OxyGEN
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 20
Haa peki verirmisin bi orjinal rom 310k benim
kac gb
Haa peki verirmisin bi orjinal rom 310k benim
G2'de kulağa götürünce arama değil cevaplama modu var ve bence bu daha gerekli bir şey. Adamlar demiş ki zaten sen adamın profilini rehberde açmışsın arama butonuna basmaya mı üşeniyosun ne öyle artislik hareketler falan demiş, onun yerine belki elin pis olur ya da elinde eldiven olur, kapaklı kılıf olur vs direkt kulağına götür cevapla demiş.Gencler lg kullanmadim bilmiyorum ama samsungun tabi birkac sevdigim ozelligi var kulagina goturunce aramasi akilli uyari vs vs kullanisli tabi goz takipleri falan gereksiz
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]
4.4.2 root için şunu buldum.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967
Özetle KDZ dosyasını extract ediyorsun, sonra flashable zip haline getiriyorsun, cwm(veya TWRP)'den flashlayıp üstüne cwmden çıkmadan supersu'yu flashlıyorsun. En sonunda rootlu stock 4.4.2 romun oluyor, recovery de stock'a dönüyor.
O kadar komplike şeylerle uğraşmak istemiyorum ya. v-Root gibi tek tıkla rootlayan program çıksın o zaman rootlarım.![]()
G2'de kulağa götürünce arama değil cevaplama modu var ve bence bu daha gerekli bir şey. Adamlar demiş ki zaten sen adamın profilini rehberde açmışsın arama butonuna basmaya mı üşeniyosun ne öyle artislik hareketler falan demiş, onun yerine belki elin pis olur ya da elinde eldiven olur, kapaklı kılıf olur vs direkt kulağına götür cevapla demiş.
O kadar komplike şeylerle uğraşmak istemiyorum ya. v-Root gibi tek tıkla rootlayan program çıksın o zaman rootlarım.![]()
Benim 16 gb ve yapilisinida anlatiyomu
kac gb
4.4.2 rom yuklicemde bide bişey daha sorcam şimdi turkiyeyede rom gelnce orjinaline nasıl doncem bide eminsin dmi garantiden cikmiyo çıkarsa benim için çok buyuk sikintievet. sen 4.4.2 mi yuklucen yojsa direkt 4.2.2 den devam mi etcen
Benim ki de, 310k 32gb
Pek komplike değil, ben yaparım da deneyecek telefonum yok.![]()
Bloother bende aticamda 310k ama garantiden çıkar diye korku var310k olanlar doğrudan flashtool ile rom atabilirler. Root gerekli değil.
Aslında doğru diyosun ben ilk androide geçtiğimde samsungun root işi bana çok komplike geliyordu sonra öğrenince çocuk oyuncağı gibi gelmeye başladı. Bunu da bir kaç kez yapsam, yardım alsam öğrenirim aslında ama biraz kolaya kaçıyorum işte![]()
Sonuçta rootlamıyorsunuz ve zaten orjinal stock rom yüklüyorsunuz. Yine flashtool ile geri dönebilirsiniz.
Yani ben telefonu rootlamadım almanya romunu flashtool ile yüledim diyelim daha sonra türkiye romu çıktı bunada flashtool ile geri geçtiğimde servis anlamıyormu
Xda root ile yöntem geliştirdi oraya bak istersen