LG G2 Kullanıcıları Kulübü

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Yüksek grafikli oyun oynadınız mı hiç 500mb 1gb lık oyunlar falan
real racing oynadım,real racing gibi bir oyunda daha az kasma var çok nadir oluyor,sadece yarış bitirken falan çeyrek saniyelik takılma oluyor bir de arada çok arabayla viraj dönerken ,ama dandik oyunlarda kasıyo mesela new star soccerda ortalarken çok fena kasıyor telefon.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
real racing oynadım,real racing gibi bir oyunda daha az kasma var çok nadir oluyor,sadece yarış bitirken falan çeyrek saniyelik takılma oluyor bir de arada çok arabayla viraj dönerken ,ama dandik oyunlarda kasıyo mesela new star soccerda ortalarken çok fena kasıyor telefon.

Real de kasmayıp flapy de kasması garip. Oyunda sıkıntı vardır dicem ama arkadaşınızda kasmıyomuş.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
oynadığınız oyunların optimize sorunu olabilir

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
hocam minigore ve temple run da 0 kasma var,ama dediğim gibi dandik oyunlarda oluyo bu ilk aldığımda clean master yüklemiştim,ilk kullanımdan itibaren flappy bird ve new star soccerda kasıyor.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Flappy bird ve nss oynayan arkadaşlarda kasma var mı,yazabilirlerse sevinirim.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
hocam minigore ve temple run da 0 kasma var,ama dediğim gibi dandik oyunlarda oluyo bu ilk aldığımda clean master yüklemiştim,ilk kullanımdan itibaren flappy bird ve new star soccerda kasıyor.

Flapy de kasma yok bende

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Herhangi bir kasma yok hicbir oyunda. Flappy dahil :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
su servis isi 5 gün olsa hemen göndercemde 15 20 gün diyolar gecen sordumda

Dostum sen bu şarj işini çok kafaya takıyorsun. Gerek yok kasma kendini. 15dk'da bir mobil veriyi açıp kapatman bile ekstra şarj götürür. Bırak açık kalsın hep. 3g'de şarj yemesi de ayrıca normal. Sabah kalkıp akşam yatana kadar götürüyorsa bence kötü bir şey değil bu. Ayrıca bunu daha fazla da kafana takma. Akışına bırak.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Dostum sen bu şarj işini çok kafaya takıyorsun. Gerek yok kasma kendini. 15dk'da bir mobil veriyi açıp kapatman bile ekstra şarj götürür. Bırak açık kalsın hep. 3g'de şarj yemesi de ayrıca normal. Sabah kalkıp akşam yatana kadar götürüyorsa bence kötü bir şey değil bu. Ayrıca bunu daha fazla da kafana takma. Akışına bırak.

Sorun orda takmicam diyorum takiyorum bu kafama zorla tutmam kendimi vallahi bak takmamak. İçin: )

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bak benim 3G açıktı 7 saatte %65'e düştü. Ben bişi diyom mu :D

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben teli ilk aldığımda Asphalt 8 yüklemiştim ee sonra hafıza azalınca silmek zorunda kaldım
Şimdi yüklemek istiyorum google playda gözükmüyor :confused1:

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bak benim 3G açıktı 7 saatte %65'e düştü. Ben bişi diyom mu :D
ya evde wifi kullanıyorum iste dısarı cıkınca 3g de iste takmasam aslında süper telde takıyorum sarj sorununu bundan önce bende HTC ONE vardı da o az düşüyodu ona göre kıyasladımda o yüzden takıyorum yoksa cok süper hatta süper süper süper plus plus gider yani

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
arkadaşlar hard reset attım,sonra flappy bird yükledim ve yine kasıyor...

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim bazen bazı apk larda oyle sorunlar olabiliyor 1.2 surumunu denemelisin bence...

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar hard reset attım,sonra flappy bird yükledim ve yine kasıyor...
aga bak kasmaz g2 ben yani nasıl desem flappy birdi kac kere oynadım ne donma ne bişey ne kasma yani üzerne müzik felan hersey acıktı genede banamısın demiyor hayatta kastığını görmedim

zaten ondada kasarsa g2 diye telefonun olmaması gerk

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
bendeki sürüm 1.3 diyor(google playdan indirmiştim kaldırılmadan önce),arkadaşlar yalan söyleyecek halimiz yok bu kadar dandik bir oyunda neden kasıyor ben onu anlamadım,mesela kuş yukarıda aniden aşagıya inicek hafif donuyor seri bir şekilde oynatmıyor,arkadaşta s3te full akıcı oynatıyor.

SkeletonMan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bendeki sürüm 1.3 diyor(google playdan indirmiştim kaldırılmadan önce),arkadaşlar yalan söyleyecek halimiz yok bu kadar dandik bir oyunda neden kasıyor ben onu anlamadım,mesela kuş yukarıda aniden aşagıya inicek hafif donuyor seri bir şekilde oynatmıyor,arkadaşta s3te full akıcı oynatıyor.
apk olarak yüklemeyi denedin mi?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

Flappy bird bendede var kasıyor derken oynanmyor mu yani bende arada takılıyor. Bunun sebebi cihazn değil oyunun yapımcısı. Oyun senin telefonuna göre tam optimize edilmediği için kasıyor.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Flappy bird bendede var kasıyor derken oynanmyor mu yani bende arada takılıyor. Bunun sebebi cihazn değil oyunun yapımcısı. Oyun senin telefonuna göre tam optimize edilmediği için kasıyor.
Oynanmayacak gibi değil tabiki ama arkadaşlar biz de olmuyor diyince kıllandım,dediğim gibi hafif donma oluyor oyun ilerledikçe,dediğiniz gibi optimizasyon sorunu olabilir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de şimdi yükledim marketten. Hiçbir kasma yok hatta ilk defa 42 yaptım. :D
Uygulamalarımda mevcuttu oradan kurdum bu arada.

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
versiyon 1.2yi kurdum kasma yok:) herkese teşekkürler:))