LG G2 Kullanıcıları Kulübü

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi bir forum sayfasında okudum kit kat ilk olarak g2 s4 ve note 3 e verilecekmiş tam tarif olmamasına rağmen en kısa zamanda güncelleme dağıtılacakmış

selepne01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar şimdi bir forum sayfasında okudum kit kat ilk olarak g2 s4 ve note 3 e verilecekmiş tam tarif olmamasına rağmen en kısa zamanda güncelleme dağıtılacakmış

Nisan diyorlar dağıtılacağı kesin de mart başı dediler sonra nisana uçtu.

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Maşallah nazar değmesin :) skorum güncelliğini korusun :) Sanırım bu kadar övmek çok oldu :mad::sly:
e2uhusu9.jpg

RockSolid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hiç kullanmamış zaten grafiğin düşüş oranına bakarsan anlarsin..

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar bataryamda sorun var yüzde 99 la 89 a kadar anormal bi sekilde dk de bir 1 düşüyo 89 dan sonrada zaten düşmeye devam ediyo

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yhynu6ap.jpg

- - - Mesaj Güncellendi - - -

nasıl kullanıyorum bak smdi 100 ken 30 dk boyunca düşmüyo iste biraz whatsappda dolasıyom kapatıyom daha sonra iste 99 a geliyo 30 dk sonra ve ara sıra girip takılıyorum ve düşüp duruyo kendi kendine arasıra hat üzerinden mesajlasıyorum o kadar ya baska hic bişey yok sonra zaten 89 a geliyo ama bi görcen sonra da 89 dan sonra 4 5 dk da bir düşüyo

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Mesela tapatalktada bi konuya basili tut surukleme yapin cok hafif onu merak ettim neyden kaynaklandığını
Selam,o ekran ışık titremesi sorunu birçok kişide oluyo(ben dahil) 30-60 arası parlaklıkta,ben 60 üstünde daha böyle bir şey görmedim.Yazılımla alakalı bir sorun 10G de yok diyorlardı bir yerlerde, denemedim ben de.(cihaz 310k 10c sürümü)

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
yhynu6ap.jpg

nasıl kullanıyorum bak smdi 100 ken 30 dk boyunca düşmüyo iste biraz whatsappda dolasıyom kapatıyom daha sonra iste 99 a geliyo 30 dk sonra ve ara sıra girip takılıyorum ve düşüp duruyo kendi kendine arasıra hat üzerinden mesajlasıyorum o kadar ya baska hic bişey yok sonra zaten 89 a geliyo ama bi görcen sonra da 89 dan sonra 4 5 dk da bir düşüyo

Ben şöyle diyim wifi açıkken ekranı kapamadan tapatalkta dolaşıyorum 4 5 dkda 1 düşüyor.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yhynu6ap.jpg

% 100 olduktn hmn mi aliyonuz yada isaret gidene kadarmi tutuyor sonra aliyorsunuz

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben şöyle diyim wifi açıkken ekranı kapamadan tapatalkta dolaşıyorum 4 5 dkda 1 düşüyor.
sahsen ben kapatıyorum o kadar takılmıyorum ama yani bunun bataryası 2 gün rahat gitmesi gerek ama yok sabah evden cıkıyorum yüzde 100 de aksm yatarken bakıyom yüzde 19

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sahsen ben kapatıyorum o kadar takılmıyorum ama yani bunun bataryası 2 gün rahat gitmesi gerek ama yok sabah evden cıkıyorum yüzde 100 de aksm yatarken bakıyom yüzde 19

Mobil internetiniz sürekli açıksa ve telefonu kullanıyorsanız 2günü beklemeyin.

brkytml

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende. Facebooktan twittera vine dan whatsappa mp3 dinlemeden telefon gorusmesine 12~14 saat gidiyor.. normal bence?

ata1996

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Arkadaşlar sizde de flappy bird,new star soccer,jetpack gibi oyunlarda kasmalar oluyor mu,arkadaşın s3ünde dahi gram kasma olmuyor bu oyunlarda?(arkaplanda hiç bir şey açık değil ve clean master ile düzenli temizliyorum.telefonda toplasan 5-6 oyun vardır.)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizde de flappy bird,new star soccer,jetpack gibi oyunlarda kasmalar oluyor mu,arkadaşın s3ünde dahi gram kasma olmuyor bu oyunlarda?(arkaplanda hiç bir şey açık değil ve clean master ile düzenli temizliyorum.telefonda toplasan 5-6 oyun vardır.)
cleanmaster kasıyo arkadasım böyle programlar kasıyo asıl telefonu zaten

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
yuh ya abi 20 gün ben nasıl beklerim

normal de bende böyle yapıyom sadece 99 ve 89 arası problem cok anormal düşüyo
yuh ne ? burda benim veya bizim yapacağımız ne var ki hiçbirşey bataryan bozuksa ancak servise göndermen lazım başka bir türlü halledebiliyosan bişey diyemem o zman

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
yuh ne ? burda benim veya bizim yapacağımız ne var ki hiçbirşey bataryan bozuksa ancak servise göndermen lazım başka bir türlü halledebiliyosan bişey diyemem o zman
su servis isi 5 gün olsa hemen göndercemde 15 20 gün diyolar gecen sordumda

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
bende frontline 2,gt racing2, dead trigger 2,temple run 2,minigore2, iron man 3,real racing 3ve cm security,clean master var zerre kasmıyor sorun nedir tam olarak açıklayınki yardım edelim mesela öncedende varmıydı ilk aldığınız zamanlarda yoksa sonradanmı oldu ?