Lg G2 GÜÇ TASARRUFU

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bildiğiniz üzere 3000 bin lik bi batarya ama aynısından z1 dede var ve onlarda ki stamina mod yani 3 4 gün götürüyo telefonu ellemessen 2 hafta götürüyo bizim g2 dede böyle bişey mümkün değilmi yani bitmesin bizimkide

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler bildiğiniz üzere 3000 bin lik bi batarya ama aynısından z1 dede var ve onlarda ki stamina mod yani 3 4 gün götürüyo telefonu ellemessen 2 hafta götürüyo bizim g2 dede böyle bişey mümkün değilmi yani bitmesin bizimkide

Bu z1 deki Stamina Mod denilen şey neleri deaktif yapıyo?

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya nasıl desem nerdeyse telefonu kapalı duruma getiriyo gibi bişey

- - - Mesaj Güncellendi - - -

misal şöyle anlatayım gecen arkadaslarla halı saha macına gittik 2 kiside z1 ve z var 2 sininde tesadüf 88 sarjı ilk 30 dk sını z1 de son 30 dk sınıda z de cektik 2 side 4k video kalitesi video cektik ve yani kameradan cıktığımızda sarjları yüzde 88 den 86 ya inmis 2 sininde benimkisini deneyelim dedik bi 30 dk felan yüzde 55 deydi cıktık yüzde 25 e inmis

halbuki aynı batarya yani onunda 3000 bin lik benimkide li poly 2 side

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ya nasıl desem nerdeyse telefonu kapalı duruma getiriyo gibi bişey

misal şöyle anlatayım gecen arkadaslarla halı saha macına gittik 2 kiside z1 ve z var 2 sininde tesadüf 88 sarjı ilk 30 dk sını z1 de son 30 dk sınıda z de cektik 2 side 4k video kalitesi video cektik ve yani kameradan cıktığımızda sarjları yüzde 88 den 86 ya inmis 2 sininde benimkisini deneyelim dedik bi 30 dk felan yüzde 55 deydi cıktık yüzde 25 e inmis

halbuki aynı batarya yani onunda 3000 bin lik benimkide li poly 2 side

Bende farkettim. Kamera bataryayı fazla yiyor gibi. Sonuçta sürekli işlem gördüren birşey. Bu Ois teknolojisi de işin içine girince daha da katlanıyor bu durum galiba.

Ama bu güç tasarrufu konusunda birşey diyemem. En fazla 48 saat ayakta durabildi telefon. Fazla kurcalamadan.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende farkettim. Kamera bataryayı fazla yiyor gibi. Sonuçta sürekli işlem gördüren birşey. Bu Ois teknolojisi de işin içine girince daha da katlanıyor bu durum galiba.

Ama bu güç tasarrufu konusunda birşey diyemem. En fazla 48 saat ayakta durabildi telefon. Fazla kurcalamadan.
benim anlamadığım şey simdi yani 2 sindede aynı batarya ama o stamina modsuzda daha uzun süre gidiyo ben yani nasıl desem yüzde 100 ken alıyorum elime yüzde 99 dan sonra dk de bir yüzde 1 düşüyo anormal bi şekilde sonra 89 a geliyo sonra 70 oluyo 2 saatte 70 e iniyo sonra zaten bitti yani

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
benim anlamadığım şey simdi yani 2 sindede aynı batarya ama o stamina modsuzda daha uzun süre gidiyo ben yani nasıl desem yüzde 100 ken alıyorum elime yüzde 99 dan sonra dk de bir yüzde 1 düşüyo anormal bi şekilde sonra 89 a geliyo sonra 70 oluyo 2 saatte 70 e iniyo sonra zaten bitti yani

Yok ya mesela telefon doldu uyarısı verdikten 20 dakika sonra pildeki şarj oluyor işareti kalkınca çekiyorum ben. Ve yatıyorum. 8 saat sonra kalktığımda hala %100. Ya da dolunca çekiyorum. 3 saat hiç durmadan whatsapp twitter facebook, telegram falan kurcaladığımda 3 saatte 99'a düşüyor. parlaklık desen %40. Sonrasında 98 97 96 bu seviyelere inmesi senin dediğin gibi hızlı olmuyor bende. Kitkat benim telefonumda baya fark yarattı batarya konusunda.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Benim telefonun da ekranı kapalıyken hiç şarj yemiyor uzun süre. %kaç olursa olsun. Mesela dün gece %34 ile yattım sabah %32 ile kalktım. 7-8 saatte %2 şarj yemiş. Sony'deki stamina mod da cihaz ekranı kapalıyken devreye giriyor, kullanırken devrede değil yani.