Sizce piyasanın en iyi telefonu hangisi?

ANKET

• İphone 5s

Kullanılan: 58 24.0%
  • Samsung Galaxy Note 3

Kullanılan: 62 25.6%
  • HTC one

Kullanılan: 28 11.6%
  • Sony Xperia z1

Kullanılan: 40 16.5%
  • LG G2

Kullanılan: 54 22.3%

• Kullanılan toplam oy
    242
Reaksiyon puanı
16,128
apple da çinde üretiyor omega diyosun ama şimdi sokaga çıksam omega desem ne o derler rolex desem herkes bilir. Omega dediğin marka swatc saat gurubuna aittir ikiside isviçre menşeiildir rolex te isviçre maliyeti düşürmek amaçlı bir çok marka çine kaydırır üretimlerini bilgi sahibi olmadan fikir sahibi oluyoruz biraz sanki

http://turksaat.net/forum/index.php
buraya bak burda detaylı bilgi var olay çin malı olası değil isviçre malı deyip çinde üretmesi ki zaten o saatlerin fiyatı itibari maliyeti düşünmesi gereksiz.

vfor

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Reaksiyon puanı
16,128
ben oralara baktım biliyorum yani bi firma çinde üretim yapıyor diye illa kalitesiz olacak diye birşey yok hangi markanın çinde fabrikası yok ki

kalitesi değil sorun imalatın büyük bir kısmı çinde olmasına karşın isviçre malı demesine gıcık olanlar çok halbuki hayallerinin saati rolex ama gıcık kapıyorlar.

GoByMe

Asistan
Reaksiyon puanı
21
en iyisi htc one maxx

Htc one max ve z ultra unutulmaya mahkum cihazlar gereksiz buyuk ve beklentinin altinda performansa sahipler. Ayrica butun bunlara istenilen o para o telefonlar benim gozumde bes para etmez tabii bu sahsi bir gorus

ismailyigit40

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şuanda piyasanın en iyi telefonu note 3..sonrasında z1 sonrasında g2 gelir..Türkiyede malesefki koreli sevgisi olduğu sürece bu böyle..onlar ise sizi okadar seviyoki note 2 ye uganda ile beraber sadece bize 4.3 güncellemesi vermedi..N9000Q modeli ile bize dandik olan note 3 ü layık gördü..Diğer ekürisi ise kendi 50 milyonluk ülkesine G2 nin değişir pilli harici kartlı versiyonunu çıkarttı bize yine dandiği kakaladı..Ama mağlesef üzülerek diyorumki bu firmaları biz böyle yaptık...

Cleet Hocama tamamen katılıyorum. Arkadaşımda,Türkiye'de satılan N9000Q var,benim N9005'i görünce arkadaş telefonundan soğudu. Bu kadar fark olurmu!.....
Bundan dolayı, Türkiye'de sattıkları hiç bir Samsung modelini ( Exynos işlemcili olanları ) tavsiye etmiyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
tartısma bıle olamaz note3un tek rakıbı var oda sony xperıa z ultra

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
parasını hakeden telefon henüz yok türkiyede bence ama param olsa z1 compact alırım :)

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Bende şu an piyasadaki tüm telefonlara yeticek para var fazla bile :) Ben iPhone 5S SpaceGray e karar verdim :)
5S dersen susarım :P ben ayfona pek alışamadım ya alışkanlık meselesi ben androidi daha çok seviyorum ama arkilerde var 10 numara performans ve stabilite olarak ama şarj konusunda problem yaşayabilirsin :) bence tek kötü yanı bu :thumbup1:

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
5S dersen susarım :P ben ayfona pek alışamadım ya alışkanlık meselesi ben androidi daha çok seviyorum ama arkilerde var 10 numara performans ve stabilite olarak ama şarj konusunda problem yaşayabilirsin :) bence tek kötü yanı bu :thumbup1:

Aynen öyle stabilitesi harika. Şarj konusunda şarjlı kılıf almayı düşünüyorum :)

Bir an düşündüm ki 5S e 2000TL para vericem iPhone 6 bomba gibi gelirmi dedim ama şu konsept videosunu görünce 5S iyidir diyorum :D

[video=youtube;vdRqcPyB1gw]http://www.youtube.com/watch?v=vdRqcPyB1gw#t=121[/video]

Herşeyi çok geliştirmişler fakat çok ince ve bana biraz uzun geldi tasarımını beğenemedim ama Kamera ekran vs dahada geliştirmişler elbet şarjda gelişmiştir ama hem tasarımını beğenmicem hemde 2500 TL üstü para vericem :D O yüzden 5S :D

