Sen olsan hangisini alırdın ?

Hangisini alırdın ?

• İphone 5s

Kullanılan: 32 39.5%
  • Lg G2

Kullanılan: 28 34.6%
  • Sony Xperia Z1

Kullanılan: 21 25.9%

• Kullanılan toplam oy
    81

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Gece çekimlerine bi' bak istersen.

Baskı yaptırırsan anlarsın çünkü önemli olan kısım baskıda nasıl çıktığı ama şu balkabaklı adam fotoğrafını aç 5s ezmiş gece çekimlerinde L1020 daha iyi çekmiş iki kameranında birbirine daha üstün yönleri var

defas59

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Gece çekimlerine bi' bak istersen.
şimdi seninle beraber şuna bir açıklık getirelim bence bu piyasada gece çekimi iyi yapan hiç bir telefon yok.nerde çok ışık ve fotoğraftan çekmeyi iyi bilirsen orda güzel bir sonuç çıkar.

ProRat`

Profesör
Reaksiyon puanı
11
şimdi seninle beraber şuna bir açıklık getirelim bence bu piyasada gece çekimi iyi yapan hiç bir telefon yok.nerde çok ışık ve fotoğraftan çekmeyi iyi bilirsen orda güzel bir sonuş çıkar.

Sana bunda katılıyorum. Çünkü telefonlarda koskocaman bir lens yok. Eğer telefonda daha iyi bir kamera istiyorsan, Qx100 alabilirsin.

Bir de şimdi şu var. Zoom yapınca ilk önce 8 MP mi bozulur? Yoksa 20 MP mi?

Tabii ki de 8 MP bozulur.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
1,5 yıl önce:
İşletim sistemi kavgasına girerdik
10 Ay önce:
Donanım kavgasına girerdik
Şimdi:
Kamera kavgasına giriyoruz
3 Ay sonra:
Telefonun USB çıkışının 3.0 destekleyip desteklememesi kavgasına gireceğiz
Bu teknoloji işte bu kadar kalleş

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Farkında mısınız bilmiyorum ama iPhone, Lumia'a özeniyor :P

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
iOS7 Tema animasyonu, uygulamaların simgeleri ve 5C'nin kasası. :P birebir değil sadece andırıyor. Yani çaktırmadan özenmişler. :D

CHeTHiN

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bırak abicim ya sözde suya ve toza dayanıklı.sanki daha çok toz çekiyor.bunu yeni fark ettim.ayrıca çok büyük bir telefon.suya dayanıklı olduğundan ses performansı da kötü.açıkçası artık onu düşünmüyorum.
Yanlış anlama ben ekstra özelliklerini söyledim sen 3ünüde dene hangisi hoşuna giderse onda karar kıl.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=374250]defas59[/MENTION]

Karar verdin mi kardeşim? :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlarında dediği gibi iOS üzerinde uğraşılırsa Androidden pek bir farkı kalmıyor ama ben farklı bir konuya değineceğim.

Bildiğiniz gibi G2 plastik, Z1 cam, 5S alüminyum kasalı. Şimdi şöyle bir soru sormalısın kendine ben bu cihazı ne kadar uzun kullanacam diye. Eğer senede 1 değiştirmeyi düşünürsen gözün kapalı G2 alabilirsin zaten senede bir değişeceği için kasasının pek önemi yok. 2 senedir bir düşünüyorsa Z1'i alabilirsin. Eğer 2 yada daha uzun süre kullanacaksan 5S bu zaman için biçilmiş kaftan. Ama bana sorarsan HTC One 2'yi beklemeni öneririm oda 5S gibi uzun süre gider hatta Custom ROM yüklenebileceğide düşünürsek 5S'ten daha uzun ömürlü diyebilirim.

Asdfghjkl12345

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sony Xperia Z1 mi İphone 5s mi Lg G2 mi ?
Eğer durumun iyise z1 al ama bana göre 2000 çok mesela
g2 de alırsan 2yıl kuulanamayacağını sana teyit edebilirim
daha stabil uzun süre kullanabileceğin nexus 5 var (google telefonu) yukarda yazdığın tellerden pek farkı yok
birtek kamera 8 m p oda iphonedada 8 mp dir yani bende tel alıcam g2 mi geri verdim nexus 5 alıcam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlış anlama ben ekstra özelliklerini söyledim sen 3ünüde dene hangisi hoşuna giderse onda karar kıl.
Usta senin verdiğin yorumlara bile bakmak istemiyorum KORKUYORUMnedenini sorarsan
LA O NE BİÇİM PROFİL RESMİ :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Kardeşim LG G2 gayet iyi bir telefon bende 32 GB lık veriyonunu almayı düşünüyorum.
Bir tek malzeme kalitesi kötü diğer yönlerden çok iyi bir telefon yazılımsal olarak LG bu sorunu çözecektir LG G2 ye güncelleme geleceğinden eminim.
Şöyle bahsedeyim tasarım olarak iPhone 5S çok şık bir telefon ama pahalı aynı şekilde Z1 oda iyi bir telefon ama tasarımı biraz kaba geldi oda pahalı LG G2 nin sıfır çerçevesi hoşuma gitti plastik kapak hariç güzel bir telefon yorumlara baktığım kadarıyla Z1 den hoşlanmamışsın bütçen 5S i almaya yetiyorsa 5S al ama yetmiyorsa LG G2 alabilirsin ki G2 5S den 2 kat fazla ram e sahip ve işlemcisi tartışmasız daha iyi ve 5S çift çekirdekliyken G2 dört çekirdeklidir.

