LG G2 Kullanıcıları Kulübü

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar ip5s ve lg g2 arasında o kadar gidip geliyorum ki aylardır karar veremedim. şu zamana kadar da android ve ios işletim sistemi deneyimim olmadı. ancak kardeşim android bir telefon kullanıyor donanım düşük olduğundan acayip takılmalar donmalar oluyo. g2 açısından tek korkum bu. sonuçta kısa vadeli telefon almıyoruz alınca uzun zaman gitsin istiyoruz. ee ben yeni bir telefon bakmaya başladığımda da genelde elimdeki telefon aileden birisine devrediyor. hal böyle olunca zamanla androidin takılmalarından donmalarından şikayetçi olur muyum? minimum 2 yıl kullanmak istiyorum telefonu inşallah. ayrıca iphone kullanan arkadaşlarımın nedense hepsi ios ve telefonlarından çok memnun olduklarını söylüyolar. gerçi ben de zamanında iki bin tl ve üstü bir rakamla aldığım telefonu kötülemem ama.. tercihim konusunda yardımcı olursanız çok memnun olurum, teşekkürler, iyi günler
keşke cevap verseniz..

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Minigore 2: zombies
Yoksa siz hala oynamıyor musunuz?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aynen ben de 48 level oldum şimdi sıfırlandı. Kara kara düşünüyorum. :D 4.4.2'yi rayına oturtup rootlayınca tekrar başlayacağım sıfırdan.

Benim için tekrar başlama olmuyor. Silindimi bir daha oynamak çok zor geliyor.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
Tiny gun fight hemde multide oynayiyor en zevkli olanida online destegi bulunmasi oyun iyi sariyor bolum gectikce zorlasiyor tavsiye ederim oyun arayanlara

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fransa'ya 16G için yayınlandı. Bazı romlarda hata olabiliyor bazıları kusursuz olabilir. Telefonlar müsaade etse hepsi tek tek denenir ama telefon da mahvolur bu işlemlere çok dayanamaz.

Çok rom değiştiemek zarar verirmi cihaza ? Austuralia romunu kurmayı düşünüyordum ama ne diyosun ?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Aynen ama minigore öyle bir oyun ki. Zaten level çok önemli değil o oyunda. Hiç oynamadıysan bir oyna demek istediğimi daha iyi anlayacaksın. :)

Tamam denerim ama oyun beyni öyle bağımlı yapıyor ki üstüne hirsta eklenince süper gamer çıkıyor 😁

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bisi olmaz, sorunlu kurmadigin sürece
Sende 4.4.2 mi yüklü

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Beyler 4.4.2 den stock roma dönen oldumu hiç bide cihazda kasma takılma yok ama boş ram 500 e kadar düşüyor neden olur sürekli temizliyorum ama aynı ?

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
4.4.2 gayet iyi arkadasim, ram isini fazla kafana takmana gerek yok ayrica 4.2.2 den daha az ram yiyor ve kamera olsun knock on olsun gayet hizli. Sık sık ram bosaltmana da gerek yok bence.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
4.4.2 gayet iyi arkadasim, ram isini fazla kafana takmana gerek yok ayrica 4.2.2 den daha az ram yiyor ve kamera olsun knock on olsun gayet hizli. Sık sık ram bosaltmana da gerek yok bence.

Bende anlayamadm piskolojik midir nedir sanki telefon oyun oynayınca cabuk ısınıyor gibime geliyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sende 4.4.2 mi yüklü

Beyler 4.4.2 den stock roma dönen oldumu hiç bide cihazda kasma takılma yok ama boş ram 500 e kadar düşüyor neden olur sürekli temizliyorum ama aynı ?

Ram'i sürekli temizlemeyin. Hatta hiç temizlemeyin. Cihaz gerekli boşluğu kendisi sağlıyor.
4.2.2'de 200mb'a kadar düşüyordu yoğunluğa göre ancak performansı etkilemiyor.

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bende anlayamadm piskolojik midir nedir sanki telefon oyun oynayınca cabuk ısınıyor gibime geliyor

Ilk basta bende de oluyordu o biraz psikolojik acikcasi :D isinma olayina gelince ince bir telefon elbet isinacak fakat emin ol isinmasi Z1 den bile daha az oluyor. Arkadasimda Z1 var ayni oyunlari oynadik onun telefonu bendeki g2 ye nazaran cok daha fazla isindi. Hatta biraz arastirirsan Z1 lerin isinma sorunundan dolayi yamulduklarini gorursun :D

