[REHBER] LG G2 4.4.2 KitKat Sürüm Yükleme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bloother
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yarin deneyeyim yeni flashi. Insallah olur. Ama flashla atinca root yapamayacam degil mi. Oxygen sende yontemini paylassan cok iyi olur. Rootla ugrasmam ileride hazir rootlanmis olur :)

seri numaran 309 ya da 310 ile başlıyorsa root'a gerek yok ama değilse konudaki şekilde custom kurman gerek. zaten mesele yüklenmesi değil, yüklemenin başlayıp başlamaması. her ihtimalde de önce rootsuz deneyin.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] kitkat sürümü için root çıkmadı sanırım henüz daha çıktığı zaman konuyu güncelleyecekmisin ?

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
https://www.mediafire.com/?8tfk2zvrlwu1grc

arkadaşlar mobile support tool güncel sürümü ile sorun yaşayanlar bu flashtool ile interneti kapatarak .kdz dosyası yüklemeyi denesin bakalım işe yarayacak mı.

(kaynak xda)
Denedim kardeş malesef ki aynı hata kendimde kurulu olan mst silip senin paylaşmış olduğun dosyanın içindeki mstyi kurdum ama neti kapatınca internet erişimi istiyor yine. İnterneti açınca da en son sürüm yüklü diye uyarı veriyor .

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother kitkat sürümü için root çıkmadı sanırım henüz daha çıktığı zaman konuyu güncelleyecekmisin ?
Evet zamanla konuyu güncelleyeceğim ancak şuanda lg canımı çok sıktı. ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum. belki konuyu tamamen kaldırmak zorunda da kalabiliriz. Çünkü bu şekilde çok sorunlar çıkacak gibi.
Denedim kardeş malesef ki aynı hata kendimde kurulu olan mst silip senin paylaşmış olduğun dosyanın içindeki mstyi kurdum ama neti kapatınca internet erişimi istiyor yine. İnterneti açınca da en son sürüm yüklü diye uyarı veriyor .

http://www.mediafire.com/download/65afon10qac6896/Setup_LGFlashTool_1.8.1.1023.exe

bir de bunu kur pc'ye. ama bu üyelik istiyor google'dan sahte bir üyelik ya da anahtar bulup dene.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Evet zamanla konuyu güncelleyeceğim ancak şuanda lg canımı çok sıktı. ne gerek var böyle şeylere anlamıyorum. belki konuyu tamamen kaldırmak zorunda da kalabiliriz. Çünkü bu şekilde çok sorunlar çıkacak gibi.

http://www.mediafire.com/download/65afon10qac6896/Setup_LGFlashTool_1.8.1.1023.exe

bir de bunu kur pc'ye. ama bu üyelik istiyor google'dan sahte bir üyelik ya da anahtar bulup dene.

hayırdır lg neden canını sıktı sorun nedir ? konuyu neden kaldırıyosun benim bi şeyden haberim yok

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Tamam indiriyorum deneyip dönüş yapacağım birazdan.İnşallah olur ya vallahi benimde canımı sıktı dediğin gibi millet yüklese ne oluyor sanki...

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] flastooldan engellemiş sanırım ama yine kolayı var recorvery modda kdz dosyasını zipleyip o şekildede yüklenir istediğ kadar lg engel koysun recorvery mod var ama işte en sakat ve en tehlikeli yöntemde o ben orda stroge işaretledim telefonu komple uçurmuştum bi kere çok dikkat etmek gerekiyor recoveryden rom yüklemek için bilmeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmem aman diyim

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar recovery modda nasil kdz kuruluyor birisi anlatim yapabilir mi lutfen

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0

kardeş ben verdiğin programın dllsini buldum program full oldu ama nasıl kullanılacak bilgin var mı ???

