LG G2 Kullanıcıları Kulübü

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Arkadaşlar yeniyim bu konu hakkında kusura bakmayın. Bir kaç makale okudum ısınma problemi ile ilgili daha oyun oynamadım gerçi ama çoğu kişiler 10g güncellemesine geçin ısınma problemi ortadan kalkacağını belirtmişler. Kısaca açıklayacak olan var mı? Şimdi o kadar çok konu var ki bu konu hakkında konu açılmışsa kusura bakmayın benim "10f" bu güncelleme iyi midir?

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
Evet ısınma problemi var. Oyun oynadığın zaman işlemcilere fazla yük biniyor o yüzden ısınma birazcık fazla hissediliyor. Güncelleme ile düzeleceğini sanmıyorum.

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Evet ısınma problemi var. Oyun oynadığın zaman işlemcilere fazla yük biniyor o yüzden ısınma birazcık fazla hissediliyor. Güncelleme ile düzeleceğini sanmıyorum.

Bu konu hakkında hem fikiriz benim takıldığım konu ısınma problemi olan kişilerin önerileri 10a kullanıyorsunuz işte efendim 10g ye geçin filan sanırım fark ediyor diye düşünüyorum şimdi bende benim sürüme baktım 10f pekte bilgim yok umarım aramızdan birisi dahada bu konuyu aydınlatacağını düşünüyorum.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bu konu hakkında hem fikiriz benim takıldığım konu ısınma problemi olan kişilerin önerileri 10a kullanıyorsunuz işte efendim 10g ye geçin filan sanırım fark ediyor diye düşünüyorum şimdi bende benim sürüme baktım 10f pekte bilgim yok umarım aramızdan birisi dahada bu konuyu aydınlatacağını düşünüyorum.

arkadaslar bence 10c ye gecin, bende oyle ısınma falan olmuyo,oyun oynadignda da normal, yazilimda bir hata varsa cok isinir tabi

smt_1907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Benim 10c sanirm gerci pek oyun oynadigimda yok isinma yasamadim 1 haftadr :)

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ekranda titreme video sesi kotu filansa ve isinma varsa 10g ye filan gecmeleri onerilmis bende bi problem yok suan icin diger arkadaslarda soylediklerim varsa bilginze

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
tamam saol teli alalı 1 hafta oldu şarjı denildiği gibi gitmiyor :( bendemi sorun yoksa abartılıyormu

bence sorun sizde, cunku benim bile cok uzun gidiyor, her saniye kurcalamama ragmen rahatca 1 gun gidiyor ve parlaklik hep 100% .sarj aliskanliklarindan telfonun isinmalarindan, kullanimindan bahset de fikir yurutelim

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bence g2 nasil sarj edilir konusu acilmali dimi arkadas bu konuyu bastan oku butun sorunlarini cozeceksin emin ol

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Her soruna ait bir konu acilmali. Veya index yapilmali. Yeni alan arkadaslar magdur oluyor.
Destek veririm bende size.

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Her soruna ait bir konu acilmali. Veya index yapilmali. Yeni alan arkadaslar magdur oluyor.
Destek veririm bende size.

G2 ile ilgili bilinmesi gereken tum sorunlari bulmak lazim, mesela coklu sms sorunu.var, root varken ota almamak gerekir, pili cok sarjda birakmamaliyiz faln tum sorunlari arastirmak lazim, ben sorunlari yaratirim ama yeterince yaratamam :D buyuzden sorunlar uzerine birisi bizi.bulsun mesaj fln atsn :)) az da olsa yardim.ederim ben :D

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bende telefonu yeni aldım 32 gb Ancak usb hata ayıklama modu nereden açılıyor bir türlü bulamadım lütfen yardım edermisiniz :(

murat0671

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bugün ni video izledim G2yi 4.2 ve 4.4 sürümü ile karsilastirmislar bildiğin hızlanmış 4.4 lu G2. Güncelleme önemli değildi benim için ama sabırsızlanıyorum gelmesi için

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Bugün ni video izledim G2yi 4.2 ve 4.4 sürümü ile karsilastirmislar bildiğin hızlanmış 4.4 lu G2. Güncelleme önemli değildi benim için ama sabırsızlanıyorum gelmesi için

okadar hızlanmaya ihtiyacımız yok aslında :D arayüz olarak pek değişmiyo zaten :D sadece birkaç milisaniye hızlanıyo onu da zaten fark etmiyoruz biz :D

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Ellerinden gelenin en iyisini yapmaya calismalari kullanicilara onem verdigi gostergesi inanirmisiniz samsung bu konuda cok kotu..

PrestigeMan

Profesör
Reaksiyon puanı
157
Haklisin dusundum diger modeli yazsam mi diye en son modelleri.. g2 kral cidden..

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
hiç sorma elime aldım dedim iki müzik dinliyim tam açıyordum ki sol kısım sandelyeye çarptı şimdi bass vururken hafif bir patlamış hoparlör sesi gelio ama hafif :D

kulaklığın içindeki hoparlorü tutan yapışkan kavlamıştır onun sesidir :D titreşime dayanamadıgı için etrafa çarpıyodur :P

by_slmz

Profesör
Reaksiyon puanı
2
kulaklığın içindeki hoparlorü tutan yapışkan kavlamıştır onun sesidir :D titreşime dayanamadıgı için etrafa çarpıyodur :P
olabilir parlak kısım çarptı zaten sırt üstü yani o zman bi sıkıntı yok diyosun ölemi çünkü bass sesini iyi alıyorum diğer seslerdede bi sıkıntı yok tiz felan

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
olabilir parlak kısım çarptı zaten sırt üstü yani o zman bi sıkıntı yok diyosun ölemi çünkü bass sesini iyi alıyorum diğer seslerdede bi sıkıntı yok tiz felan

yok yok :D sesler düzgünse bişi olmaz :) o kulaklıgın titreşime karşı verdiği tepki :))

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşalar merhaba! Kısmetse anneme yeni telefon alacağız. Samsung Note 3 veya S4 (S4 bende var o yüzden note olur herhalde), xperia z1 ya da G2 önerdim ben. Note 3 güzel zaten arkası deri meri beyazı şık bir telefon, Xperia Z1 güçlü müçlü ama hiç özellik yok ve arayüzü hiç hoşumuza gitmedi, ben de soluğu bir de G2'de alayım dedim. Nasıldır G2 bataryası, performansı ve ekranı bakımından. Şahsen ben oled ekran hastasıyım ama G2'deki lcd de çok hoşuma gitmişti. Bir de bu cihazın gizli özellikleri var mıdır yani ne bileyim hareketler falan? Şimdiden teşekkürler.