LG G2 Kullanıcıları Kulübü

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Gencler lg kullanmadim bilmiyorum ama samsungun tabi birkac sevdigim ozelligi var kulagina goturunce aramasi akilli uyari vs vs kullanisli tabi goz takipleri falan gereksiz
G2'de kulağa götürünce arama değil cevaplama modu var ve bence bu daha gerekli bir şey. Adamlar demiş ki zaten sen adamın profilini rehberde açmışsın arama butonuna basmaya mı üşeniyosun ne öyle artislik hareketler falan demiş, onun yerine belki elin pis olur ya da elinde eldiven olur, kapaklı kılıf olur vs direkt kulağına götür cevapla demiş. :D
[MENTION=374275]Bloother[/MENTION]

4.4.2 root için şunu buldum.
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2666967

Özetle KDZ dosyasını extract ediyorsun, sonra flashable zip haline getiriyorsun, cwm(veya TWRP)'den flashlayıp üstüne cwmden çıkmadan supersu'yu flashlıyorsun. En sonunda rootlu stock 4.4.2 romun oluyor, recovery de stock'a dönüyor.

O kadar komplike şeylerle uğraşmak istemiyorum ya. v-Root gibi tek tıkla rootlayan program çıksın o zaman rootlarım. :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
G2'de kulağa götürünce arama değil cevaplama modu var ve bence bu daha gerekli bir şey. Adamlar demiş ki zaten sen adamın profilini rehberde açmışsın arama butonuna basmaya mı üşeniyosun ne öyle artislik hareketler falan demiş, onun yerine belki elin pis olur ya da elinde eldiven olur, kapaklı kılıf olur vs direkt kulağına götür cevapla demiş. :D

O kadar komplike şeylerle uğraşmak istemiyorum ya. v-Root gibi tek tıkla rootlayan program çıksın o zaman rootlarım. :)

Abi senin 4.4.2 rom atma rehberinin linkini bi verse ya berat kardese lazimmis da

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet. sen 4.4.2 mi yuklucen yojsa direkt 4.2.2 den devam mi etcen
4.4.2 rom yuklicemde bide bişey daha sorcam şimdi turkiyeyede rom gelnce orjinaline nasıl doncem bide eminsin dmi garantiden cikmiyo çıkarsa benim için çok buyuk sikinti

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Pek komplike değil, ben yaparım da deneyecek telefonum yok. :)

Aslında doğru diyosun ben ilk androide geçtiğimde samsungun root işi bana çok komplike geliyordu sonra öğrenince çocuk oyuncağı gibi gelmeye başladı. Bunu da bir kaç kez yapsam, yardım alsam öğrenirim aslında ama biraz kolaya kaçıyorum işte :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
310k olanlar doğrudan flashtool ile rom atabilirler. Root gerekli değil.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
Aslında doğru diyosun ben ilk androide geçtiğimde samsungun root işi bana çok komplike geliyordu sonra öğrenince çocuk oyuncağı gibi gelmeye başladı. Bunu da bir kaç kez yapsam, yardım alsam öğrenirim aslında ama biraz kolaya kaçıyorum işte
001_smile.gif

Evet bu yöntem custom recovery istediği için zaten rootlu olman lazım dolayısıyla 4.2.2 de olman lazım. Senin için epey uzun sürecek birşey olur telefon sıfırlanır o kadar özelleştirme gider. Normal bi yöntem beklemek daha iyi bir seçenek şimdilik senin için.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Arkadaşlar farklı ülke romu yüklemek garantiden çıkarır mı bilmiyorum. Note 2'ye yurt dışı 4.3 yükleyeyim dediğimde bana garantiden çıkar demişlerdi. LG'de çıkar mı çıkmaz mı kesin bir şey diyemem.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Ancak G2'de geri dönebilirsiniz, tekrar garantiye sokabilirsiniz.

beratfur67

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl o is romu yukledik diyelim orjinline nasıl döneceğiz

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Sonuçta rootlamıyorsunuz ve zaten orjinal stock rom yüklüyorsunuz. Yine flashtool ile geri dönebilirsiniz.

sedats

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar araniza yeni katildim ama son 50 sayfadir tum yazilanlari okuyorum sizi okudukca telefonum hakkinda guzel seyler ogreniyorum. Elinize saglik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sonuçta rootlamıyorsunuz ve zaten orjinal stock rom yüklüyorsunuz. Yine flashtool ile geri dönebilirsiniz.

Yani ben telefonu rootlamadım almanya romunu flashtool ile yüledim diyelim daha sonra türkiye romu çıktı bunada flashtool ile geri geçtiğimde servis anlamıyormu

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Yani ben telefonu rootlamadım almanya romunu flashtool ile yüledim diyelim daha sonra türkiye romu çıktı bunada flashtool ile geri geçtiğimde servis anlamıyormu

eger download modda ROOTED yazmiyosa bisi diyemez cunku bi ona bakiolar yani stock.rom da bisi olmaz cnku rooted yazdirmaz stock rom

Kerem Ozan AY

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar sizce lg g2 mi yoksa lg g pro mu ? Ya da note 3 neo fiyat ne zaman düşer?