A.canal
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 2
Ya bosverin beklemeyi abi. Custom rom atin sonra kurun almanya romuyla 4.4.2 yi :L
En aktif kullanicilar kulubu bu herhalde yahuvar mi g2 sini s3 le takas edecek babayigit
![]()
Ya bosverin beklemeyi abi. Custom rom atin sonra kurun almanya romuyla 4.4.2 yi :L
En aktif kullanicilar kulubu bu herhalde yahuvar mi g2 sini s3 le takas edecek babayigit
![]()
Tutmayın beni sövecem bu lgye![]()
Ya bunlar nasıl adamlar ya lan ver gitsin güncellemeyi neyin bekletmesi bu ya adamı deli ediyolarhe çankırıda sağanaklar etkili hava durumu yayınınıda yapıyımda ayıp olmasın
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Böyle yorumlar gördükçe gözüm kararıyo
Atıyım bi rom bakıyım keyfime diyorum
Ama sonrada ya bunuda yalan edersek diye korkuyorum![]()
varmi g2 sini s3 le takas edecek keriz demeliydin kardes![]()
g2 ye laf yokta rom diye diye atıcam garantiden cıkıcak telefon
Öyle demeyelim de gönüller kırılmasın
kardes Bloother abinin da dediği gibi lg ye istedigin kadar söv ama g2 ye laf yok![]()
Ya şimdi söyleyeceğim millet çıkıp dalga geçecek yok oyuncak yok gereksiz diye. Mesela temassız kontrol ve görünüm, akıllı bekleme, group play, amodel ekran, kamera özellikleri, arka kapağın çıkması vs. Kamera özellikleri ve akıllı bekleme G2'de de var sanırım.Samsung'un hangi özelliklerini seviyosun mesela?
sabretmek zordur ama selameti tatlı olurTutmayın beni sövecem bu lgye![]()
Ya bunlar nasıl adamlar ya lan ver gitsin güncellemeyi neyin bekletmesi bu ya adamı deli ediyolarhe çankırıda sağanaklar etkili hava durumu yayınınıda yapıyımda ayıp olmasın
![]()
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Böyle yorumlar gördükçe gözüm kararıyo
Atıyım bi rom bakıyım keyfime diyorum
Ama sonrada ya bunuda yalan edersek diye korkuyorum![]()
Xda root ile yöntem geliştirdi oraya bak istersen4k yi hala bana anlatan birisi olmadi ya. Ayip ayip![]()
Xda root ile yöntem geliştirdi oraya bak istersen
Bende rom kurcamda garantiden cikcak diye korkuyorum