ProRat`
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 11
körmüyüm ben şimdi çekilmiş fotoğraflara bakıyorum 5s bana göre önde.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
banada öyle geliyor.
Gece çekimlerine bi' bak istersen.
körmüyüm ben şimdi çekilmiş fotoğraflara bakıyorum 5s bana göre önde.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
banada öyle geliyor.
Gece çekimlerine bi' bak istersen.
şimdi seninle beraber şuna bir açıklık getirelim bence bu piyasada gece çekimi iyi yapan hiç bir telefon yok.nerde çok ışık ve fotoğraftan çekmeyi iyi bilirsen orda güzel bir sonuç çıkar.Gece çekimlerine bi' bak istersen.
şimdi seninle beraber şuna bir açıklık getirelim bence bu piyasada gece çekimi iyi yapan hiç bir telefon yok.nerde çok ışık ve fotoğraftan çekmeyi iyi bilirsen orda güzel bir sonuş çıkar.
Farkında mısınız bilmiyorum ama iPhone, Lumia'a özeniyor![]()
Yanlış anlama ben ekstra özelliklerini söyledim sen 3ünüde dene hangisi hoşuna giderse onda karar kıl.bırak abicim ya sözde suya ve toza dayanıklı.sanki daha çok toz çekiyor.bunu yeni fark ettim.ayrıca çok büyük bir telefon.suya dayanıklı olduğundan ses performansı da kötü.açıkçası artık onu düşünmüyorum.
Eğer durumun iyise z1 al ama bana göre 2000 çok meselaSony Xperia Z1 mi İphone 5s mi Lg G2 mi ?
Usta senin verdiğin yorumlara bile bakmak istemiyorum KORKUYORUMnedenini sorarsanYanlış anlama ben ekstra özelliklerini söyledim sen 3ünüde dene hangisi hoşuna giderse onda karar kıl.
La sen hala telefon almadınmıKardeşim LG G2 gayet iyi bir telefon bende 32 GB lık veriyonunu almayı düşünüyorum.
Bir tek malzeme kalitesi kötü diğer yönlerden çok iyi bir telefon yazılımsal olarak LG bu sorunu çözecektir LG G2 ye güncelleme geleceğinden eminim.
Şöyle bahsedeyim tasarım olarak iPhone 5S çok şık bir telefon ama pahalı aynı şekilde Z1 oda iyi bir telefon ama tasarımı biraz kaba geldi oda pahalı LG G2 nin sıfır çerçevesi hoşuma gitti plastik kapak hariç güzel bir telefon yorumlara baktığım kadarıyla Z1 den hoşlanmamışsın bütçen 5S i almaya yetiyorsa 5S al ama yetmiyorsa LG G2 alabilirsin ki G2 5S den 2 kat fazla ram e sahip ve işlemcisi tartışmasız daha iyi ve 5S çift çekirdekliyken G2 dört çekirdeklidir.
Kısaca LG G2 nin tasarımı hoşuma gitmedi benim için sağlamlık tasarım çok ön planda diyorsan ve bütçen yetiyorsa 5S. Eğer bütçem yetmiyor diyorsan ve Z1 dende hoşlanmadığına göre tartışmasız LG G2 derim.
la sen nerenle anlıyon sen http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/336923-1100-tl-limitli-telefon-tavsiyesi-acil.html konu açmışın eylülden beri. sana düzgünce sordum sen hala tel almadınmı diye DÜZGÜN ANLA
la sen nerenle anlıyon sen http://forum.shiftdelete.net/telefon-tavsiyeleri/336923-1100-tl-limitli-telefon-tavsiyesi-acil.html konu açmışın eylülden beri. sana düzgünce sordum sen hala tel almadınmı diye DÜZGÜN ANLAakıllı ol
Off kardeşim iyi akşamlar sana haydi.
Bugün iPhone 5s alacaktın? Aldın mı yoksa G2 alsam mı diye düşünüyor musun yine?![]()
3 ay oldu sıkıntı yok G2'de.![]()
Yok yokYanlış anladın 5S alıcam 2 yıl sonra kasma olmayacak G2 alıcam 2 yıl sonra kasma olucak bende bu durumdan memnun olmayacağım tabi. Suç G2 nin değil Android in. 5S i almamdaki en büyük etken bu en ufak takılma yaşamıcam
![]()
3 ay oldu sıkıntı yok G2'de.![]()
5s'te de bu garantin yok. Örn: 4, 4s =)
dostum babama geçen sene iphone 4 aldık aman almaz olaydık acayip yavaş ve telefon boşa yakn borsa gazate uygulamaları filan yüklü güncelleyelim geçer dedik 7.0.4 yükledk gene aynıAnlamadım ama neyse![]()
dostum babama geçen sene iphone 4 aldık aman almaz olaydık acayip yavaş ve telefon boşa yakn borsa gazate uygulamaları filan yüklü güncelleyelim geçer dedik 7.0.4 yükledk gene aynı
4, 4s'in kasmasından bahsediyorum. 4s yine o kadar sorunlu değil ama 4 felaket.![]()
yok ben sadece stabilite de biyere kadar diyorum ip4 alacağımıza keşke 4s alaydık diyorum kendime 4sin durumu daha iyimiş.Kardeşim ben 5S ten bahsediyorum hem iPhone 4 çıkalı ne kadar süre geçti biliyomusun? İster istemez olmalı ama iOS 7.1 ile takılmalar giderilecek diyorlar oyun performansı değişmez ama.
yok ben sadece stabilite de biyere kadar diyorum ip4 alacağımıza keşke 4s alaydık diyorum kendime 4sin durumu daha iyimiş.
pek sanmıyorum ama inşallah düzelir 7.1 ile daha kötü olmasındaYani keşke onu alsaydınız fakar iOS 7.1 bi gelsinde sonra tekrar düşünürsünüz.