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ram'i ne zaman temizleyin, cihazda bug'lar oluşursa temizleyin. Şuan aslında kitkat yükledik ama çoğu uygulama kendini kitkat'a göre optimize etmedi. Zamanla oturacaktır sistem. Hem şuan daha v20A kurulu. Daha bunun B'si çıkar, C'si çıkar, D'si çıkar. Yüklemekte erken davransak da ben pişman değilim. Yine de 4.2'den daha iyi olduğu kesin.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ilk basta bende de oluyordu o biraz psikolojik acikcasi :D isinma olayina gelince ince bir telefon elbet isinacak fakat emin ol isinmasi Z1 den bile daha az oluyor. Arkadasimda Z1 var ayni oyunlari oynadik onun telefonu bendeki g2 ye nazaran cok daha fazla isindi. Hatta biraz arastirirsan Z1 lerin isinma sorunundan dolayi yamulduklarini gorursun :D

Ya z1 samimi söylüyorum çöp ya :D babamda z var z1 e baktık yok usta bi fark göremediğimiz gibi dahada büyük tamam hızlı falan ama ekran falan iş yapmaz. Z2 çok iyiye benziyor ama z1 yok yani g2 nin yanından bile geçemez :D

Ram'i ne zaman temizleyin, cihazda bug'lar oluşursa temizleyin. Şuan aslında kitkat yükledik ama çoğu uygulama kendini kitkat'a göre optimize etmedi. Zamanla oturacaktır sistem. Hem şuan daha v20A kurulu. Daha bunun B'si çıkar, C'si çıkar, D'si çıkar. Yüklemekte erken davransak da ben pişman değilim. Yine de 4.2'den daha iyi olduğu kesin.

Orası kesin bug falan asla yok heleki ben yükledikten sonra formatladım bide takılmadan eser yok yağ gibi akıyo cihaz. Türkiye romuna bişey kalmadı o gelsin dahada iyi olacak zannımca :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ben de TR için gelmesini bekliyorum. Gerekirse 4.2'ye dönüp komple pırıl pırıl yaptıktan sonra kitkat'a yükselticem. :)

Hwoarang55

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zamaninda vazgecemedigim telefon markasi sony ericsson du acikcasi, bir cok telefonunu da kullandim ve o zamanin sartlarinda cok ust duzey isler yapiyolardi :D ne zaman sony ericsson dan ayrildi isi biraz batirdilar :D z1 deki ekran bence fiyasko istenilen para da cabasi. Su an alinabilecek en iyi telefona sahibiz bence. Eger lg g3 ve sonrakileride bu stabilitede yapabilirse lg den sasmam.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben de TR için gelmesini bekliyorum. Gerekirse 4.2'ye dönüp komple pırıl pırıl yaptıktan sonra kitkat'a yükselticem. :)

Valla 4.2 ye dönebilecekmisin gerçekten merak ediyorum iki kere denedim ikisindede kitlendi telefon lg logosundan başa sarıp durdu zar zor kapatıp geri kurdum 4.4 ü :)

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
beyler li poly piller hakkında bişey okudum işlemci altında ya batarya g2 de felan her telefonda gerci öyle işlemci ısınınca sıcaklık bataryaya geciyo ve bataryanında hemen bittiğini görüyoruz işlemciye dikkat edin

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Zamaninda vazgecemedigim telefon markasi sony ericsson du acikcasi, bir cok telefonunu da kullandim ve o zamanin sartlarinda cok ust duzey isler yapiyolardi :D ne zaman sony ericsson dan ayrildi isi biraz batirdilar :D z1 deki ekran bence fiyasko istenilen para da cabasi. Su an alinabilecek en iyi telefona sahibiz bence. Eger lg g3 ve sonrakileride bu stabilitede yapabilirse lg den sasmam.
yanlız şu bi gerçekki bu cihaz en az iki sene gider yani performans acayip :)

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
beyler li poly piller hakkında bişey okudum işlemci altında ya batarya g2 de felan her telefonda gerci öyle işlemci ısınınca sıcaklık bataryaya geciyo ve bataryanında hemen bittiğini görüyoruz işlemciye dikkat edin

Bnim bildigim voltaj dusunce sarj biter isininca değil

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yalnız Z1 için öyle şeyler deme şimdi burayı basarlar. :D Z2 gerçekten güzel olmuş yani ama G2 satıp da almaya değecek bir farkı yok. Kamera falan önemi yok, G2 kamerası neyime yetmiyor. Prof çekecek olsam makine alırım. Bir tık, iki tık önde olması bir şey değiştirmez. Z1 kullanan satıp Z2 alsın ama G2 kullanan için gerek yok bence.

mamiko

Asistan
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
Bu arada ben bildirim ışığı için lightflow kurdum paralı olanını acaba o programla alakalı bi sıkıntı olabilir mi şarzım biraz çabuk gidiyo ama