LG G2 Kullanıcıları Kulübü

A.canal

Profesör
Reaksiyon puanı
2
O boşluk tuşu değil, boşluk tuşunun yanındaki tuşlar değil mi hocam?
egahezud.jpg

Sayilarin ustunde bosluk tusuna bastigimda bir sekme daha aciliyordu onda da noktalama isaretleri oluyordu.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
en önemlisi ise benim açımdan memnuniyet 2.cisi ise fps ürünü olması ben note 3 de kullandım s3 de s4 de
şu zamana kadar gözlemlediğim kadarı ile kullandığım cihazlar için konuşuyorum
sadece ve sadece fiyat etiketine göre hakkını fazlasıyla veren tek cihaz amiral gemileri arasında LG G2
2. orta seviye cihaz ise kullanış ve donanım olarak fps adına layık olan GM Discovery dir.

Discovery i kullanicilar on yargiyla bakiyor bence. Fiyat ve performans gercekten takdir edilesi. "ama general mobile ne lan?" diyorlar.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
en önemlisi ise benim açımdan memnuniyet 2.cisi ise fps ürünü olması ben note 3 de kullandım s3 de s4 de
şu zamana kadar gözlemlediğim kadarı ile kullandığım cihazlar için konuşuyorum
sadece ve sadece fiyat etiketine göre hakkını fazlasıyla veren tek cihaz amiral gemileri arasında LG G2
2. orta seviye cihaz ise kullanış ve donanım olarak fps adına layık olan GM Discovery dir.

Anladık gençler G2 süper :)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
konu lg g2 kullanıcı kulubu konuyu kaydırmak ıstemıyorum ama değinmeden edemem

şunu da eklemek istiyorum beni kimse yanlış tanımasın
ben sadece insanlara gözlemlediğimi kendi bakış açımdan objektif olarak aktarmaya çalışıyorum.

Geçmişe gider isek tek gerçek cihaz vardır fiyatı uçuk kaçık olabilir ama o zamanın özellikleri ile nice amiral gemisinin içinden geçen Apple iPhone 4s dir. son 2013 ve 2014 yılı hariçtir arkadaşlar

Neden 4s abi ya derseniz diğer yazılımsal cihazların daha fazla donanıma sahip olarak yapamadığını zamanında

Apple 4s ile yapıp harikalar yarattı kimse inkar edemez

ama günümüz çeyreğinde ise olması gereken fiyat etiketinde İos'un Stabilitesini Yakalamış Cihaz LG G2 dir .
Kim Ne Derse Desin Fazlası Vardır Eksiği Yoktur.
Esen Kalın :')

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Stabilite konusunda ios u tek gecerim. Bir Android kullanicisi olarak.

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
konu lg g2 kullanıcı kulubu konuyu kaydırmak ıstemıyorum ama değinmeden edemem

şunu da eklemek istiyorum beni kimse yanlış tanımasın
ben sadece insanlara gözlemlediğimi kendi bakış açımdan objektif olarak aktarmaya çalışıyorum.

Geçmişe gider isek tek gerçek cihaz vardır fiyatı uçuk kaçık olabilir ama o zamanın özellikleri ile nice amiral gemisinin içinden geçen Apple iPhone 4s dir. son 2013 ve 2014 yılı hariçtir arkadaşlar

Neden 4s abi ya derseniz diğer yazılımsal cihazların daha fazla donanıma sahip olarak yapamadığını zamanında

Apple 4s ile yapıp harikalar yarattı kimse inkar edemez

ama günümüz çeyreğinde ise olması gereken fiyat etiketinde İos'un Stabilitesini Yakalamış Cihaz LG G2 dir .
Kim Ne Derse Desin Fazlası Vardır Eksiği Yoktur.
Esen Kalın :')

Zaten Apple'ın gücünü kimse inkar edemez. Kamerası da öyle. Kesinlikle hakkını tam veren cihazlar. Ama işte sırf işletim sisteminin o kısıtlayıcı zihniyeti yüzünden kullanmıyorum. Bir de firmanın güncellemeyle birlikte yeni cihazları mecbur kılması nefret ettiriyor.