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yarin deneyeyim yeni flashi. Insallah olur. Ama flashla atinca root yapamayacam degil mi. Oxygen sende yontemini paylassan cok iyi olur. Rootla ugrasmam ileride hazir rootlanmis olur :)

benimkinde tek fark 4.4.2 romunu .zip olarak indirip ve super user indirip twrp den flasliyoruz yani root istersen boyle, coz zorda kalirsan , telefonun sagligi soz konusu ise adb ile kurtarabiliriz

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
programın linki varsa atabilir misin

bir dakika hemn buluyorum, kullanimi kolay, programi yeni bi klasore atip orda calsitir, snra kdz nin yerini gir ordaki kdz tot file yazan yere snra bi alltaki sekmedeki.tum ogeleri sec snra exract kdz de daha snra pragramin klasorune .dz uzanltili bir oge cikacak, programa girip o dz uzantili.dosyayi sec ve yine altraki sekmeden tumunu sec, exract dz de daha snra benm sana verecegim.dosya isimlerini programi.başlattığını klasorden secerek farkli bir klasore aktararak adlarinin sonundaki sayilari sil ve winrae yardimi ile zip ile sıkıştırma islemini gerceklestir ve flashlanmaya hazir :) link i de biraz bekle de buluyum sana

http://d-h.st/naQ

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] flastooldan engellemiş sanırım ama yine kolayı var recorvery modda kdz dosyasını zipleyip o şekildede yüklenir istediğ kadar lg engel koysun recorvery mod var ama işte en sakat ve en tehlikeli yöntemde o ben orda stroge işaretledim telefonu komple uçurmuştum bi kere çok dikkat etmek gerekiyor recoveryden rom yüklemek için bilmeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye etmem aman diyim

full wipe yapmicaksiniz zaten twrp de iseniz avanced diyip dalvik,cache,data isaretlencek :)) bilmeyenler dikkat etmeli :)

frost2121

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeş bi uplooad eder misin zahmet olmazsa bende full yapayım kurcalayım bir belki anlarım :)

Burada .dll'yi paylaşırsan biz de bakarız. Ona göre bilgi veririz :)

kusura bakmayın işten bakamadım foruma.

http://s3.dosya.tc/server19/f3NjF5/LGFlashTool_1.8.1.1023.rar.html

exe [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] arkadasın paylaşımıdır. dll dosyasını da çince bir siteden buldum.

dll dosyası ile crack yapıyoruz.

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
kusura bakmayın işten bakamadım foruma.

http://s3.dosya.tc/server19/f3NjF5/LGFlashTool_1.8.1.1023.rar.html

exe @Bloother arkadasın paylaşımıdır. dll dosyasını da çince bir siteden buldum.

dll dosyası ile crack yapıyoruz.
Öncelikle teşekkürler kardeş. Ben araştırırken bi videoya rastladım. Bir bakmanızı öneririm sanırım .kdz uzantılı pacth yapmıyor .tot diye bi dosya açıyor onu kuruyor.

youtube.com/watch?v=Lg693AYgoTo

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Öncelikle teşekkürler kardeş. Ben araştırırken bi videoya rastladım. Bir bakmanızı öneririm sanırım .kdz uzantılı pacth yapmıyor .tot diye bi dosya açıyor onu kuruyor.

youtube.com/watch?v=Lg693AYgoTo

att o

lordmaxcake0

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tam olarak ne yapmak istedigini anlamadim ben, yani kdz varken nie tot kullanasin ki,

FlashTool çalışmamıştı orjinal rootsuz olarak kuramadık ya hata veriyordu bu FlashTool güncel diye indirmiştim buda kdz desteklemiyormuş anlayacağın.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
FlashTool çalışmamıştı orjinal rootsuz olarak kuramadık ya hata veriyordu bu FlashTool güncel diye indirmiştim buda kdz desteklemiyormuş anlayacağın.

rootsuz niye ki,zaten.4.4.2 yapinca dwnload modda ROOTED yazcak

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Çok aşırı telefon değişiyorum root yaptıktan sonra bi arıza falan oluşursa takaslarda sıkıntı çekmeyim diye root yapmak istemedim şimdide g pro 2 yi bekliyorum.

yanlis yapmadigin surece birsey olacagini sanmiyorum