen:

simdi resimdeki dosyalari bi klasore kopyala ve sonundaki sayilari sil :)
9a6yny9a.jpg

yruhyhum.jpg

meta inf klasorunu de bulur bulmaz aticam linki ni :)

matadorre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumun seri kodu 310 olduğu için ilk anlatılan yöntem ile 4.4.2 romunu yükledim fakat telefonu elimden düşürdüğüm için sağ tarafında sarı bir renk ortaya çıktı. Telefonu alırken garanti yaptırmıştım ve servise vermek durumundayım :( . Download moda aldığımda şu anda rooted yazıyor. Root yapmadan yükledim fakat şu anda ne yapacağımı bilemedim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Telefonumun seri kodu 310 olduğu için ilk anlatılan yöntem ile 4.4.2 romunu yükledim fakat telefonu elimden düşürdüğüm için sağ tarafında sarı bir renk ortaya çıktı. Telefonu alırken garanti yaptırmıştım ve servise vermek durumundayım :( . Download moda aldığımda şu anda rooted yazıyor. Root yapmadan yükledim fakat şu anda ne yapacağımı bilemedim. Yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar.

bu işin uzmanı olmadan soyluyorm.

5-6. sayfada lg tool ile hata kurtarma gibi şeyler yazmıstım. o işlemleri uygula. en azından roottan kurtulursun. garantiye gittiginde root gözlerine çarpmasın.

telefonu kasko yaptıysan ekranı değiştirebilirler. fakat yapmadıysan garanti karşilamaz çünkü düşürmüssün teli

ekrandaki o sarı leke önce turuncu sonra mavi sonra mor sonrada siyaha dönecek. ve alanı da gittikçe büyüyecek. bende de bir tel vardı düşmüştü zamanla onlar oldu

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

5-6. sayfada lg tool ile hata kurtarma gibi şeyler yazmıstım. o işlemleri uygula. en azından roottan kurtulursun. garantiye gittiginde root gözlerine çarpmasın.

telefonu kasko yaptıysan ekranı değiştirebilirler. fakat yapmadıysan garanti karşilamaz çünkü düşürmüssün teli

ekrandaki o sarı leke önce turuncu sonra mavi sonra mor sonrada siyaha dönecek. ve alanı da gittikçe büyüyecek. bende de bir tel vardı düşmüştü zamanla onlar oldu

http://yadi.sk/d/TwkjA8tXKPqcf meta inf klasoru burda, bunlarin hepsini bi klasore koy snra zip olarak arsivle

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
simdi resimdeki dosyalari bi klasore kopyala ve sonundaki sayilari sil :)

meta inf klasorunu de bulur bulmaz aticam linki ni :)

kardeş bu işte bi sıkıntı var. senin resimde system.img dosyası 3,02 GB

bende çıkan dosya bunlar

şimdi bunların hi.biri 3,02 GB degil.

ve bende birsürü system dosyası var. bide sayıları silince uzantısını da img mi yapmam gerekiyor.

bide verdiğin meta klasörünün içinde bikaç klasör var ama hepsinin içi boş. doğru mu ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kardeş bu işte bi sıkıntı var. senin resimde system.img dosyası 3,02 GB

bende çıkan dosya bunlar

şimdi bunların hi.biri 3,02 GB degil.

ve bende birsürü sywtem dosyası var. bide sayıları silince uzantısını da img mi yapmam gerekiyor.
burda bi terslik var

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kardes verdigin dosya indi. şimdi cwm ile yukleme yapacam. özetle bi anlatım yapar mısn bana.

yanlış bişey yapıp uçurmayayım teli. bide 4.4 yüklendikten sonra hard format atmam gerekiyormu

bide full wipe yaparsam sorun olur mu.

yada ne yaparsam tel uçar onu soyle :D:D

root istersen son.bir.dosya daha var :))

matadorre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Allahtan kasko yaptırmıştım :)Dediğin şekilde inceledim kardeşim o yazdıklarını. Anladığım kadarıyla hata kurtarma yöntemi ile 4.2.2'ye geri dönecek ve serviste bir sorun çıkmayacak fakat son yorumları okuduğumda rom yüklerken kullandığımız programlarda sorun çıktığını gördüm. Yine de denemekte fayda var. Bunun haricinde başka bir yolu var mıdır acaba ? Türkiye romunu tekrardan kursam unrooted şeklinde olur mu cihaz? ( son gelişmelerden sonra kurabilirsem tabii :) )

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
indirilmiyor kardeş. başka yere yüklesen bi zahmet.

bide wipe falan nasıl olacak onları yazsan.

en sonunda hard format ve full wipe yapsam bişey olur mu _???

twrp de iken wipe,avanced, ve dalvik cache, cache ve data yi isaretle ve wipe yap, cwm de ise wipe.seceneklerinin hepsini.bir kere uygulamaniz.yeterli, avanced, dalvik.cache yi.unutmadan,

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Allahtan kasko yaptırmıştım :)Dediğin şekilde inceledim kardeşim o yazdıklarını. Anladığım kadarıyla hata kurtarma yöntemi ile 4.2.2'ye geri dönecek ve serviste bir sorun çıkmayacak fakat son yorumları okuduğumda rom yüklerken kullandığımız programlarda sorun çıktığını gördüm. Yine de denemekte fayda var. Bunun haricinde başka bir yolu var mıdır acaba ? Türkiye romunu tekrardan kursam unrooted şeklinde olur mu cihaz? ( son gelişmelerden sonra kurabilirsem tabii :) )

kardes ben costum roomdan stocka döndüm :D sen rootlamıssın sadece. flash tool ile yapmayacan işlemi. direk lgnin kendi programı ile yapacan.

orada yazdıklarımı yap en sonunda da hard format at hiçbişey anlamazlar :P

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
kardes ben costum roomdan stocka döndüm :D sen rootlamıssın sadece. flash tool ile yapmayacan işlemi. direk lgnin kendi programı ile yapacan.

orada yazdıklarımı yap en sonunda da hard format at hiçbişey anlamazlar :P

http://yadi.sk/d/rQPMwuc5KPzz6 bunlari at telefona, snra gir recovery ye , ilk once rom u kur wipe yptiktan snra , bitince vipe cache yapip bu linktekini.kur ve cihaz acilnca rootlu olacak, bide yanlis yaparsan lg logosunun altinda security error yaziomus haberin olsun (denedim de ondan diyorum)

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
http://yadi.sk/d/rQPMwuc5KPzz6 bunlari at telefona, snra gir recovery ye , ilk once rom u kur wipe yptiktan snra , bitince vipe cache yapip bu linktekini.kur ve cihaz acilnca rootlu olacak, bide yanlis yaparsan lg logosunun altinda security error yaziomus haberin olsun (denedim de ondan diyorum)

dediklerini yapmaya başladım bakalım sonuç ne olacak.

sonucu yazacam buradan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dediğin şekilde yaptım 4.4 geldi :D

hersey için tsk :mrgreen:

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
dediklerini yapmaya başladım bakalım sonuç ne olacak.

sonucu yazacam buradan

- - - Mesaj Güncellendi - - -

dediğin şekilde yaptım 4.4 geldi :D

hersey için tsk :mrgreen:

root varsa sorun yok :) bi tek.xda da vardi bende cevirebildigim.sekilde sana sundum aksam da rehber yapcam :)) bir ise yaradigimi düşünmek güzel oluyo :) teşekkürler :)