LG G2 Kullanıcıları Kulübü

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Arkdaşalar merhaba! Kısmetse anneme yeni telefon alacağız. Samsung Note 3 veya S4 (S4 bende var o yüzden note olur herhalde), xperia z1 ya da G2 önerdim ben. Note 3 güzel zaten arkası deri meri beyazı şık bir telefon, Xperia Z1 güçlü müçlü ama hiç özellik yok ve arayüzü hiç hoşumuza gitmedi, ben de soluğu bir de G2'de alayım dedim. Nasıldır G2 bataryası, performansı ve ekranı bakımından. Şahsen ben oled ekran hastasıyım ama G2'deki lcd de çok hoşuma gitmişti. Bir de bu cihazın gizli özellikleri var mıdır yani ne bileyim hareketler falan? Şimdiden teşekkürler.
size önerim bu konuyu en baştan okumanız çünkü hepsi var ben deri ama atladığım olur sonra mesuliyet kabul edemem bu harikulade telefona haksızlık etmiş olurum hakkını yerim olmaz

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Arkdaşalar merhaba! Kısmetse anneme yeni telefon alacağız. Samsung Note 3 veya S4 (S4 bende var o yüzden note olur herhalde), xperia z1 ya da G2 önerdim ben. Note 3 güzel zaten arkası deri meri beyazı şık bir telefon, Xperia Z1 güçlü müçlü ama hiç özellik yok ve arayüzü hiç hoşumuza gitmedi, ben de soluğu bir de G2'de alayım dedim. Nasıldır G2 bataryası, performansı ve ekranı bakımından. Şahsen ben oled ekran hastasıyım ama G2'deki lcd de çok hoşuma gitmişti. Bir de bu cihazın gizli özellikleri var mıdır yani ne bileyim hareketler falan? Şimdiden teşekkürler.

G2 düşünüyorsan daha fazla düşünme derim her yönüyle harika bir cihaz senin s4 ünden çok daha iyi :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

biliyosundur ki KnockON var iki kere tıklıyınca açılıyo ekran fln, bataryası yoğun kullanımda 1,5-2 gün gidiyo ama az kullanılırsa 60 saat kullanılabiliyo (yani rekor öyle ) lcd ekranı bayaa iyi , amoled ekranda renkler tam verilemezken bu telefonda herşey ayrıntılı bir şekildi ve siyah hariç tüm renkler verilebiliyor, özellikler bakımından piyasada üstüne telefon tanımam, taşıması kolay, kullanımı kolay, kamerası çoğu telefondan iyi çekiyo, ekranı büyük oldugu için tüm uygulamarı rahatça kullanabiliyosunuz, en fazla 2 saatte şarj oluyor ve gelişmiş pili ile istediğiniz zaman şarj edip istediğinz zamanşarja takabiliyosunuz ve yazmaya erindiğim birçok özelliği ile bence note3 yerine bu telefonu tercih etmenizi öneririm

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
biliyosundur ki KnockON var iki kere tıklıyınca açılıyo ekran fln, bataryası yoğun kullanımda 1,5-2 gün gidiyo ama az kullanılırsa 60 saat kullanılabiliyo (yani rekor öyle ) lcd ekranı bayaa iyi , amoled ekranda renkler tam verilemezken bu telefonda herşey ayrıntılı bir şekildi ve siyah hariç tüm renkler verilebiliyor, özellikler bakımından piyasada üstüne telefon tanımam, taşıması kolay, kullanımı kolay, kamerası çoğu telefondan iyi çekiyo, ekranı büyük oldugu için tüm uygulamarı rahatça kullanabiliyosunuz, en fazla 2 saatte şarj oluyor ve gelişmiş pili ile istediğiniz zaman şarj edip istediğinz zamanşarja takabiliyosunuz ve yazmaya erindiğim birçok özelliği ile bence note3 yerine bu telefonu tercih etmenizi öneririm
vay be o 60 saati kım yapmış öle :O

- - - Mesaj Güncellendi - - -

benim ilk kullanışım ama bozulmuş bu ne böyle nası bi firma böyle fln diye atarlan da inansınlar :D
o dğilde şuan düzeldiyada kulağım alıştı duymuyo :D sanki birde uzun vadede bişey olurmu daha ileri bi şekilde bir problem oluştururmu ?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
vay be o 60 saati kım yapmış öle :O

- - - Mesaj Güncellendi - - -

o dğilde şuan düzeldiyada kulağım alıştı duymuyo :D sanki birde uzun vadede bişey olurmu daha ileri bi şekilde bir problem oluştururmu ?