SuperMod

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Zaten Apple'ın gücünü kimse inkar edemez. Kamerası da öyle. Kesinlikle hakkını tam veren cihazlar. Ama işte sırf işletim sisteminin o kısıtlayıcı zihniyeti yüzünden kullanmıyorum. Bir de firmanın güncellemeyle birlikte yeni cihazları mecbur kılması nefret ettiriyor.

Zaten kullanicisi kitlesi android cihazlarindan fazla oldugu icin senin dedigin mecburiyet konusunda sıkıntı yasamiyorlar. Bu riski goze aliyorlar.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Evet güncelleme konusu öyle fakat kusursuz firma kalmadı :) Yani iOS kısıtlayıcı ama bahsettiğim nedenler yüzünden benim tercihim hala iOS.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Discovery i kullanicilar on yargiyla bakiyor bence. Fiyat ve performans gercekten takdir edilesi. "ama general mobile ne lan?" diyorlar.
kardeşim ben cihazımı sattım belirli nedenlerden dolayı onun için konu uzamasın
hali hazırda elimde cihazda yok şutlarlar valla :D 90 a Gol Oluruz :)

Firmaların isimlerine takılmak saçma olur
neden dersen Dünya Devinin İsmine Bak Apple = Elma Değil mi ?
Bitti Yani Dahası Yok :)

bu değindiğin konu çok can alıcı bir konu aslında :)
neden dersen insanlar androidli cihazlarını oc root rom olaylarını
yapmak için can atardı :)
bir kaç tane daha extra özellik ekleyeyim derdi şimdi geçmişten günümüze bakıyorum
lg bu konuda çok şanslı insanlar root ettiğinde hangi extra yazımları kullanıyor var olan cihazlarına neler ekliyor diye uzun araştırmalar ve uğraşlar sonucunda liste çıkartıp bunu G2 ye ekliyor :)
insanları root etme derdinden değilde root ile uğraşma durumundan kurtarıp tam aranılan cihaz yapıyor :)

apple konusunda ise aslında kişisel bakış açısı kimi insan arabalarda olduğu gibi orjinal sever ya :)
apple de zaten orjinal haliyle gayet şık ve sade dahası yok benim için diyor :)
kıssadan hisse aranılan kan kimileri için :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=383324]AppleiPhone5s[/MENTION]

G2 konusunda haklısın bak. Çok fazla kişiselleştirme sunmuşlar kullanıcılar telefonu aldığı ilk 2-3 gün zaten tüm ayarlara bakmak denemekle geçirirler :)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@AppleiPhone5s

G2 konusunda haklısın bak. Çok fazla kişiselleştirme sunmuşlar kullanıcılar telefonu aldığı ilk 2-3 gün zaten tüm ayarlara bakmak denemekle geçirirler :)
ben o kadar çok uğraşmadım Turkerım :)
zaten hali hazırda konular vardı g2 için :D
almadan önce çok okudum çok araştırdım :) yani konuya vakıf olaraktan cihaza sahip oldum :D [MENTION=374275]Bloother[/MENTION] Kardeşimizin ve diğer g2 kullanan arkadaşlar gördüğü beğendiği insanların bilmediği ve bildiği özelliklri su yüzüne çıkartan konular açmışlar oralara göz gezdirirken kullanmış kadar olmuştum :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
ben o kadar çok uğraşmadım Turkerım :)
zaten hali hazırda konular vardı g2 için :D
almadan önce çok okudum çok araştırdım :) yani konuya vakıf olaraktan cihaza sahip oldum :D @Bloother Kardeşimizin ve diğer g2 kullanan arkadaşlar gördüğü beğendiği insanların bilmediği ve bildiği özelliklri su yüzüne çıkartan konular açmışlar oralara göz gezdirirken kullanmış kadar olmuştum :)

İyi yapmışsın almadan kurcalamadan bitirmişsin işi memnunda kalmışsın :)

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=365554]TURKER[/MENTION] sana her zaman dedim gerek facebook adresimde gerek normal yaşantıda gerekse forumda
5s Almadan önce G2 Kullanmaya bak artık arada dağlar kadar fark olmadığına şahit ol dedim .
şuan senin için çok can alıcı noktaya değineceğim
5s kullanırken parmak izi okuyucusun ilk zamanlarda on numara 5 yıldız ama sonradan hantallaştığını aynı parmağı okuyamadığını söylemişmiydim ?
söylemedim çünkü kırılmanı cihazdan soğumanı istemedim ama sana her zaman şunu da söyledim

bunu sende biliyorsun al Appleni kullan görürsün dedim:)

ha bugüne bakarsak çoğu cihazda aynı problemler olabilir hiç bir cihaz 4 4lük değildir.

