LG Modelleri İçin Root Konuları

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
l7 root atamiyorum yardım

Optimus L7 Root İçin Program

ŞARTLAR:
- USB hata ayıklama AÇIK
- Telefon PC Yazılımı modunda bağlı;
- Usb sürücüleri: http://www.lg.com üzerine

: Bunu yapmak için nasıl
1. Ekli dosya ayıkla;
2. Klasörde "What you desire!" "runme.bat" çalıştırın ve adımları izleyin.
3. Enjoy!

Ben AÇIK AVRUPA üzerinde test ettik: V10 A, C, I.
Ilk kez işe yaramazsa, sürücülerini yeniden ve telefon yeniden başlatın.

Alıntı : XDA

Çeviri = Google translate

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkadaşlar LG Optimus L9 P760'a nasıl root atabilirim. Birde root attıktan sonra rom yüklemek istiyorum. Nasıl yapılacağını bilen varsa yardımcı olabilir mi?

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Sanırım l9 un root olayından muzdarip insanlar var iyi bir anlatım güzel olur aslında..

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Müsait olunca bende bakayım şuna Özellikle L9 birde Optimus G için

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Hiç sorma kardeşim yaa. Dünya kadar forum dolaştım ama bir allahın kulu (türk forum sayfaları) doğru düzgün anlatamamış. XDA'da var ama malum dil farkındalığı bitiriyor işi. Telefon için rom var root yok :( REDFOKS ustam sana zamet olmazsa bi yardımcı olsan?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya L3 II silver için var mı L3ün bir üstü yani lütfen

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
G2 için root çıktı mı? Daha telefonu almadan root işlemlerini araştırmaya başladım. 32GB'ını alıcam onu da bir türlü getirmediler. Kasım dediler bakalım bekliyoruz.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
s3 mınıde root denemem olmustu ama telefon acılmadı bı daha daha sonra rus sıtesınden root dosyası buldum onu yukledım oda root etmedı telefonun teması degıstı acayıp oyunlar geldı aterivari oyunlar türkçe dil gitti google playdan turkce dıl ındırdım vs vs ... sımdı elımde lg g2 var rootlamak konusunda kararsızım.

alihsyin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkdaşlar g2ye root atıp radyo eklemeyi düşünüyorumda garantiden çıkar mı bide nasıl yapılıyor yardımcı olursanız

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Arkdaşlar g2ye root atıp radyo eklemeyi düşünüyorumda garantiden çıkar mı bide nasıl yapılıyor yardımcı olursanız

Root işlemi kesin olarak cihazınızı garanti dışı bırakır. Bu riski göze alıp yine de yapmak istiyorsanız foruma da ilgili konuyu bulabilirsiniz.

serhat_1379

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Root işlemi kesin olarak cihazınızı garanti dışı bırakır. Bu riski göze alıp yine de yapmak istiyorsanız foruma da ilgili konuyu bulabilirsiniz.

peki garantilik bişey oldu kırılma dökülme haricinde mesela roottan sonra telefon hiç açılmıyo mesela servis yapıyormu gene. çünkü bazıları rootluyken servise vermiş serviş sorunları çözmüş diye duydum.

realdgnc

Doçent
Reaksiyon puanı
7
peki garantilik bişey oldu kırılma dökülme haricinde mesela roottan sonra telefon hiç açılmıyo mesela servis yapıyormu gene. çünkü bazıları rootluyken servise vermiş serviş sorunları çözmüş diye duydum.
Sorunu çözer ama muhtemelen ek ücret talep edeceklerdir.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Servisler root işlemlerine bakmıyorlar genelde. Telefon açılmıyorsa hemen bağlayıp format atıp bırakıyorlar.
G2'de root yapınca garanti sıkıntısı olmuyor. Orjinal yazılım attığınızda root siliniyor tamamen. Sayaç da olmadığı için iz kalmıyor.

sbyko

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sanırım l9 un root olayından muzdarip insanlar var iyi bir anlatım güzel olur aslında..

Benim telefonumda LG L5 II bu model içinde çözüm bulabilirmisiniz root konusunda LG L5 için var L5 II için yok :/ çok araştırdım ama hiç sonuç yok.

jetensar

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Beyler ben telefonuma root yapdım sesi yükselttim dosyayı yedekledim unuttum bu dosyayı ve hard reset attım telefonu 3 saat kullandım radyo dinledim telefonu kitleyip kenara koydum birdaha telefonu acamadım sarj da olmuyor ısık yanmıyor telefon gitti ne yapabilirim telefonun hiçbir ayarıyla oynamadım bu ses dosyası da kayboldu ne yapabilirim

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
Beyler ben telefonuma root yapdım sesi yükselttim dosyayı yedekledim unuttum bu dosyayı ve hard reset attım telefonu 3 saat kullandım radyo dinledim telefonu kitleyip kenara koydum birdaha telefonu acamadım sarj da olmuyor ısık yanmıyor telefon gitti ne yapabilirim telefonun hiçbir ayarıyla oynamadım bu ses dosyası da kayboldu ne yapabilirim

download moda almayi denedin mi?

OxyGEN

Profesör
Reaksiyon puanı
20
s3 mınıde root denemem olmustu ama telefon acılmadı bı daha daha sonra rus sıtesınden root dosyası buldum onu yukledım oda root etmedı telefonun teması degıstı acayıp oyunlar geldı aterivari oyunlar türkçe dil gitti google playdan turkce dıl ındırdım vs vs ... sımdı elımde lg g2 var rootlamak konusunda kararsızım.

sn cok yormuşsun s3 mini de, framaroot yazsaydin gorurdu işini, g2 rootsuz iyi olmuyo, ayrica g2 de sikinti cikmaz onun gibi

criptomn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Forumda yeniyim LG Optimus l7 ii (p713tr) model telefona sahibim.Telefonuma uygun root, unroot ve orgınal firmwareleri araştırdım ama daha öncesinde bu konulara aşina olmadığım için sizlere sormak istedim.Sizlerden 3 konuda yardım istiyorum.

1.Telefon modelime uygun root işleminin nasıl yapıldığı?
2.Telefonumun garantiye gitmesi durumunda unrootun nasıl yapıldığını?(unroot işlemi garanti kapsamını geri getiriyormu?)
3.Bir sorun olması durumunda telefonumu satın aldığım günki şekilde nasıl bir daha yapılandıracağımı(Orginal Firmware sürümünü nasıl geri yükleyeceğimi?

Telefon modelime ait yazılım bilgileri :http://prntscr.com/3fxfo2
Şimdiden teşekkür ederim iyi forumlar.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
Konuya LG G3 root yapma konusu eklenmiştir.

Vikings

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
91
LG G3 root yapma yeni yöntem eklenmiştir.

gogo42

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Amerikadan aldığım lg g3 F400S modeli cihazimda ayarlardan baktigim zaman program versiyonunda F400S10k yazıyor. Yani cihaz kore versiyonu. Cihazda birçok korece program var. Tr ye uygun olmayan pro lar var. Uzaktan kumanda bile uyum sağlamıyor. Bu cihazıma Tr versiyonu yüklemem mümkün mü? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

ozgeremre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
lg g2 mini root nasıl yapılır acil yardımlarınızı bekliyorım towelroot olmuyor.