LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2'de işlemci bataryanın altında değil sanırım çünkü kamera bölgesi ısınıyor telefonun. [MENTION=392450]mamiko[/MENTION] senin seri numaran kaçtı?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yalnız Z1 için öyle şeyler deme şimdi burayı basarlar. :D Z2 gerçekten güzel olmuş yani ama G2 satıp da almaya değecek bir farkı yok. Kamera falan önemi yok, G2 kamerası neyime yetmiyor. Prof çekecek olsam makine alırım. Bir tık, iki tık önde olması bir şey değiştirmez. Z1 kullanan satıp Z2 alsın ama G2 kullanan için gerek yok bence.

Z1 e laf etmeyimde nasl etmeyim :D
Z1 kullananlara tavsiyem ekran parlaklıklarını açıp yanyana koysunlar sonra bi taş alıp z1 in ekranını vurup parçalrlar zaten o farkı görünce :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Bu arada ben bildirim ışığı için lightflow kurdum paralı olanını acaba o programla alakalı bi sıkıntı olabilir mi şarzım biraz çabuk gidiyo ama

Hangi sıkıntıdan bahsediyosun? Whatsapp bildirim ledi mi?

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
G2'de işlemci bataryanın altında değil sanırım çünkü kamera bölgesi ısınıyor telefonun. [MENTION=392450]mamiko[/MENTION] senin seri numaran kaçtı?

310k

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Hangi sıkıntıdan bahsediyosun? Whatsapp bildirim ledi mi?

Hangouts falanda yanmıyorduya yanmayan bildirimler için whatsappda dahil

Aynen oyle arkadasim :D hani bekliyorum cihaz bi takilsada gorsem diye ama yok takilma falan :D neyse Allah a sukredelimde hep boyle devam etsin :)

Amin inşallah :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
310k

Hangouts falanda yanmıyorduya yanmayan bildirimler için whatsappda dahil

310 dedin içime ateşler saldın. :D

Lightflow'dan sonra yanıyor mu yani anlamadım? Eğer lightflow'dan sonra bozulmuş olabilir mi dersen alakası yoktur, çünkü ben kurmadım ve bende de yanmıyor whatsapp.

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2

Lightflow'dan sonra yanıyor mu yani anlamadım? Eğer lightflow'dan sonra bozulmuş olabilir mi dersen alakası yoktur, çünkü ben kurmadım ve bende de yanmıyor whatsapp.

Seriylealakasi ne seriye goremi yerlestiriyorlar icini ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar bu arada yeri burasi degil biliyorum ama baska bi yerede konu acmak istemedim hazir burda konusuyoruz bir konuda yardiminizi isteyecegim.

Ablam icin telefon bakiyorum da orta seviye telefonlardan onerebileceginiz kamerasi ve ekran kalitesi iyi olan bir telefon var mi ? G2 yi cok sevdi fakat bir bayan icin biraz buyuk oldugundan sıkıntı yaratti. Simdiden sagolun.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaslar bu arada yeri burasi degil biliyorum ama baska bi yerede konu acmak istemedim hazir burda konusuyoruz bir konuda yardiminizi isteyecegim.

Ablam icin telefon bakiyorum da orta seviye telefonlardan onerebileceginiz kamerasi ve ekran kalitesi iyi olan bir telefon var mi ? G2 yi cok sevdi fakat bir bayan icin biraz buyuk oldugundan sıkıntı yaratti. Simdiden sagolun.

G2 mini geliyor o zaman ona baksın gelince :)

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97
Benim bildirim işigmda sadece tapatalk bildirimlerinde yaniyor yaw.

nilgunakbas

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
97

s3 mini yada s4mini.olabilrmi

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1

niye ya 310 en iyi sürüm bence :P

hani eski msjlarda konuştukya hatırlasana yanmıyordu whatsapp mesajlarında falan bildirim ledi. lightflow indirdim onda yandı hepsi 4.4.2 de yanmıyordu ama o programla yandı yani onu diyorum :)

menmoli

Asistan
Reaksiyon puanı
0
g2 nin ısınmasının sebebi işlemci değil. Bataryasıdır. Ekran parlaklığını 50 ye indirp kulladığınızda en küçük ısınma görmüyeceksiniz. Çünkü ıps ekran başarılı renk ve görüntü verebilmek için bataryayı çok tüketiyor.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
niye ya 310 en iyi sürüm bence :P

hani eski msjlarda konuştukya hatırlasana yanmıyordu whatsapp mesajlarında falan bildirim ledi. lightflow indirdim onda yandı hepsi 4.4.2 de yanmıyordu ama o programla yandı yani onu diyorum :)

Benim de 310 ya ondan dedim. :D
O program iyi de çok karışık ya. Milyon tane seçeneği var. Her programı tek tek ayarlıyosun falan. Üşeniyorum :D

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim de 310 ya ondan dedim. :D
O program iyi de çok karışık ya. Milyon tane seçeneği var. Her programı tek tek ayarlıyosun falan. Üşeniyorum :D
aynen bi ayarı varmış bulana kadar canım çıktı tuşu kilitleyince kendi kendine uyarı ledi yanıyodu neredeyse burdan yardım istiyecektim yani :D ama buldum ayarları yapıp kapatıyosun bidahada açmıyosun onu zaten dili türkçe iyi oluyo rengaren yanıyo led tavsiye ederim :) ama full versiyonu olacak free sürümünde whatsapp a falan bildirim ekleyemiyosun :)

lightflowun paralı versiyonunun apk dosyasını upload etcemde yapmayı bilmiyorum :D

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
aynen bi ayarı varmış bulana kadar canım çıktı tuşu kilitleyince kendi kendine uyarı ledi yanıyodu neredeyse burdan yardım istiyecektim yani :D ama buldum ayarları yapıp kapatıyosun bidahada açmıyosun onu zaten dili türkçe iyi oluyo rengaren yanıyo led tavsiye ederim :) ama full versiyonu olacak free sürümünde whatsapp a falan bildirim ekleyemiyosun :)

lightflowun paralı versiyonunun apk dosyasını upload etcemde yapmayı bilmiyorum :D

Bunu indirebilirsin arkadasim parali versiyonunun apk si
http://www.apkmania.co/2013/08/light-flow-led-v393-apk.html?m=1

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Almak isteyenlere duyurulur.
e6any6e8.jpg

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar bilmiyorum forumda yasak mı ama eğer değilse sizinle .apk arşivimi paylaşabilirim. Çoğu işe yarar paralı uygulama apk'sı mevcuttur ve günceldir. :)