3 ünün arasından 1 ini seçecek olsan ?ben olsam üçünüde alırdım
fazla büyükhtc one kullanıcı olarak ben olsam htc one max alırım
fiyat falan bir yana sence g2 mi daha iyi yoksa 5s mi ?Ben olsam g2 alırdım, bedava verseler 5s
sana şöyle söyliyeyim ben bu 3 telefondan birini alırsam en az 2 yıl kullanıcam.bi değişiklik yapar 3 ünüde almazdım. abi telefonu çok fazla büyütüyoruz bence. sonuçta herşeyini kulanmıyoruz hatta bazı özelliklerini bilmeden- kullanmadan satıp model değiştiriyoruz. günahtır
Üçüde güzel telefon ama genel özellikleri değerlendirdiğimizde Xperia Z1 ağır basıyor lg biraz eksikleri var 2014 yılında çıkaracağı amiral gemiyle fark yaratacaktır bu g2 prototip gibi birşey oldu fiyatı uygun özelliklerine nazaran.Şunu söleyim g2 nin kamera performansı aşağı kalıyor Z1>i5s>g2 şeklinde donanımsal olarak yakın olsalarda z1 gerek kamera gerek ön tarafındaki ekran dragon glass arka tarafta gorilla glass 3 suya toza karşı dayanıklı sağlam telefon alırsan pişman olmazsın.Sony Xperia Z1 mi İphone 5s mi Lg G2 mi ?
bırak abicim ya sözde suya ve toza dayanıklı.sanki daha çok toz çekiyor.bunu yeni fark ettim.ayrıca çok büyük bir telefon.suya dayanıklı olduğundan ses performansı da kötü.açıkçası artık onu düşünmüyorum.Üçüde güzel telefon ama genel özellikleri değerlendirdiğimizde Xperia Z1 ağır basıyor lg biraz eksikleri var 2014 yılında çıkaracağı amiral gemiyle fark yaratacaktır bu g2 prototip gibi birşey oldu fiyatı uygun özelliklerine nazaran.Şunu söleyim g2 nin kamera performansı aşağı kalıyor Z1>i5s>g2 şeklinde donanımsal olarak yakın olsalarda z1 gerek kamera gerek ön tarafındaki ekran dragon glass arka tarafta gorilla glass 3 suya toza karşı dayanıklı sağlam telefon alırsan pişman olmazsın.
Sen hâlâ almadın mı?Ben G2 alacağım. 32'lik bekliyorum. Teknosadan almamak için uğraşıyorum ama sanırım mecbur kalacağım. Teknolojiyi daima Vatan'dan alırım ama G2 satılmıyor.
Modemi garantiye vermiştim onu almaya gidince bakayım o zaman. Umarım vardır.Hayır sadece sitesinde satılmıyor.mağazaya gidip bakmanı öneririm.
5s fiyat olarak iyi geldi bence tabikide 5s
Sony Xperia Z1 mi İphone 5s mi Lg G2 mi ?
Z1 i artık düşünmüyorum çünkü büyük bir telefon birde fiyatını bence haketmiyor.ben z1 tercih ederdim
öyle de sonuçta birisi daha iyidir bunlar çok pahalı telefonlar almışken en iyisini almak istiyorum.kaldı ki sen şuan 3 markanında amiral gemisini alıyorsun hangisini alırsan al seni asla üzmez bide böyle bak olaya.
öyle de sonuçta birisi daha iyidir bunlar çok pahalı telefonlar almışken en iyisini almak istiyorum.