LG G2 Kullanıcıları Kulübü

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar benim bir sorunum var. Ekran kilidi devredeyken ses açma tuşuna basılı tutulduğunda not defterini açıyor ve ses kapatma tuşuna basılı tutulduğunda kamera açılıyor. Böyle olunca cebimde kamera ve not defteri istemeden açılabiliyor. Bu tuslardaki özellikleri nasıl kapatabilirim

Arkadaşlar benim sıkıntımın çözümünü bilen yokmu

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Enteresan gerçekten. Cebinizde telefondan başka bir şey taşıyor musunuz? Anahtarlık vs arka tuşlara baskı yapacak bir şey mi var? Cepte duran bir telefonun ses tuşlarına 3sn boyunca ne basabilir ki?

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cebime telefondan başka birşey sığmıyor kendi kendisine basılıyor

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Valla bunun bir çözümü yok gibi. Sanırım biraz daha geniş cepli pantolon giyeceksiniz. 0 tuşların cepte çalışması gerçekten çok tuhaf. Ayarları kurcaladım ama o tuşları iptal eden bir ayar bulamadım ya da göremedim.

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Tuhaf ama sıkıntı :' -( bende bulamadım onların özelliklerini kaldırmayı bulan olursa paylaşsın

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Belki xposed kurularak yapılır öyle şeyler. Ama onlar için de root lazım.

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tuhaf ama sıkıntı :' -( bende bulamadım onların özelliklerini kaldırmayı bulan olursa paylaşsın

PicsArt programını kurun. Siz dedikten sonra denedim ses kısma tuşunu hiç birşey olmadı sonra kilidi açtığımda seçim yapmamı istedi kamera, PicsArt ikilisi arasında. Özellik kapanmıyor ama programı kurarsanız kilit ekranının açılmasını engelliyor.
7avazu4u.jpg

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu idare eder ama kesin çözüm değil çünkü not defterinin açılmasına çare bulamadık ama en azından kamera kısmen hal oldu. Önceden kamera açılıp video moduna geçiyor flash lı video kaydı yapıyordu cebimde :-))

oocinn_

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bu idare eder ama kesin çözüm değil çünkü not defterinin açılmasına çare bulamadık ama en azından kamera kısmen hal oldu. Önceden kamera açılıp video moduna geçiyor flash lı video kaydı yapıyordu cebimde :-))

Ben ilk aldığımdan beri orjinal kapaklı kabını kullandığım için farketmedim böyle sorun. Kesin çözüm kap. Ayrıca kap alcaksanız orjinali alın. Yan sanayisini alan arkadaşlarım var kabı arkaya katlayıncada ekranı kitliyor onlarda =)

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar java uygulamalarını nasıl çalıştırırız bilgisi olan varmı ben biraz denedim flash player ve java desteği yok browserlerden denedim olmadı destekleyen varmı diye ama yok bilgisi olan yazabilirmi

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynı sorun bende de oldu istanbul bilişim den aldığımda kap hediye ettiler ama orjinal değil bende de ortadayken kapandı sanıyordu. Bu arada g2 alacaklar istanbul bilişime baksınlar 3 ay önce 32 gb yi 1550 tl ye aldım

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Knock on özelligine bayılacaksın özellikle alıstıktan sonra ilk bi kac gun ritimde sorun olabilir sonra kusursuz hatta eline aldigin tum telefonların ekranına tıklayacaksın 😊

cok dogru kardes ya abartmiyorum 3310 da bile yaptim yanlisikla :D o derece :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar java uygulamalarını nasıl çalıştırırız bilgisi olan varmı ben biraz denedim flash player ve java desteği yok browserlerden denedim olmadı destekleyen varmı diye ama yok bilgisi olan yazabilirmi

oyle bisey yok diye biliyorum, cunku flash player de yükleyip denedim ama calismiyo

Evoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hadi ya eksik bir taraf ya hani destegi olmayabilir ama keske browseerle olsaydı neyse can sagolsun

conqueror42

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar evimde kablolu internet var laptoptan telefona kablosuz baglanti kurup interneti kullanmak istiyorum. Yardimci olursaniz cok.sevinirim.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Arkadaslar evimde kablolu internet var laptoptan telefona kablosuz baglanti kurup interneti kullanmak istiyorum. Yardimci olursaniz cok.sevinirim.

ben yardimci olayim sana , laptop da wifi varsa, virtual wifi gibi bi uygulama indirerek kablolu internetinizi kablosuz internete çevirebilirsiniz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
OTG ethernet girişi görmüştüm bir yerde. Sanırım G2'yi OTG ethernet ile modeme bağlayabiliriz. Bir daha görürsem alıp deneyeceğim. :D

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
@Bloother hocam hocam 2 sorum olcak nacizane telefonun en kolay yoldan rootlu olup olmadığını nasıl anlarız

ve ses arttırma (snd_soc_msm_Taiko) 4.2.2.de bu dosyayı etcden direk kopyalayıp orjinalin yedeğini alıp telefona reset atıp ciddi anlamda özellikle kulaklık sesinde ciddi bir ses performansı artışı sağlanıyordu ama bu işlemi 4.4.2de yapamıyorum opretıon faıled hatası veriyor acaba kit kat için uyumlumu değil ?

ha bu arada en kolay bu programla öğreniliyormuş ama anlamadım rootlumu değilmi

xG78P6.png

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Neden her telefonu G2 ile kiyasliyorlar. bide biz. Dogrulari soyleyince neden kiziyorlar bize. Anlamiyorum :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
@Bloother hocam hocam 2 sorum olcak nacizane telefonun en kolay yoldan rootlu olup olmadığını nasıl anlarız

ve ses arttırma (snd_soc_msm_Taiko) 4.2.2.de bu dosyayı etcden direk kopyalayıp orjinalin yedeğini alıp telefona reset atıp ciddi anlamda özellikle kulaklık sesinde ciddi bir ses performansı artışı sağlanıyordu ama bu işlemi 4.4.2de yapamıyorum opretıon faıled hatası veriyor acaba kit kat için uyumlumu değil ?

ha bu arada en kolay bu programla öğreniliyormuş ama anlamadım rootlumu değilmi

xG78P6.png
Henüz uygun root olmadığını söylüyor.

Bataryaya zarar verir ama

aynen bataryaya zarar verir ?

Bilmiyorum.

djvietnam

Profesör
Reaksiyon puanı
8
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION] yani rootlayamayacazmı şimdi napçaz başka türlü ses yükseltme yapamazmıyız ?