araştır sor soruştur bir zaman sonra parmak okuma olayında hantallaşıyor vede zaten zamanla sıkılıp kapatıyorsun bile bu özelliği.
bazı şeyler bir yerden sonra markaya kaçıyor kardeşim sen bilinçli insansın kaçırma farkında ol.

ya sen ne diyorsun dersen araştır sor ama dürüst olarak fanboyluk yapmayan Apple kullananlara sor.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
@TURKER sana her zaman dedim gerek facebook adresimde gerek normal yaşantıda gerekse forumda
5s Almadan önce G2 Kullanmaya bak artık arada dağlar kadar fark olmadığına şahit ol dedim .
şuan senin için çok can alıcı noktaya değineceğim
5s kullanırken parmak izi okuyucusun ilk zamanlarda on numara 5 yıldız ama sonradan hantallaştığını aynı parmağı okuyamadığını söylemişmiydim ?
söylemedim çünkü kırılmanı cihazdan soğumanı istemedim ama sana her zaman şunu da söyledim

bunu sende biliyorsun al Appleni kullan görürsün dedim:)

ha bugüne bakarsak çoğu cihazda aynı problemler olabilir hiç bir cihaz 4 4lük değildir.

araştır sor soruştur bir zaman sonra parmak okuma olayında hantallaşıyor vede zaten zamanla sıkılıp kapatıyorsun bile bu özelliği.
bazı şeyler bir yerden sonra markaya kaçıyor kardeşim sen bilinçli insansın kaçırma farkında ol.

ya sen ne diyorsun dersen araştır sor ama dürüst olarak fanboyluk yapmayan Apple kullananlara sor.
iphone' a lanet ettin dostum bildiğin yaşasın android özgürlüğü :lol:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Yok sana yalan söylüyosun fanboy sun felan alakası bile yok çok konuştuk biz seninle söylediklerini her zaman dikkate aldım hala alıyorumda ama parmak izi olayı dediğin gibiyse kötüymüş ya ama Android den o kadar soğudumki bilemezsin o yüzden 5S alıcam diyorum.

Don't Be Normal

Asistan
Reaksiyon puanı
0
[MENTION=383050]kocaman1321[/MENTION]
yanlış algılanmasın arkadaşlar diğer özellikler ile gerçekten çok şık ve karizma cihaz Apple
ama şuan gerçekleri konuşmak gerek bana kimse reklam yap diye para vermiyor :)
yada al bu markayı yerden yere vur diye ben sadece kendi bakış açımdan olumlu olumsuz
hangi cihaz neler yapabiliyor neler sunabiliyor bunları aktardım

parmak izi okuyucusu olayına tahminimce tüm apple iphone 5s kullanan arkadaşlar şahit olmuştur .
ben sana 5s alma demiyorum :) yaşadıklarından ötürü android sana hiç sıcak ılımlı gelmiyor haklısında e düne kadar bende dandroid diyordum :) sen biliyosun 4s ile kıyaslıyorduk 2 gb ram olan cihazın arayuzu takılıyor rehber 2 3 sanıye gec acıyor diyorduk :)

ama işte işin aslı firmaların android yazılımına ekledikleri ile alakalıymış :)

genede al kardeşim kullan kafadan 2 3 yıl götürür 5s
ama sabır et çıksın yeni nesil onlardan al artık 1 gigabayt ram ios için dahi olsa ileriye dönük yetersiz kalıcak.

bu konuyu farklı başlıklar altında değerlendirip tartışalım
bildiklerimizi ekleyelim eteğimizdeki taşları ortaya serelim :) hatta bunun için konu bile açarız yeterki gönüller bir olsun esen kalın arkadaşlar :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11