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
Aynen öyle stabilitesi harika. Şarj konusunda şarjlı kılıf almayı düşünüyorum :)

Bir an düşündüm ki 5S e 2000TL para vericem iPhone 6 bomba gibi gelirmi dedim ama şu konsept videosunu görünce 5S iyidir diyorum :D

[video=youtube;vdRqcPyB1gw]http://www.youtube.com/watch?v=vdRqcPyB1gw#t=121[/video]

Herşeyi çok geliştirmişler fakat çok ince ve bana biraz uzun geldi tasarımını beğenemedim ama Kamera ekran vs dahada geliştirmişler elbet şarjda gelişmiştir ama hem tasarımını beğenmicem hemde 2500 TL üstü para vericem :D O yüzden 5S :D
tasarım müthiş olmuş harbiden ama bi telefona 2000 tl üstü vermek mantıklı değil bence , 5s yeterli :)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
bence z2 , one2 , g3, s5 , iph6 kusursuz telefonlar olacak

TURKER

Profesör
Reaksiyon puanı
11
tasarım müthiş olmuş harbiden ama bi telefona 2000 tl üstü vermek mantıklı değil bence , 5s yeterli :)

Yani bi çıkıcak 2500 üstü bende hem o kadar beklicem hemde 2500 vericem :) Onun yerine önümüzdeki Cumartesi günü iPhone 5S imi alır yoluma bakarım :)

Bloother

Rektör
Reaksiyon puanı
2,327
Bakalım zaman ne gösterecek. S5 olmadığı kesin de..

C.A.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
kim neyi aldıysa en iyisi odur. ben daha aldığı telefona kötü diyip al(a)madığına iyi diyeni görmedim.

Virility

Profesör
Reaksiyon puanı
119
valla ben pişmanım s3 aldığıma keşke optimus g alsaydım :)

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Ben de zamanında htc one aldım çok pişman oldum android'i yadırgadım ondan sonra 1 haftalığına s3 kullandım iyice soğudum ayfona geçince rahatladım artık bir 4 sene kullanırım bunu

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
çok doğru doyumsuzluk.en iyisini aldın diyelim tekrar en iyisi bir telefon çıkacak bu böyledir teknolojinin hızına yetişemezsiniz :) bu yüzden doyumluluğu ve hep en iyisini değilde biraz da elindekiyle idare etmeyi bilmek gerek.bir telefon alacaksan onu en az 1 yıl kullanman gerek.doyumluluğu bilmedikten sonra teknoloji yüzünden 3 ayda bir telefon değiştirir cebinizi yakarsınız.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
çok doğru doyumsuzluk.en iyisini aldın diyelim tekrar en iyisi bir telefon çıkacak bu böyledir teknolojinin hızına yetişemezsiniz :) bu yüzden doyumluluğu ve hep en iyisini değilde biraz da elindekiyle idare etmeyi bilmek gerek.

:yes:

Ahbârî

Dekan
Reaksiyon puanı
346
çok doğru doyumsuzluk.en iyisini aldın diyelim tekrar en iyisi bir telefon çıkacak bu böyledir teknolojinin hızına yetişemezsiniz :) bu yüzden doyumluluğu ve hep en iyisini değilde biraz da elindekiyle idare etmeyi bilmek gerek.bir telefon alacaksan onu en az 1 yıl kullanman gerek.doyumluluğu bilmedikten sonra teknoloji yüzünden 3 ayda bir telefon değiştirir cebinizi yakarsınız.
1 yıl mı? az dedin aslında. ben s2 telefonumu 35 ay kullandım. anakartı yanmasaydı hala kullanırdım. o kadar program vs kullanıp durdum. ne snapdragondu ne de kamerası 16, 20 mp idi. yetiyordu. zaten telefon yani bu.

vasooo

Doçent
Reaksiyon puanı
1
1 yıl mı? az dedin aslında. ben s2 telefonumu 35 ay kullandım. anakartı yanmasaydı hala kullanırdım. o kadar program vs kullanıp durdum. ne snapdragondu ne de kamerası 16, 20 mp idi. yetiyordu. zaten telefon yani bu.

tabiki bir telefon alınca seni 2 yada 3 yıl götürür az söylemiş olabilirim :D her neyse sonuçta bu bir telefon dediğiniz gibi.android telefonu yada iphone'u olmayanlar napsın yani hala nokia 6300 vs kullananlar var.