Kısaca LG G2 nin tasarımı hoşuma gitmedi benim için sağlamlık tasarım çok ön planda diyorsan ve bütçen yetiyorsa 5S. Eğer bütçem yetmiyor diyorsan ve Z1 dende hoşlanmadığına göre tartışmasız LG G2 derim.
La sen hala telefon almadınmı :D

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
[MENTION=366078]hebunyasun[/MENTION]

Düzgün konuş kardeşim. Ne alakası var konu nerden bana döndü?

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
Bugün iPhone 5s alacaktın? Aldın mı yoksa G2 alsam mı diye düşünüyor musun yine? :p

Yok be :) Kararımı verdimde Vatanda 1999 TL ydi şu an 2099 TL bende 100 TL fark vermek istemedim 100 TL ye şarjlı kılıf alırım diye düşündüm tekrar iner 2000 e alırım anında. G2 alsam mı? Diye birşey demiyorum :) ama zamanında demiştim büyük ekran ve şarj yüzünden ama ilerde kasma olur bende deli olurum diye 5S demiştim :) Kararım kesin 2000 gördüğümde direk alıyorum.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
3 ay oldu sıkıntı yok G2'de. :D

Yok yok :) Yanlış anladın 5S alıcam 2 yıl sonra kasma olmayacak G2 alıcam 2 yıl sonra kasma olucak bende bu durumdan memnun olmayacağım tabi. Suç G2 nin değil Android in. 5S i almamdaki en büyük etken bu en ufak takılma yaşamıcam :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Yok yok :) Yanlış anladın 5S alıcam 2 yıl sonra kasma olmayacak G2 alıcam 2 yıl sonra kasma olucak bende bu durumdan memnun olmayacağım tabi. Suç G2 nin değil Android in. 5S i almamdaki en büyük etken bu en ufak takılma yaşamıcam :)

5s'te de bu garantin yok. Örn: 4, 4s =)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Anlamadım ama neyse :)
dostum babama geçen sene iphone 4 aldık aman almaz olaydık acayip yavaş ve telefon boşa yakn borsa gazate uygulamaları filan yüklü güncelleyelim geçer dedik 7.0.4 yükledk gene aynı

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
4, 4s'in kasmasından bahsediyorum. 4s yine o kadar sorunlu değil ama 4 felaket. :)

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
dostum babama geçen sene iphone 4 aldık aman almaz olaydık acayip yavaş ve telefon boşa yakn borsa gazate uygulamaları filan yüklü güncelleyelim geçer dedik 7.0.4 yükledk gene aynı

Kardeşim ben 5S ten bahsediyorum hem iPhone 4 çıkalı ne kadar süre geçti biliyomusun? İster istemez olmalı ama iOS 7.1 ile takılmalar giderilecek diyorlar oyun performansı değişmez ama.

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
4, 4s'in kasmasından bahsediyorum. 4s yine o kadar sorunlu değil ama 4 felaket. :)

Az önceki yazdığımı sende oku :) 4 çıkalı ne kadar oldu farkındamısınız? 4S tede kullanan arkadaşlarım var memnunlar. Bu durum bana çok saçma geliyor Android farklımı? iPhone 4 çıkalı ne kadar oldu ben bilmiyorum ama bakın bi sonra o süre zarfında piyasaya sürülen bir Android cihaz bakın bi karşılaştırın ondan sonra konuşalım :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Kardeşim ben 5S ten bahsediyorum hem iPhone 4 çıkalı ne kadar süre geçti biliyomusun? İster istemez olmalı ama iOS 7.1 ile takılmalar giderilecek diyorlar oyun performansı değişmez ama.
yok ben sadece stabilite de biyere kadar diyorum ip4 alacağımıza keşke 4s alaydık diyorum kendime 4sin durumu daha iyimiş.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Yani keşke onu alsaydınız fakar iOS 7.1 bi gelsinde sonra tekrar düşünürsünüz.
pek sanmıyorum ama inşallah düzelir 7.1 ile daha kötü olmasında :) iphone hep en son çıkardığı telefonlara optimize ediyo