Evet biliyorum dandroid i :) ama yenil nesil bi çıkıcak iPhone 6 iOS 8 Fiyat +2500 ona kim o kadar para vericek beklicek? Benim için bu 0 ihtimal. Yani her ne olursa olsun korkuyorum Android den LG den aklımda hala 5S var ama seninde vurguladığın gibi şarj konusunda yani 5S olmasa G2 alırdım ekranda 1.2 inç büyük olur oda iyi olurdu. Ben 5S te kararlıyım ya marka da benim için bi etken.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ip5s ekranı sıkıntı ya s3e alışmışım oyuncak gibi geliyi :) oyunlarda filan parmaklar birbirine giri :mrgreen:

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
ip5 kullanan arkadaşlarımda parlaklık hep 0 elime aldığımda direk parlaklık açiym :) g2 şarj konusunda çok iyi diyolar ama z1c al bence :4:

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@AppleiPhone5s

Evet biliyorum dandroid i :) ama yenil nesil bi çıkıcak iPhone 6 iOS 8 Fiyat +2500 ona kim o kadar para vericek beklicek? Benim için bu 0 ihtimal. Yani her ne olursa olsun korkuyorum Android den LG den aklımda hala 5S var ama seninde vurguladığın gibi şarj konusunda yani 5S olmasa G2 alırdım ekranda 1.2 inç büyük olur oda iyi olurdu. Ben 5S te kararlıyım ya marka da benim için bi etken.

Konunuza katılamıycam ama birsey dikkatımı cekti Resmi satıslar basladıgında herzaman yeni iphone ların (16 gb) fiyatı 2099 tl olur asla resmı satıslarda 2500 3000 gibi sacma rakamlar görülmez...
LG G2 dende korkmana gerek yok LG Açıklama yaptı Android 4.4 Mart Ayında gelicek diye...

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostlar lg'den tavuklu g2 reklamı videosunu izledikten sonra telefonu almaya kesin karar verdim. Alalı 1 aya yakın olacak kurcalamaktan yeni bir zımbırtsını öğrenmekten unutmuşum kamerade o mod hangisi yahu?

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
dostlar lg'den tavuklu g2 reklamı videosunu izledikten sonra telefonu almaya kesin karar verdim. Alalı 1 aya yakın olacak kurcalamaktan yeni bir zımbırtsını öğrenmekten unutmuşum kamerade o mod hangisi yahu?

Hangi mod? Ben o reklamı izlemedim.

yigott

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ip5 kullanan arkadaşlarımda parlaklık hep 0 elime aldığımda direk parlaklık açiym :) g2 şarj konusunda çok iyi diyolar ama z1c al bence :4:

G2 Kullanıyorum ve telefona nekadar yuklenırsen yuklen 1 günü cıkarıyor sadece asırı ama cok asırı oyun oynaman lazım o pili 1 gun icinde bitirmen icin...Sonucta 3000MAH SIO+ Pil var.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Konunuza katılamıycam ama birsey dikkatımı cekti Resmi satıslar basladıgında herzaman yeni iphone ların (16 gb) fiyatı 2099 tl olur asla resmı satıslarda 2500 3000 gibi sacma rakamlar görülmez...
LG G2 dende korkmana gerek yok LG Açıklama yaptı Android 4.4 Mart Ayında gelicek diye...

Hahah :) yanlış anlaşılma olmuş ben onu rastgele söyledim 2099 gibi bir fiyata gelmesi imkansız üstüne o kadar beklemek benim için daha imkansız. LG den korkmak derken 2 yıl sonraki halini merak etmemden :) yoksa biliyorum 4.3 yerine 4.4 verilicek geç kaldı ama geç olsun güç olmasın.

bpekoz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hangi mod? Ben o reklamı izlemedim.
abi mercedesle jaguar atışmasını izlerken önerilenlerde çıktı sonuna kadar o reklamı izleyince yohhh ebenin ..... artık dedik arkadaşlarla, ama kamerada şettiremedim bi arkadaş da söyledi o özelliğin olduğunu

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
abi mercedesle jaguar atışmasını izlerken önerilenlerde çıktı sonuna kadar o reklamı izleyince yohhh ebenin ..... artık dedik arkadaşlarla, ama kamerada şettiremedim bi arkadaş da söyledi o özelliğin olduğunu
süper açıkladın dostum:thumbup1: onu sen bi şettirt :)