60 saati Bloother yaptıydı galiba, önceki yorumlarda var bi bak bence, bi de uzun vadeli kullanımda en fazla cızırtı biraz daha artar fln ama çok bi sorun olacagını sanmıyorum

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
60 saati Bloother yaptıydı galiba, önceki yorumlarda var bi bak bence, bi de uzun vadeli kullanımda en fazla cızırtı biraz daha artar fln ama çok bi sorun olacagını sanmıyorum
o 60 saat bana ait nasıl takip edion konuyu sen :D evet yarın gidiyim bakayım nolacak :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
o 60 saat bana ait nasıl takip edion konuyu sen :D evet yarın gidiyim bakayım nolacak :D

:D ben lise 2 öğrncisiyim :D ödevlerim var okulda yaptığım D: onlarla ilgileniyorum :D okumuştum ama kim hatırlayamadım :D :D ama senin rekorunu geçecem :D

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
öyle bekletmeyecen kullanacan sürekli ama uyutmak yok teli ders saatleri ve uyku hariç tabi

tamam :D zaten hile ile rekoru herkes kırar :D söz konusu olan bekleme süresi 600 saat olan bi telefondan bahsediyoruz :D

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Oksijeeeeen kardes.aldim dun g2mi tüm kurulcaklari kurdum.o simge buyütmeyide kuldum.saol cok yardmci oldunuz.yanliz. lg g de 4 5tema vardi bunda 2var nasil tema yüklerim google playda varsa. Isim alabilirmiyim:-) :-)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Oksijeeeeen kardes.aldim dun g2mi tüm kurulcaklari kurdum.o simge buyütmeyide kuldum.saol cok yardmci oldunuz.yanliz. lg g de 4 5tema vardi bunda 2var nasil tema yüklerim google playda varsa. Isim alabilirmiyim:-) :-)

ben sana link atıyım indir kardeş :D sana uygun olanını kur :D root gerektirmez sadece apk yı kuracan :))

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Hmmm tamam peki.bu arada bunun icin pc si sartmi.kapalida.acayim olmazsa.ay bu kurma işlemlerini nasl becericem bilemedim.umarim basttir :-)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20

https://mega.co.nz/#!eFE2Qb6Q!THESUTsGmPvgXOiX1LXvHQhmX88vlPY8ir9F89Ru9Lo 49.2 mb lik bi dosya, rardan çıkart telefona at, kur, sonra tema yerinde resmi çıkacak ordan bak, beğenmezsen yüklenmiş uygulamalardan silebilirsin :) aynı şey içinde yüklü gelen pembe tema için de geçerli :) istersen onu da silebiliyosun :)

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Hmmm tamam peki.bu arada bunun icin pc si sartmi.kapalida.acayim olmazsa.ay bu kurma işlemlerini nasl becericem bilemedim.umarim basttir :-)

sen google playdan zarshiver adlı programı indir ve bnm verdiğim tema linkindekini indir, telefondan aç, indiremezsen yandex.disk linki veriyim sana

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar LG G2 D802 modeli için Almanya Vodafone için V20A Kitkat sürümü yayınlandı!

İsteyen indirip flashtool ile yükleyebilir. Herkese hayırlı olsun! :)

nilgunakbas

Profesör
Reaksiyon puanı
97
Gogle play iiSini hallettim ama o link isini beceremedim ya.burdan anlatabilcegin biseymi bilemiyorum ama sizide ugrastrmak istemiyorum :-( arastiraym biraz tlfna nasl kurulur rar ondan sonra kapinizi calaym bidaha.arkamasm

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
o zaman sana yandex linki veriyim ordan indir, bi 5 dk fln bekle de yandex e yükliyim hemen

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Almanya,ispanya için V20A güncellemesi alan varmı aramızda merak ettim tr güncellemesi ne zaman gelicek diyeceğimde 3 mart diye söylentiler var. Benimkiside stock rom olarak SINGAPORE 10f stock rom var. Güncelleme gelecegi zaman sanırım hepsine aynı anda gelmiyor.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Almanya,ispanya için V20A güncellemesi alan varmı aramızda merak ettim tr güncellemesi ne zaman gelicek diyeceğimde 3 mart diye söylentiler var. Benimkiside stock rom olarak SINGAPORE 10f stock rom var. Güncelleme gelecegi zaman sanırım hepsine aynı anda gelmiyor.
yok hepsine farklı zamanda geliyo ama sabretmek lazım, sonuçta yaptılar artık dağıtıcaklar :) sakin olun yani :)

NecronomicoN

Profesör
Reaksiyon puanı
12
fransa, almanya gibi romlardan çok memnunm değil millet. gereksiz bir çok operatör programı varmış ve sanırım fransa romundakilerde bluetooth yüzünden aşarı pil kaybı yaşanıyormuş. europe open sürümü henüz yayınlanamadı hayret. yayınlandığı zaman flashlayabilirim, onu bekliyoruz şimdilik. ama bir iki gün içersinde her yerinki çıkar sanırım. bu durumda güncel durum; italya, ispanya, fransa, ingiltere, amerika ve almanya'da kitkat güncellemesi dağıtıldı.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G2de bana smartworld kurulu geldi. Klavye tema telefon tema yazi sekilleri filan indirdim valla en guzel yani bu olsa gerek özelleştirme yapmışlar